מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פניה לד'ר בן זאבגלית15/09/2010
שלום רב
לפני כשלושה חודשים התכתבנו באדיבותך בקשר לבתי .
בשעתו התייעצתי איתך לגבי כתם לידה איתו נולדה הילדה באזור הגב התחתון
(שלחנו אז תמונות לאלדד,שהעביר לך ).לאחר שעיינת בתמונות אמרת שהכל בסדר,ואין צורך בביקור.
אתמול לקחנו את הילדה לרופא עור בשל סבוריאה בעור הקרקפת,הוא הסתכל גם על הכתמים (יש לה גם במצח ובעורף ),וטען שהכתם בגב התחתון דורש ברור של נוירולוג ,והתפלא שלא שלחו אותנו בזמנו לבדיקת אולטרסאונד.
כשהילדה נולדה אני פניתי מספר פעמים לרופא הילדים ושאלתי אם אין צורך בברור הדמייתי והוא התעקש שלא (אגב,היה לה גם שקע עם שיעור באזור העכוז שדי נעלם).
כרגע אני חרדה ומבולבלת,האם היה צורך בבדיקת אולטרסאונד? האם די כרגע בבדיקת נוירולוג לשלול הבעיה? האם יש צורך בהדמייה?
אציין שהילדה בריאה בסה"כ .בבקשה רבה אודה לתגובתך,כל כך מודאגת,מה עלי לעשות?
בברכת שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם
פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב17/09/2010איני זוכרת כרגע את הכתם אבל אם סביבך יש רופאים מודאגים רצוי שתבדק על ידי נוירולוג ילדים כדי לבדוק הלאה או להרגיע. לאור הלחץ בו את נמצאת אני לא מתנדבת לראות שוב תמונות באינטרנט כי אתם צריכים מפגש יותר ישיר עם איש מקצוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

