עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    יואב
    30/12/2009

קודם כל, יש לפניי הודעה (לתשומת לבכם)
    יש לציין שלא ידעתי לאיזה פורום לפנות בשאלה מטרידה זו.
    אם כי לכאורה היא מתאימה לפורום מיניות, חשבתי לנכון שהיא מתאימה לכאן הרבה יותר.
    אגש ישר: אני מרגיש שאוננות ובמיוחד אקט הסיום שלה, מהווה נזק בריאותי ומוחי. כלומר, על סמך הנסיון שלי כאדם אני יכול "להרגיש" מתי דבר גורם לנזק, אם כי זה לא בטוח. הדעות בweb חלוקות על זה, אך העובדות הן: 1.מרגישים תחושה מסעירה בלשון המעטה בריכוז גבוה 2.מרגישים לאחר מכן חוסר ריכוז וחשיבה ניכרים בהחלט. מקווה שלא הבכתי את עצמי בפורום שלא קשור לזה.. תודה מראש
    יואב נ.ב יש לציין שאני מתעניין בפן הפיסי נטו (כלומר שאינו קשור להשפעה פסיכו' כלשהי אלא רק לפגם כלשהו עקב זרימה מואצת של סרוטונין/דומפין וכו')

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה

פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב
    30/12/2009

אכן זו לא מטרת הפורום ואתה מתבקש לשמור את השגותיך בנושאים אלה לפורומים אחרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

יואב
    31/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו