טיקים בת שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיקים בת שנה
    מיטל
    09/10/2010

הבת שלי בת שנה ולפני חודש בערך שמנו לב שהיא עושה תנועה מאוד מוזרה עם הראש זה כמו כן אבל הראש קופץ לה זה חזר כמה פעמים ואז זה פסק והיום שוב עשתה את אותו הדבר בזמנו שאלתי את הרופא והוא לא מיהר להפנות אותי לנוירולוג הוא אמר שילדים עושים הרבה דברים אבל זה ממש מטריד אותי כי אני רואה שהיא לא מודעת למה שהיא עושה היא פשוט מורידה את הראש לכיוון הריצפה ואז עושה מן "כן" כמה פעמים אבל הראש קופך לה וגם לפעמים הראש שלה תוך כדי משחק נישמט למטה
    מה זה יכול להיות אני ממש מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיקים בת שנה

הוספת תגובה

• טיקים בת שנה - תגובה

פרופ' רחל שטראוסברג
    09/10/2010

אם הילדה מתפתחת יפה ואין עדות לנסיגה נוירולוגית - סביר להניח שהכל שפיר. בכל מקרה - כדאי להסריט את התנועות ולהיוועץ בנוירולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך בת שנה

מיטל
    09/10/2010

כן הילדה מתפתחת התחילה ללכת עירנהית חייכנית
    אבל אני מאוד מודאגת כי זה נעשה לעיתים יותר תכופות ודווקא שאני רוצה לצלם אז היא לא עושה את זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך בת שנה - תגובה

פרופ' רחל שטראוסברג
    09/10/2010

כדאי לגשת לנוירולוג ילדים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו