רעידות בגוף ותיקים בגוף...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעידות בגוף ותיקים בגוף...
    נסטיה
    01/09/2010

אני בת 14 ויש לי בעיה שאני רועדת הרבה ...אני לא יודעת למה וההורים לא מתייחסים לזה ברצינות...אני ממש רועדת ....כאילו שאני אדם חולה במשהו ...אף פעם לא הייתי אצל נורופוטולוג....כי ההורים לא לוקחים אותי איין להם זמן...וחוץ מזה ..יש לי הרבה תיקים באצבעות הרגליים...אני לא יודעת מה זה הם זזות בעצמן....ועוד האמה על הרגליים שאיין לי בכלל שליטת תנועה עלייה ....אני לא יודעת מה יש לי כי אני רועדת דיי הרבה......מקווה שתענו לי בהקדם האפשרי...והאם אני צריכה לפנות לרופא מומחה...וחוץ מכל זה אני סובלת מהפראות שינה מרובות! כמו עכשיו ואני מרגישה ממש בדכאון....יש לי הרבה מאוד נדודי שינה....

תודה מראש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רעידות בגוף ותיקים בגוף...

הוספת תגובה

• תשובה: רעידות וטיקים בגוף

פרופ' רחל שטראוסברג
    01/09/2010

קודם כל נראה לי כי צריך להתייחס ברצינות מרובה לתלונותייך ולכן אם להורים אין זמן עלייך לגשת לרופא הילדים או רופא המשפחה ולבקש הפנייה לפסיכיאטר ילדים דרך הקופה בהקדם האפשרי. דרך אחרת מהירה יותר היא לפנות בטלפון לאגודת ער"ן שנותנת טיפול פסיכולוגי - פסיכיאטרי בטלפון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה :)

נסטיה
    01/09/2010

אני אנסה להתקשר ולדבר על הנושא שוב עם ההורים ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו