טיקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיקים
    אבי
    17/09/2010

שלום,
    בני בן השבע התחיל לפתח טיקים בערך לפני שנתיים שלוש. בהתחלה זה היה הרמת ידיים למעלה כאילו החולצה מפריעה לו, אח"כ זה הפך לשיעול, אח"כ היתה הפסקה של כשנה ולאחרונה מזה מס' חודשים זה חזר בצורה של נענוע הראש כאילו להסיט את השיער מהפנים + שיעול. אינני חושב שהוא היפראקטיבי אולם הוא קצת חסר מנוחה באופן כללי. אני חייב לציין שגם אני סובל מילדות מטיקים שנמשכים עד היום בצורה זאת או אחרת (לא טוראט). כמו כן התגרשתי מאימו לפני כשלוש שנים.
    השאלה היא האם להניח לטיקים לעבור מעצמם - דבר שאני מסופק אם יקרה בגלל שהוא נמשך כבר יותר מדי זמן, או שכדאי לקחת אותו לאיזשהו איבחון.

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיקים

הוספת תגובה

• טיקים

פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב
    17/09/2010

נשמע שהאבחנה ברורה ועכשיו השאלה איך לטפל בהם בד"כ אני מעדיפה קודם כל את הגישה המרגיעה , אחריה התערבות פסיכולוגית קוגניטיבית ורק אם ממש גורם לאי נוחות ניכרת לילד עצמו טיפול תרופתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו