פניה לד'ר בן זאב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פניה לד'ר בן זאב
    גלית
    15/09/2010

שלום רב

לפני כשלושה חודשים התכתבנו באדיבותך בקשר לבתי .
    בשעתו התייעצתי איתך לגבי כתם לידה איתו נולדה הילדה באזור הגב התחתון
    (שלחנו אז תמונות לאלדד,שהעביר לך ).לאחר שעיינת בתמונות אמרת שהכל בסדר,ואין צורך בביקור.
    אתמול לקחנו את הילדה לרופא עור בשל סבוריאה בעור הקרקפת,הוא הסתכל גם על הכתמים (יש לה גם במצח ובעורף ),וטען שהכתם בגב התחתון דורש ברור של נוירולוג ,והתפלא שלא שלחו אותנו בזמנו לבדיקת אולטרסאונד.
    כשהילדה נולדה אני פניתי מספר פעמים לרופא הילדים ושאלתי אם אין צורך בברור הדמייתי והוא התעקש שלא (אגב,היה לה גם שקע עם שיעור באזור העכוז שדי נעלם).
    כרגע אני חרדה ומבולבלת,האם היה צורך בבדיקת אולטרסאונד? האם די כרגע בבדיקת נוירולוג לשלול הבעיה? האם יש צורך בהדמייה?
    אציין שהילדה בריאה בסה"כ .בבקשה רבה אודה לתגובתך,כל כך מודאגת,מה עלי לעשות?
    בברכת שנה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פניה לד'ר בן זאב

הוספת תגובה

• כתם

פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב
    17/09/2010

איני זוכרת כרגע את הכתם אבל אם סביבך יש רופאים מודאגים רצוי שתבדק על ידי נוירולוג ילדים כדי לבדוק הלאה או להרגיע. לאור הלחץ בו את נמצאת אני לא מתנדבת לראות שוב תמונות באינטרנט כי אתם צריכים מפגש יותר ישיר עם איש מקצוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו