בת 7 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 7 חודשים
    יונית מטרסו
    04/12/2009

בשבוע 22 להריון סקירת מערכות מאוחרת ,העובר ישן בכדי לראות את לה בעובר ,הרופא החליט לדפוק לי על הבטן 2 מכות חזקות עם המכשיר ,וזה יצא בדיוק על מצב העובר [שלאחר חצי שעה הוצאי לי הרופא תמונה תלת מיימד שרואים ברור את המצח עם שני פסים [בקעים ] על המצח,עד לפני המכה ראש .ראש העובר היה גדול ב4 ימים ולפני כן 3 יומים מתאריך ההריון ,לאחר אי שקט ניגשתי לסניף ,סיפרתי מנהל והוא מייד נתן לי רופא שיקבע לי תור גדילת עובר ,מסתבר שמאז המכה לא גדל לעובר הראש , וירד ל0.8 מתחת לאחוזון ,וכך עברתי מומחים עד הלידה ואז אמרו 0.5 מתחת לאחוזון .נולדה בקיסרי 3.30 ק''ג עקף ראש 32 . היום בת 7 חודשים עקף ראש 42.5 מתחת לחמישים אחוז באחוזון ,ניראת נורמאליית לחלוטיין זוחלת ,אוחזת דברים עירניית חייחנית ,אל לא יודעת לשים דברים בפה כגון בסקוויט ,כאילו יש לה קצר 10ס''מ מהפה ,מבנה הגולגולת שלה במוח האחורי גדול ורחב וגם אין בעיות אכילה איתה ,, והמצח קטן , שאלתי היא 1] מה הנזק שיכול להיות מהמכה 2] האים המוח יכול להיתפתח והראש נשאר קטן 3] איזה בדיקות אני יכולה לעשות לראות שהמוח הקידמי בסדר 4] הייתה אוכלת בצורה מוזרה עם הלשון כלפי חוץ טעכשו זה הפסיק ,האים יש לזה השלכות ?? 5 ] אי סימטריה ברגליים ברר אחת יותר רחבה האים יש קשר . אני מאוד מודאגת כי אני הולכת לרופאים וכל אחד זרק את זה לתחום אחר וכל מומחה שולך אותי למקום אחר ,יש לי הפניה להיתפתחות הילד ובסוף הם לא רצו לקבל אותה אמרו זה הפרעות אכילה בדנה צלצלתי דנה אומרים לא אנחנו המקום ,מה יהיה קצת רחמנות עלי אני לא ישנה בלילות אילו הייתי יודעת מה נישמע מה הבעיה הייתי יכולה להתחיל לטפל בביתי ,מכוון ואני לא מקבלת תשובות אני לא ישנה בילילות .בבקשה עיזרו לי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 7 חודשים

הוספת תגובה

• בת 7 חודשים

פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב
    06/12/2009

מהמכה של הרופא לא קרה דבר.
    לכל יתר השארלות את צריכה להתחיל מרופא הילדים שלך ורם אינו עונה לשאלתיך זכותך להגיע לנוירולוג ילדים שיבדוק את הילדה ויסביר לך. אורך התורים אינו בשליטתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו