מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רעידות בגוף ותיקים בגוף...נסטיה01/09/2010
אני בת 14 ויש לי בעיה שאני רועדת הרבה ...אני לא יודעת למה וההורים לא מתייחסים לזה ברצינות...אני ממש רועדת ....כאילו שאני אדם חולה במשהו ...אף פעם לא הייתי אצל נורופוטולוג....כי ההורים לא לוקחים אותי איין להם זמן...וחוץ מזה ..יש לי הרבה תיקים באצבעות הרגליים...אני לא יודעת מה זה הם זזות בעצמן....ועוד האמה על הרגליים שאיין לי בכלל שליטת תנועה עלייה ....אני לא יודעת מה יש לי כי אני רועדת דיי הרבה......מקווה שתענו לי בהקדם האפשרי...והאם אני צריכה לפנות לרופא מומחה...וחוץ מכל זה אני סובלת מהפראות שינה מרובות! כמו עכשיו ואני מרגישה ממש בדכאון....יש לי הרבה מאוד נדודי שינה....
תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה: רעידות וטיקים בגוף
פרופ' רחל שטראוסברג01/09/2010קודם כל נראה לי כי צריך להתייחס ברצינות מרובה לתלונותייך ולכן אם להורים אין זמן עלייך לגשת לרופא הילדים או רופא המשפחה ולבקש הפנייה לפסיכיאטר ילדים דרך הקופה בהקדם האפשרי. דרך אחרת מהירה יותר היא לפנות בטלפון לאגודת ער"ן שנותנת טיפול פסיכולוגי - פסיכיאטרי בטלפון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה :)
נסטיה01/09/2010אני אנסה להתקשר ולדבר על הנושא שוב עם ההורים ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)