פזילה פתאומית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פזילה פתאומית
    אמא
    14/06/2010

שלום רב,
    אני אמא לילדה בת 5 וארבעה חודשים לפני שנה וקצת שמתי לב, כשהייתה קרובה אליי פנים מול פנים בזמן דגדוגים או חיבוקים פתאום נהייתה לה מין פזילה בשתי העניים,כמו שנתקעו העניים, במשך שנייה או שתיים,
    וכך קרה כל כמה חודשיים בזמן שהפניים קרובות וחשבתי שכיון שרק במצב זה קרה אז אין מקום לדאגה כי בכל מצב אף פעם לא היה שום סימן לכך אף פעם.

ולאחר תקופה של מס חודשים זה שוב חזר והפעם בזמן שציירה יישבה בשולחן למולי לא רחוק מדיי ממני,
    אך הפעם עין אחת ממש הסתובבה ועין שנייה נתקעה ולשנייה אחת.

רופאים בתחום נוירולוגיה ילדיםאני ממש נבהלתי זה פשוט לא מובן לי מדוע זה קורה,ומאילו סיבות זה קורה?
    האם זה מראה על בעייה בעיין במערכת עצבים, במח? האם זה מקרה שכיח?

בדיקת עעניים שעשתה פעם אחת בסביבות גיל שנה והכל היה תקין וגם ביום יום נראה שהכל בסדר,
    אנא סייעו לי.
    אמא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פזילה פתאומית

הוספת תגובה

• ,תשובה: פזילה פתאומית

פרופ' רחל שטראוסברג
    15/06/2010

לפי מה שאת מתארת התופעה היא כרונית ונצפתה כבר לפני שנה וקצת.בכל זאת הממצא מחייב לגשת בשנית לרופא עיניים, רצוי נוירואופטלמולוג ואם הוא ימצא לנכון - הוא יפנה את הילדה לנוירולוג ילדים. הממצא עשוי להתאים לסוג של פזילה מתחלפת שהוא דבר שכיח בילדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו