הזיות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזיות?
    לי
    18/04/2010

שלום רב

בתי בת החמש תופעה מטרידה: השבןע לאחר כחצי שנה שזה לא קרה (ואז זה קרה שלוש פעמים בערך) - היא מתעוררת בבהלה ואומרת שרואה דברים כמו: קוקו גדול בקבוקים בתקרה סבון על הידיים וכל מיני דברים מוזרים - נראה כי היא בחרדה, המבט שלה מוזר, רועדת, מחבקת אותי חזק מאוד - אחרי מספר דקות זה עובר.
    לפני חצי שנה היא נבדקה והתברר שהיה לה cmv ונוירולוג ילדים אמר לרופאת משפחה שזה הגיוני שזה קורה בפרט שהיה לה קצת חום. אך השבוע היא ללא חום/מחלה בכלל.
    מה עליי לעשות? ההתקפה עצמה מאוד מפחידה כשזה קורה. האם יש לזה השלכות לטוות ארוך ומה זה? האם לקבוע תור לנוירולוג?
    עברה את הבדיקה eeg ראש - תקין
    אודה להכוונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזיות?

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי
    19/04/2010

האם היא זוכרת בבקר את הארועים?
    האם EEG בוצע גם בשינה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזיות

לי
    19/04/2010

השבוע היא לא זכרה את הארוע בכלל אבל לפני כחצי שנה היא כן זכרה את אחת ההזיות (משהו שקשור לבקבוקים בתקרה ודיברה איתי על זה.
    eeg - לא בשינה
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי
    19/04/2010

הארוע יכול להתאים להפרעת שינה מסוג night terror
    ניתן לאבחן זאת ע"י בדיקת מעבדת שינה.
    כמו כן יש לבצע תרשים EEG בשינה לשלל הפרעה אפילפטית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו