מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מוח עוברתיקי18/03/2010
שלום אני בשבוע 38. בסקירה המאוחרת נמצא ממצא של כורואיד פלקסוס מאוד מפותח הממלא את כל הקרן האחורית השמאלית ואת רוב הקרן האחורית הימנית.
בבדיקה מכוונת למוח בשבוע 27 אלו הממצאים: החדר הלטראלי השמאלי הודגם כולו הקרן האחרוית מלאה ע"י הכורואיד פלקסוס. החדר הלטראלי הימני הודגם כולו. הכוריאיד פלקסוס ממלא את רוב הקרן האחורית אך רואים נוזל בכמות קטנה.
הכורואיד פלקסוס בחדר השלישי נראה תקין. המרחב התת עכבישי ברוחב תקין. הסוטורות פתוחות. לדעת הבודק מדובר בווריאנט של הנורמה. ביצעתי MRI בשבוע 30 ליתר ביטחון
מודגמת מערכת חדרים סימטרית ותקינה. קברום ספטום פוליצידום תקין. קורפוס קולוזום תקין. דפנות החדרים סדירות. חדר שלישי תקין. חדר רביעי תקין. גומה אחרוית תקינה. בסדרת הדיפוזיה אין עדות לאוטם חריף. בסדרת EPI אין סימנים לדימום ידן. אין עדות למלפורמציה מבנית. הסלוקציה תקינה. לסיכום הבדיקה תקינה. האם זה מניח את הדעת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי26/03/2010נראה לי שכן במגבלות העובדה שאינני רואה את הצילום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

