ציסטה בראש אצל תינוק בן 4 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציסטה בראש אצל תינוק בן 4 חודשים
    מיקי
    16/02/2010

שלום,

היום איבחנו אצל בני בן ה- 4 חודשים ע"י C.T מוח ,2 ציסטות בראש (באזור הקרקפת, מרוחקות אחת מהשנייה). הופננו לנוירוכירורג ופלסטיקאי,

אני מאוד מודאגת, בעיקר כי אני לא יודעת כלום בנושא ולגבי דרך הטיפול...

תוכל להגיד לי האם זו בעיה חריגה, מהי דרך הטיפול המקובלת, ומה בערך צפוי לתינוק שלי מבחינה רפואית?

בבדיקות במהלך ההירון לא איבחנו ציסטות בראש העובר..האם ציסטות כאלו הן מולדות או שנוצרו אחרי הלידה? מהי בעצם ציסטה? מה ההרכב הפיזיולוגי שלה?

תודה רבה,

אמא מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תיקון טעות

מיקי
    16/02/2010

התכוונתי לבדיקת אולטראסונד ולא לבדיקת סי.טי
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציסטה בראש

פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב
    16/02/2010

על פי תאורך הציסטות הן בקרקפת ולא במוח כך שאין להן נגיעה לנוירולוגיה של הילד אלא אם כן ישנו חסר בעצם והן קשורות בעטיפות המוח או ברקמת המוח עצמו. אני חושבת שאת האינפורמציה הטובה ביותר תקבלי מהרופאים שיראו את המצאים ויחליטו על דרך הטיפול בהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו