מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת בת חודשיים וחצי, הזנה בזונדהפזית27/06/2010
בוקר טוב,
אני פונה בנוגע לאחיינית שלי המתגוררת בארה"ב.
יכול להיות שנוירולוגיה היא תחום אחד אותו יש לחקור יותר ויכול להיות שאני טועה.
בכל אופן הנה הדברים בקצרה.
נולדה בשבוע 36, לאחר הלידה התחילו מצוקות נשימה כאלה ואחרות.
כשכבר יכלו לבצע בדיקת MRI - הבדיקה יצאה תקינה.
לאחר שהות ארוכה בבית החולים (כחודש וחצי) שוחחרה התינוקת לביתה כשבעצם היא כמעט ואינה מסוגלת לאכול לבדה מבקבוק / הנקה ומוצמדת רוב זמנה להאכלה מזונדה.
הרופאים מעוניינים בשבועות הקרובים לבצע ניתוח הכנסת צינור הזנה קבוע לקיבה וזאת לאור זה שלא רואים כל שיפור ביכולתה לאוכל לבד ומתוך כך שהצינור יכול להביא עימו זיהומים כאלה ואחרים.
המשפחה (הקטנה והגדולה) מעוניינת לחקור כיוונים נוספים לבדיקה שכן המשמעות של ניתוח זה היא קשה.
יש עמי את כל הניירת הנדרשת שם יש את כל הפרטים והתשובות לשאלות שבטח עולות (לחלקן לפחות).
אשמח לדעת האם אוכל להעביר אליכן את הטפסים הנמצאים בידי וכמו כן לאן.
המוני תודות!
הסיפור הינו קצת ארוך ואין לי את מלוא הפרטים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי28/06/2010תופעות של מצוקה נשימתית וקשיי אכילה יכולים גם להיות כתוצאה ממחלת שרירים מולדת. חסרים לי פרטים על התפתחותה ובדיקתה הנוירולוגית וכן האם יש סימנים חיצוניים לתסמונת בדיקה הגופנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ברשותך
פזית28/06/2010האם אוכל להעביר לך את מכתב השחרור מבית החולים?
שם מתוארת כל הסיטואציה+הבדיקות שנעשו.
אודה לך מאוד אם תאמרי לי לאיזו כתובת מייל
(ברור לי שזו לא תהיה אבחנה!)
המוני תודות!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי29/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחתי, תודה
פזית29/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לדעת אם קיבלת את החומר? תודה
פזית05/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)