מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני לא יודעת עם זה קשור לפורום הזהצמח יעל05/07/2010
אבל
שלום
אז ככה אני כבר כמעט שנה לא יודעת מה זה לישון אני כבר אובדת עצות ועל סף שבירה אני לא יודעת מה לעשות כבר אני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי עברתי כבר דרך מספר פרופסורים בנייהם מנהל מחלקה בסורוקה אני בת 44 עם עבר רפואי של אנמיה ומספר ניתוחים והבעייה שלי כיום היא שיש לי עצבים בכל הגוף כאשר אני במצב מנוחה ורוב העצבים נגרמים בלילה זה העצבים בגוף הינם מתבטאים בזה שאני חייבת לשפשף את כפות הידיים והרגליים וזרמים בגוף. גם ביום וגם בלילה יש לי כאבים בגוף באופן דיי קבוע ואני לא מצליחה להרים את הידיים זמן ממושך מהסיבה שכואב לי גם כל מכה אפילו חלשה שאני מקבל כואבת לי מאוד, חרשתי את האינטרנט ברופאים המלצות אך כל הניסויונות לא עזרו אני ממש מקווה שתעזרו לי שתפנו אותי ותכוונו אותי עצות מה שאפשר באמת שאני מתחילה לוותר. אם במידה וצריך אשמח לשלוח את כל המסמכים הרפואים ואת החוות דעת
כל טיפול שקיבלתי עד עתה הינו בכדורים אשר לא מצליחים לעזור לי ורק מעצימים את הכאבים והעצבים ניסיתי כבר 4 סוגי כדורים ואף אחד לא עזר לי אני גם אינני יודעת עם אני צריכה לפנות לניורולוג או שהבעייה אחרת מכיוון שפניתי כבר לכמה רופאים בתחום ואולי זוהי בעייה של כמה תחומים
כל עזרה מידע יתקבל בברכה תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה:אני לא יודעת אם זה קשור לפורו
פרופ' רחל שטראוסברג06/07/2010הפורום מיועד לילדים עם בעיות נוירולוגיות ולא למבוגרים. עלייך לפנות לנוירולוג מבוגרים כדי להתייעץ איתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)