eeg

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• eeg
    שרה
    07/02/2010

הילדה שלי בת 7 בריאה בד"כ . תלמידה מצטיינת ושמחה. אלו תוצאות ה-eeg.הייתי מעונינת לשמוע בצורה מפורטת יותר מה זה אומר. תודה :)

בבדיקת ה-eeg יש מוקד פראיטלי שמאלי מסוג פעילות run עם התפשטות לאונה טמפורלית ובהמשך הופעת המוקד מימין-mirror focus. נטיה להתפרצות של זיז וגל ביטמפורליות בזמן נשימת היתר- סף אפילפטוגני נמוך.

יש לציין שביתי התלוננה על כאב ראש חד בצד ימין כשבאותו הזמן למשך כמה שניות לא הצליחה להזיז את כף ידה.

בשבוע האחרון היא מקבלת דפלפט.

הבדיקה הכללית של הניורולוגית תקינה לחלוטין וכן של רופא העינים

בברכה

שרה
    אני פוחדת מאוד לשלוח אותה לבי"ס שמא יקרה שם משהו. האם יש ממה לחשוש?? והאם ישנו הסבר לבדיקה שגם אני אוכל להבין ולא רק הרופאים???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    eeg

הוספת תגובה

• EEG

פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב
    08/02/2010

תפקידו של הרופא ששלח את ביתך לבדיקה וראה אותה או את התשובהה להסביר לך את משמעותה. כי יכולה להיות מאוד פשוטה וקשורה לאפילפסיה שפירה של הילדות או משמועתית יותר מכיוון שאיני מכירה לא אותך ולא את הילדה איני יכולהלפרט יותר.
    מטרת הטיפול התרופתי היא למנוע התקפים כך שילדתך תוכל ללכת בביטחה לבית הספר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שרה
    11/02/2010

תודה רבה.
    עוד שאלה קטנה. אחרי שבוע וחצי של דפלפט שגרר הקאות וחולשה אצל הילדה . החליפו לה אתמול את התרופה לטימוניל בהדרגתיות. היום היא היתה נורא עייפה. וקצת מסוחררת. זה אמור לקרות???ואם כן תוך כמה זמן זה אמור להיפסק??
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו