CMV

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• CMV
    רינה
    15/12/2009

שלום רב
    אני אמא לילד בן 3 שנים , שנולד עם בעיות התפתחות עם מיקרוצפליה משמעותית ועם פגיעה בשמיעה סנסורית באוזן ימין , נעשו בדיקות שונות כגון גנטיות ומטבוליות לאיתור בעיית הילד אך הכל יצא תקין , ביצענו גם MRI ובבדיקה הנ"ל יצא כי יש צ'יסטות CPC דו צדדי וקרום המוח דק מעבר לזה אין ממצאים .
    במהלך ההריון לא ידוע לי על בדיקות לבירור וירוסים .
    האם יתכן שיש קשר בין CMV לבין הבעיות של הבן שלי ? מה המאפיינים בדרך כלל של CMV המופיעים בבדיקת הMRI .
    תודה על התייחסותכם

בברכה ,
    רינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    CMV

הוספת תגובה

• CMV

רינה
    16/12/2009

הממצא בMRI מדוייק: קורפוס קלוזום קצר יחסית ודק בחלקו האחורי ו- שני ציסטות CPC דו צדדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי
    17/12/2009

הממצאים העיקריים הם הרחבת חדרים, ציסטות בעקר באונות הטמפורליות, שינויים בחומר הלבן והפרעה קורטיקלית מסוג פולי מיקרוגיריה.
    אמנם במקרה של בנך אין הסימנים הללו בכל זאת לאור השילוב של חרשות ומיקרוצפליה יש בהחלט מקום לאבחנה של CMV מולד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו