לא ענו לשאלה שלי... :(

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא ענו לשאלה שלי... :(
    לונה
    15/04/2010

בני בן 5 חודשים.סובל מפליטות והקאות מרובות מלידתו. מגיל חודש וחצי שמנו לב שהחלק האחרוי של הראש שטוח למדי אך איזור האוקסיפוט בולט. מעל האוקסיפוט שקע קטן. האוזניים שקועות מעט פנימה. המצח אינו בולט במיוחד.

עד כה רופא הילדים לא קישר בין השניים אך היות וההקאות מתגברות, העלה חשד שהן קשורות ללחץ תוך גולגולתי.

מהי הסבירות שאכן בכך מדובר?
    האם ניתן לאבחן זאת רק באמצעות הדמייה?

בנוסף - בני ילד מאוד מפותח מבחינה מוטורית וקוגנטיבית. ידע להתהפך מהבטן לגב כבר בגיל חודש. זוחל כבר מגיל 4 חודשים. מנסה כבר עכשיו להתיישב. מגיב, מחייך, מקשר. רופא הילדים וגם אנשים בסביבתנו תמיד מופתעים מהתפתחותו הנפלאה.
    האם התפתחות מתקדמת שכזו יכולה לנגוד את האבחנה של הזו או שאין קשר בין הדברים?

נקבע תור אל פרופ' שלומי קונסטנטיני אך ברצוננו לדעת בפני מה אנו עומדים היות ויש זמן עד התור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא ענו לשאלה שלי... :(

הוספת תגובה

• הקאות

פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב
    18/04/2010

לא סביר שההקאות קשורות .אם היו קשורות היית צריכה לרוץ בדחיפות לחדר מיון כי הן מסמנות יתר לחץ תוך גלגלתי ,אם מרגיש מצוין ביניהן סימן שאין יתר לחץ תוך גלגלתי אלא הסיבה אחרת והאיחוי של התפרים עיקרו קוסמטי. אני מציעה שתעלי את הנושא שוב מול רופא הילדים ושיחפש סיבה אחרת להקאות או יציע פתרון תזונתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו