לא בטוח כיצד להגדיר..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא בטוח כיצד להגדיר..
    אב מודאג
    09/07/2010

ביתי בת שנתיים וחודשיים, בריאה לחלוטין, הולכת רצה וקופצת מדברת ורוקדת.. עד שזה התחיל. חום גבוהה ב 24 למאי השנה, בחצות פרכוסים שנמשכו כשעתיים מהתחלתם ועד לייצוב בביה"ח, אחרי פינוי עם נט"ן. האבחנה שיגלה, וטופלה אנטיביוטית להפסקת החיידק, נזקים נוירולוגים (לי לא ממש ברור מה) c.t תקין כך גם ה mri וב EEG נצפו מוקדים כלשהם, הייתה מאושפזת בביה"ח עם טיפול תרופתי (דפלפט) עד לשיחרורה לבי"ח לשיקום ב 13 ביוני, והנחיה לגמול מהדפלפט, השבוע החלו מאין התנתקויות כאלו שחוזרות על עצמן כל 30 - 40 דק' למשך 3 - 7 שניות.
    ביום שלישי לאחר התייעצות עם נוירולוג חזרנו לביה"ח ולאחר EEG ששוב הראה מוקדים אפילפטיים הוחלט להעמיס בדפלפט.. עדיין מאושפזים, ההגדרה הרפואית שקיבלנו היא: drop attack
    רעייתי ואני נשמח לקבל דעות נוספות ואם צריך אשמח לשלוח מסמכים רפואיים כאלו ואחרים.
    בברכת שבת שלום, איתן מור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא בטוח כיצד להגדיר..

הוספת תגובה

• לא בטוח כיצד להגדיר

פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב
    17/07/2010

אני חושבת שהפניה לפורום במקרה כזה רק תסבך אותכם בתשובות לא רלוונטיות וכשהמקרה מורכב רצוי שהלד ובדיקות ה-EEG יבדקו לעומק על ידי נוירולוג שרואה את החומר מולו ואף אחד לא יעשה זאת מעל גלי האתר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו