גרד בעכוז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרד בעכוז
    מיכל
    19/10/2010

שלום רב,

בני בן ה - 6 (שהחל כיתה א' לאחרונה), סובל מאז ראש השנה מגרד בעכוז ימין (לא בפי הטבעת - אין תולעים). בתחילה סברנו כי זו עקיצה מאחר ובערב החג היינו באיזור התענכים (ובאמת היה סימן לעקיצה). לאחר שהגרד נמשך, לקחתי אותו ל 2 רופאי ילדים: האחד הלך בכוון שלבקת חוגרת, למרות שלא היה שום סימן לכך, והשני ראה כי אכן יש משהו אך אבחן זאת כעקיצה). עליי לציין כי גם כל משחה שמרחתי לו על האיזור, לא עזרה מלבד קרח. לאחרונה הלכנו גם לרופאת עור אשר פטרה אותנו בתשובה כי זהו יובש, למרות שאין שום סימן לכך. אתמול גם עבר צילום עמוד שדרה מותני אשר הראה כי הכל תקין.

הגרד בעיקר מפריע בזמן ישיבה (בכיתה, במכונית וכו'), בזמן משחק חופשי - פחות שם לב לכך. עלי להדגיש כי הגרד עקבי ובאותו מקום - לא נראה לי כי הילד ממציא ונראה כי הוא מתלונן באמת ובתמים.

עלי לציין כי גם הילד מאובחן מגיל 4 כילד עם בעיה בויסות החושי.

האם זוהי בעיה נוירולוגית או שאולי עלי לחשוב על כוון אחר? אני די מיואשת מאחר והילד באמת סובל וכמובן שהבעיה מאוד מפריעה לו בכיתה....

אודה לעזרתכם, מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרד בעכוז

הוספת תגובה

• גרד בעכוז - תגובה

פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי
    19/10/2010

למיכל שלום
    התאור אינו מתאים להפרעה נוירולוגית אך אני ממליצה לפנות לבדיקת נוירולוג ילדים לאשר זאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו