איבוד שליטה פתאומי על צואה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבוד שליטה פתאומי על צואה
    אפרת
    27/07/2010

אני לא בטוחה שזה המקום הנכון, אבל אנסה...

בני בן ה-6 וחצי מטופל החל מספט' 2009 בריטלין, ומנובמבר בעקבות הופעתם של התקפי זעם קשים הוסיפה לו הפסיכיאטרית רספרידל.

בני גמול ביום מפיפי וקקי מגיל 3, נגמל בעצמו ובקלות רבה, ובחודשיים האחרונים בעקבות טיפול שמקבל במרפאת הרטבה נגמל כמעט לחלוטין מפיפי בלילה(קקי בלילה גם הסתיים בסביבות גיל שנתיים).

בחודשיים האחרונים בני החל לעשות קקי בתחתונים בשעות אחה"צ. בתחילה הדבר קרה אחת לשבוע- שבועיים, ובחודש האחרון התדירות עלתה והיום היה השיא כאשר שלוש פעמים עשה קקי בתחתונים, ואז ביקש לעשות באסלה.

הוא אינו סובל מכאבי בטן, מצב רוחו מרומם- כל התנהלותו רגילה לחלוטין.

מה שמדאיג אותי במיוחד הוא שנראה כי אינו חש בקקי בתחתוניו, ומופתע כאשר מיודע על- כך.

בשבועיים האחרונים הפסקנו אני ובעלי את מתן התרופות לבנינו בשל העובדה שכעת אנו בחופש הגדול, והוא אמור לעבור בדיק EEG ולאחר מכן בדיקת נוירולוג.

האם יש הסבר מתחום הנוירולוגיה לתופעה זו?
    אשמח להארות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אי שליטה על סוגרים

פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב
    28/07/2010

לרוב אי שליטה בסוגרים מסוג זה היא על רקע רגשי ולא נוירולוגי. ורצוי שתדברו על כך עם הפסיכיאטרית שראתה אותו אבל רק כדי להיות שקטים לחלוטין יש טעם לבדיקה נוירולוגית חד פעמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו