מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחופהדניאלה09/01/2010
שלום רב,בני בן 12 וחצי,כבר שנים רבות שבדיקות הדם של בני חורגות מהנורמה,בדיקות אחרונות שבוצעו(מבצעים כל כמה חודשים),מצביעות על שינוי לטובה ענק בכל מדדי הכולסטרול,הן הטוב והן הרע,היינו ב כולסטרול כללי של 217,gpt היה 59 ועכשיו בנורמה אך לצערי ה-got עלה מ-51 ל-57.
מה שמדאיג אותי זה הcpk שתמיד גבוה,והטריליצרידים שרק ממשיך לעלות,לפני חודש וחצי בבדיקה היה 162 ועכשיו כבר 168 ,בשנתיים האחרונות רק עולה.
אני אציין שהתזונה בבית היא תזונה בריאותית עד כמה שאפשר מאז שהיה תינוק,חיטה מלאה,מזונות דלי שומן,הפחתה בגבינות צהובות,שמן זית וקנולה,נראה לי שהרופא שלנו לא מתייחס ברצינות לחרדות שלי והוא אומר שזה בסדר ונמשיך לעקוב(ככה כבר שנים),אני רוצה מאוד חוות דעת נוספת לרגיעה או להמלצה אחרת,או למה יכול להתאים המצב,מצרפת לך את בדיקות הדם.תודה רבה דנה.
הערה ערכי נורמה יחידות תוצאה שם בדיקה
100- 70 mg/dl 89 GLUCOSE
43- 17 mg/dl 31 UREA
1.17- 0.67 mg/dl 0.55 CREATININE
7.2- 3.5 mg/dl 3.9 URIC ACID
8.0- 5.7 g/dl 7.3 PROTEIN-TOTAL
10.50- 8.50 mg/dl 9.60 CALCIUM
5.2- 3.5 g/dl 4.6 ALBUMIN
7.0- 4.0 mg/dl 5.2 PHOSPHORUS
200.0- 110.0 mg/dl 174.8 CHOLESTEROL
150- 0 mg/dl 168 TRIGLYCERIDES
120- 40 mg/dl 40 CHOLESTEROL- HDL
130.0- 40.0 mg/dl 101.3 CHOLESTEROL-LDL calc
- mg/dl 135 NON-HDL_CHOLESTEROL
31- 0 U/L 57 GOT (AST)
45- 0 U/L 40 GPT (ALT)
45- 0 U/L 15 GGT
390- 74 U/L 405 ALK. PHOSPHATASE
200- 20 U/L 655 CK- CREATINE KINASE
הדפסה שלח לחבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה
פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב11/01/2010כמובן שלא מדובר פה בעזרה דחופה כל הפרמטרים שאת מדברת אליהם פרט ל-CPK אינם רלוונטים לנוירולוגיה ואת צריכה לבקש מרופא הילדים שלך להתייחס אליהם ה-CPK המעט גבוה יכול להיות קשור בבעיות שריר ורצוי להבדק על ידי נוירולוג ילדים ובעיקר כזה העוסק במחלות שריר לרוב לרמות CPK כאלה אין הסברים מאוד מדאיגים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)