נוירולוגיה+אורטופדיה - לא ילדים...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוירולוגיה+אורטופדיה - לא ילדים...
    עדי
    21/06/2010

שלום, אני בת 21.
    לפני שבוע ויומיים נמנתי על כסא למשך 20 דקות והשענתי את המרפקים שלי על ידיות הכסא... כשהתעוררתי הבחנתי ששתי כפות הידיים נרדמו לי, ולאחר מספר דקות יד שמאל חזרה להיות נורמלית אך ביד ימין עד עכשיו רדומות לי 2 אצבעות - הזרת והקמיצה.
    במשך השבוע והיומיים הללו הנימול עולה ויורד - לפעמים מורגש מאוד ולפעמים רק בחיכוך - כשאני שוטפת ידיים, עושה אגרוף וכו'.... בימים האחרונים במיוחד, הנימול דיי חזק ומעביר לי" זרמים" לאורך הזרוע עד המרפק.
    כשאני נוגעת בנקודה מסויימת במרפק - יותר לכיוון פנים המרפק - בין המרפק עצמו לעוד איזה עצם שליד יש "גומה" כזו שיש אותה גם ביד שמאל כמובן, אבל כשאני נוגעת בה ביד המנומלת,ימין, יש כאב מאוד מוזר ומציק.

לפני 5 ימים הלכתי למוקד אורטופדי בהמלצת רופאת משפחה,
    הוא אמר לי לקבוע תור לאורטופד לעוד שבועיים...
    זה האיבחון שלו:
    "נימול אצבעות V+VI יד ימין לאחר שישנה עם לחת על המרפק בקוביטל פוסה.
    רגישות בקוביטל פוסה. טינל חיובי. כוח גס 5/5 בפיזור אולנרי.
    המלצות: ביקורת אורטופד בעוד שבועיים במידה ואין שיפור יש לבצע EMG + NVC
    להמנע מלחץ על המרפק."

הבעיה שלי היא, שאני לא מבינה איך אני אמורה לשרוד את השבועיים האלה עם 2 אצבעות רדומות????
    הרופא שאליו הלכתי במוקד האורטופדי אמר לי לקחת אקמול לכאב, ולא נראה לי שהבין את חומרת המצב - קשה לי לתפקד ב100 אחוז ככה, אני צריכה את היד שלי בשלמותה...!!
    ואם פגעתי בעצב כלשהו והעניין צריך להיות מטופל כמה שיותר מהר? איך זה קשור לאורטופדיה בכלל...?
    לא עדיף לבדוק ייעוץ עם נוירולוג למרות המלצות האורטופד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה: נוירולוגיה + אורטופדיה

פרופ' רחל שטראוסברג
    22/06/2010

נראה הגיוני ללכת לייעוץ נוירולוגי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו