טיפול ב-b6 להיפסריתמיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול ב-b6 להיפסריתמיה
    נטלי
    16/10/2010

שלום וברכה! התינוקת שלי בת 9 חודשים סובלת מאפילפסיה, אאג מראה היפסריתמיה אך ישנם דעות שונותלגבי אבחנת סינדרום ווסט, האפילפסיה התחילה ברחם ולטענת הרופאים היא סימפטומלית למרות שאין אבחנה(סובלת בנוסף מאיחור התפתחותי חמור) מטופלת בסבריל+דפלפט, אין התקפים אך האאג לא נקי. בעקבות מחקר שנעשה ביפן ובגרמניה בנוגע לטיפול באמצעות רמות גבוהות-300 מג לקילו-של b6 הוחלט ביחד עם הנוירולוג שלנו לנסות לפני שפונים לטיפול בסטרואידים. השאלה היא האם ידוע כעבור כמה זמן עלולה להיווצר רעילות של הויטמין שיכולה לגרום לנזק בלתי הפיך? בכל מקום כתוב "זמן ממושך", הטיפול שלנו מיועד לבין 2-4 שבועות, הנוירולוג שלנו אומר שאין חשש ולמרות שאני סומכת עליו מאוד הייתי רוצה לקבל חוות דעת נוספת וגם האם ידועה איזושהי סתירה בין הויטמין לתרופות סבריל ודפלפט? תודה מראש ושבוע טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול ב-b6 להיפסריתמיה

הוספת תגובה

• טיפול ב-b6 להיפסריתמיה - תגובה

פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב
    17/10/2010

איני רואה כל בעיה במתן בי-6 במינונים גבוהים לתקופה מוגבלת אפילו של חודשים. בנוסף לאור הסיפור אולי יש מקום לחשוב על דיאטה קטוגנית לפני הסטרואידים נמצא לאחרונה יעיל ויותר בטוח.האם ביתך עברה בירור גנטי מלא? האם יש הפרעה מבנית של המוח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו