שאלה נוספת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה נוספת
    טלי
    12/04/2010

כתבתי בפורום על תוצאות של בדיקת eeg של בתי בת השנה וחמישה חודשים,
    שהיא בעלת עיכוב התפתחותי. האם בבדיקת תקינה (נורמלית) הקרע הוא לא איטי , מהיר ??
    התקשורת (אם היא טובה או לא) של התינוקת לא נראית לי רגילה - היא אינה מסתכלת סביבה ומחייכת ומגיבה אליי בצורה שבנותיי , אבל מצד שני אם אני נותנת לה משהו לאכול והיא לא רוצה היא מזיזה את הראש ימינה ושמאלה , כשאני מחזיקה אותה עליי היא מלקקת לי את הפנים ומתקרבת אליי ואני כל הזמן מרגישה שהיא מתקשרת בדרך חום - רוצה אהבה , מגע , ליטוף . וכשהיא רואה את הבקבוק חלב שלה כשהיא רעבה העיניים שלה נפתחות והיא ממש קופצת משמחה , מושיטה ידיים ומתרוממת, כלומר, אני מאד מבולבלת כי יש דברים שכן אני מרגישה שאני מתקשרת איתה - לעומת מקרים אחרים שברור לי שלא מגיבה בהתאם לגילה.
    אני יודעת שאני כותבת המון , אבל אני באמת רוצה- מנסה להבין.
    זו התשובה לבדיקה שעברה-
    התקבל תרשים בעל רקע איטי בלתי סדיר, מורכב מגלי דלתא סימטריים בלתי סדירים בתדירוית 3-4 הרץ וגלי טטא 4-6 מתאים לשינה ולגיל.
    רקע זה הופרע לעתים עי התפרצויות גלים זיזיים גבוהי מתח וסינכרוניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה נוספת

הוספת תגובה

• שאלההנוספת

פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב
    15/04/2010

לגבי ה-EG התיאור הינו לא תקין אך כדי להיות משוכנעת שנותנת לך את התשובה הנכונה צריך לראות את התרשים עצמו (שתראי לנוירוולוג) אני לפחות אף פעם לא ממש מחווה דיעה על EEG או מבצעת החלטות בלי לראות את התרשים. את מתארת תינוקת חמודה אבל מאחרת ולדעתי צריכה לעבור בירור רחב יותר שאיני חושבת שהאינטרנט הוא המקום לפרטו אלא על ידי הנוירולוג המטפל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו