חרשות באוזן שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרשות באוזן שמאל
    צביה
    19/11/2010

שלום רב,
    הקטנה שלי בת חודשיים וחצי מאז שנולדה עברה המון בדיקות בגלל שלא עברה סינון שמיעה בבית חולים באוזן שמאל. עברה בדיקות דם לשלילת וירוס ה CMV עברה בדיקת שתן ומספר בדיקות שמיעה שבהן עודדו אותנו כי אלו כניראה רק נוזלים וזה יעבור, הרי אוזן ימנית שומעת מושלם אז שמאלית זה עניין של זמן.
    היא ילדה מקסימה, חייכנית, מתפתחת יפה ויונקת בלי סוף.
    ביום שני ביצענו לה את בדיקת הברה, הילדה לא שומעת בכלל באוזן שמאל ואוזן ימין תקינה לחלוטין נאמר לנו כי אין מה לעשות ואת הסיבה לא ניתן לברר לעולם ושהיא ילדה רגילה לכל דבר וזה משהו שאף אחד לא צריך לדעת ולא ישימו לב.
    אני ממש בהלם אין לנו במשפחה גנטיקה של חרשות.
    האם באמת אין מה לעשות? חוץ מברה לא בדקו כלום, אולי אלו באמת נוזלים? אולי ניתן לנתח? משהו? אף אחד לא נותן לי שום תשובה חוץ מזו שאין מה לעשות חוץ מלעקוב אחרי אוזן ימין...
    יש לנו ילד בן שלוש שנים ששומע ושר ואף פעם לא שמנו לב לשום בעיה, האם לעשות לו בדיקת שמיעה גם?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרשות באוזן שמאל

הוספת תגובה

• חרשות באוזן שמאל - תגובה

פרופ' רחל שטראוסברג
    20/11/2010

כעיקרון צריך להיוועץ ברופא אף אוזן גרון לילדים. הברה יכול גם להשתפר בעתיד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו