מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראשמור11/04/2010
בוקר טוב,.
לפני כמעט שבועיים בתי בת ה-6 החזיקה את הראש בקודקוד מצד שמאל ואמרה שמאוד כואב לה מכיון שהייתה שעת לילה מאוחרת עקב ערב פסח, נתתי לה אקמולי והשכבתי אותה לישון.
מאז הכאבים חזרו עוד 5 פעמים בדרגות שונות ופעמיים מתוך הפעמים האלו, תוך כדי שהיא אומרת שכואב לה הראש, היא איבדה שיווי משקל וכמעט נפלה.
היום בבוקר כאשר התעוררה גם דיווחה על כאבי בטן (אין לי מושג האם יש קשר בין השניים).
חיפשתי באנטרנט על כאבי ראש בילדים ונרשם שם שלפני שהולכים לרופא כדאי לעשות רישום במשך שבועיים, שזה מה שאני עושה כרגע.
ברצוני לציין שבתי היא ילדה יחידה שלא חסרה לה תשומת לב כך שמעולם לא התלוננה על כאבים שלא היו (זאת אני אומרת מכיון שהגננת בגן שלה אמרה שלפעמים ילדים מחפשים תשומת לב או מחקים את ההורים ולפי תגובתם מנפחים את העניין).
רציתי לדעת האם זה משהו שכיח אצל ילדים או שזה מצריך בדיקת רופא.
תודה ושבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש
פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב15/04/2010הקשר בין כאבי הראש לנפילה קצת מטריד ולדעתי צריכה בדיקת רופא והפניה ל-EEG
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)