ילדה בת 6, דחוף.............

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 6, דחוף.............
    ג'מה
    10/11/2009

יש לי ילדה בת 6, בריאה וחכמה.לפני כחודש התחילה הילדה למקד את מבטה לכמה שניות (בכל דבר,) וכשקוראים לה מסביב כאילו שהיא לא שומעת, מעין התנתקות לכמה שניות מסביבה, בדק אותה רופא משפחה (אמר לה להסתכל על אצבעו והזיז את אצבעו לצד ימין,שמאל,למעלה) ואמר לי שהיא בריאה לגמרי, ושהיא ילדה חכמה כמו שמכיר אותה, אבל רופא אחר שהסברתי לו את התופעה בטלפון הסביר לי שזה מאוד לא טוב, שזה עניין של פיצול או הפרעות במחשבה, וכל מיני דברים שהכאיבו לי נורא ולא נותנים לי שקט, קיבלתי הפניה לנוירולוג ילדים ועדיין מחכים לתור שלה. בבקשה מתחננת אליכם לפחות הערכה מבטכם וניסיונכם. תודה רבהההההההה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת 6, דחוף.............

הוספת תגובה

• ילדה בת 6

פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב
    17/11/2009

אם הארועים תכופים רצוי שתבצעו EEG בערנות לפני ביקורת הנוירולוג א ן שמדובר במשהו התנהגותי או בניתוק מסוג ABSCENCE אפילפטי הניתן לרוב בקלות לטיפול אז בקשי מרופא הילידם הפניה ל-EEG

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו