מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהיפית02/05/2010
שלום ד"ר
הילדה שלי כעת בת שנה וחודשיים. לפני כמה חודשים היא התחילה להזיז את הראש לצדדים כמו שאומרת 'לא' אבל בלי שום קשר ולמראית עין נראה כמו תנועה בלתי רצונית.
לאחר כחודש היא הפסיקה עםהתדירות הגבוהה שעשתה את זה. וכעת היא עושה את זה לעיתים רחוקות. כמו לדוגמא לאחר שעקבתי אחריה במשך 3 שבועות, בזמן שהייתה איתי ולא בגן, ראיתי שהיא עושה את זה פעמיים בלבד (באותו יום במרווח של כמה שעות).
נוירולוג פרופ' אלי להט אמר שאין מה לדאוג אבל אם אני בכל זאת חוששת נתן לי EEG.
רופאי הילדים שלנו אומר שאין מה לחשוש. חוץ מזה אני מכירה מקרים של הורים שהילדים בגילאים האלו עושים אותו דבר.
בת דוד שלי, ילדה בת 8 חולה באפילפסיה.
האם לקחת אותה לבדיקה והאם היא כרורכה בסיכון מסוים?
תודה על אדיבותכם.
יפית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי06/05/2010מדובר בתופעה התנהגותית ולא אפילפטית.
מעקב בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אתם פרפקציוניסטים?
האם אתם פרפקציוניסטים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)