מיצמוץ אינטנסיבי לילדה בת 8

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיצמוץ אינטנסיבי לילדה בת 8
    לילך
    13/04/2010

שלום,
    בחודשים האחרונים החלה ביתי בת ה-8 למצמץ בתדירות גבוהה מאד. בימים בהם התופעה גוברת היא ממצמצת בחוזקה פעמים רבות במשך היום. עין אחת נסגרת לזמן שנראה ארוך ממיצמוץ רגיל והתדירות יכולה להיות גבוהה כל כך שנראה שרוב הזמן עיניה כמעט סגורות או שכל הזמן בתזוזה ושכל פניה מושפעות מכך.
    היא נראית לי עליזה, חברותית ופעילה ואיני רואה סימני לחץ בחייה.
    ניירולוגית עיניים מצאה שהעיין והראיה תקינים.

כיצד אני מסייעת לה?
    ממה יכול לנבוע?
    האם זה יכול להיות סממן מקדים של טורט? ואם כן האם הטיפול יהיה שונה?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מצמוץ

פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב
    15/04/2010

אם אי מדובר בנתקים (ואני לא רואה אז לא יכולה להגיב עד הסוף הרי מדובר בטיקים פשוטים שרק במקרים בודדים הם הסימן הראשון לטורט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה נתקים?

לילך
    15/04/2010

ותודה על התשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נתקים

פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב
    18/04/2010

הפרעה אפילפטית בה בכל פעם שיש מצמוץ יש גם התפרקויות קצרות ב-EEG ואולי גם ירידה בקשר (רגעית) עם הסביבה. רצוי שלפחות רופא הילדים יראה את המצמוצים של הילד ויעזור בהחלטה אם צריך EEG.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

לילך
    20/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו