מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת נשימה...עדי03/02/2010
שלום!
יש לי תינוקת מקסימה בת 9 חודשים,לפני חודש בערך היא ניסתה לעמוד ואחזה בשולחן נמוך ונפלה אחורה על הגב והראש(על השטיח) ומיד התחילה לבכות,כשהרמתי אותה ,תוך כדי בכי, היא התנדנדה לי בידיים,החליפה צבעים וגילגלה עיניים,כמובן שנבהלתי מאוד, קראתי לה והיא לא הגיבה אז צבטתי אותה ושטפתי לה פנים והוצאתי אותה למרפסת ואז היא חזרה לעצמה.הזמנתי אמבולנס כי ממש נבהלתי כי אף פעם היא לא הגיבה ככה וכשהאבולנס בא היא כבר הייתה ממש בסדר,רק קצת חיוורת אז ליתר ביטחון הפנו אותנו למיון ששם אמרו שהכל בסדר גמור ויכול להיות שהיא נבהלה או הסתחררה כשהרמתי אותה מהר. השבוע לקחתי אותה לרופאת משפחה כי היה לה חום,נזלת,שיעול והמון נוזלים באוזן שמאל,לפני שהרופאה התחילה בכלל לבדוק אותה,היא הייתה על הידיים שלי והתחילה לבכות ועשתה את אותה התופעה של לפני חודש,התנדנדה לי בידיים,החליפה צבעים וגלגלה עיניים ממש מול הרופאה שלא הכי התרגשה מזה,היא שאלה אותי אם היא כבר עשתה לי ככה וסיפרתי לה את מה שהיה לפני חודש.היא שלחה אותי לעשות לה בדיקות דם והכל יצא תקין.השאלה היא האם באמת כמו שזה נראה זו התופעה של עצירת נשימה ואני לא צריכה להתרגש מזה?האם זה יכול להיות משהו אחר?
אשמח אם תענו לי במהרה כי אני ממש ממש לחוצה מזה...
תודה מראש,עדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי03/02/2010אני מסכימה עם הרופאה שלך שחושבת שזה ארוע של breath holding spells ואין כל חשש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! שאלה נוספת:
עדי03/02/2010תודה רבה על התשובה המהירה!!!אני אנסה להרגיע את עצמי כי עכשיו כל בכי שלה אני מתחילה להילחץ ולפחד שהיא לא תעשה לי את זה שוב.במידה והיא חס וחלילה תאבד הכרה,מה עלי לעשות?!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי03/02/2010יש מנגנון הגנה של המוח שפועל על מנגנון משוב, כאשר יש עליה בדו תחמוצת הפחמן זה מעורר את מרכז הנשימה בגזע המוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)