מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- CMVרינה15/12/2009
שלום רב
אני אמא לילד בן 3 שנים , שנולד עם בעיות התפתחות עם מיקרוצפליה משמעותית ועם פגיעה בשמיעה סנסורית באוזן ימין , נעשו בדיקות שונות כגון גנטיות ומטבוליות לאיתור בעיית הילד אך הכל יצא תקין , ביצענו גם MRI ובבדיקה הנ"ל יצא כי יש צ'יסטות CPC דו צדדי וקרום המוח דק מעבר לזה אין ממצאים .
במהלך ההריון לא ידוע לי על בדיקות לבירור וירוסים .
האם יתכן שיש קשר בין CMV לבין הבעיות של הבן שלי ? מה המאפיינים בדרך כלל של CMV המופיעים בבדיקת הMRI .
תודה על התייחסותכם
בברכה ,
רינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CMV
רינה16/12/2009הממצא בMRI מדוייק: קורפוס קלוזום קצר יחסית ודק בחלקו האחורי ו- שני ציסטות CPC דו צדדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי17/12/2009הממצאים העיקריים הם הרחבת חדרים, ציסטות בעקר באונות הטמפורליות, שינויים בחומר הלבן והפרעה קורטיקלית מסוג פולי מיקרוגיריה.
אמנם במקרה של בנך אין הסימנים הללו בכל זאת לאור השילוב של חרשות ומיקרוצפליה יש בהחלט מקום לאבחנה של CMV מולד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)