מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא בטוח כיצד להגדיר..אב מודאג09/07/2010
ביתי בת שנתיים וחודשיים, בריאה לחלוטין, הולכת רצה וקופצת מדברת ורוקדת.. עד שזה התחיל. חום גבוהה ב 24 למאי השנה, בחצות פרכוסים שנמשכו כשעתיים מהתחלתם ועד לייצוב בביה"ח, אחרי פינוי עם נט"ן. האבחנה שיגלה, וטופלה אנטיביוטית להפסקת החיידק, נזקים נוירולוגים (לי לא ממש ברור מה) c.t תקין כך גם ה mri וב EEG נצפו מוקדים כלשהם, הייתה מאושפזת בביה"ח עם טיפול תרופתי (דפלפט) עד לשיחרורה לבי"ח לשיקום ב 13 ביוני, והנחיה לגמול מהדפלפט, השבוע החלו מאין התנתקויות כאלו שחוזרות על עצמן כל 30 - 40 דק' למשך 3 - 7 שניות.
ביום שלישי לאחר התייעצות עם נוירולוג חזרנו לביה"ח ולאחר EEG ששוב הראה מוקדים אפילפטיים הוחלט להעמיס בדפלפט.. עדיין מאושפזים, ההגדרה הרפואית שקיבלנו היא: drop attack
רעייתי ואני נשמח לקבל דעות נוספות ואם צריך אשמח לשלוח מסמכים רפואיים כאלו ואחרים.
בברכת שבת שלום, איתן מור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא בטוח כיצד להגדיר
פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב17/07/2010אני חושבת שהפניה לפורום במקרה כזה רק תסבך אותכם בתשובות לא רלוונטיות וכשהמקרה מורכב רצוי שהלד ובדיקות ה-EEG יבדקו לעומק על ידי נוירולוג שרואה את החומר מולו ואף אחד לא יעשה זאת מעל גלי האתר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)