דפלפט כרונו ולמיקטל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דפלפט כרונו ולמיקטל
    רותי
    20/11/2010

הבן שלנו (7.5) מקבל למיקטל 25 מ"ג בבוקר ו50 מ"ג בערב, וכן דפלפט כרונו בערב.
    בימים האחרונים נאמר לי (מרופאת הילדים ומהרוקחת) שכדאי להפריד בנתינת שתי התרופות - בערב אנחנו נותנים את הדפלפט והלמיקטל ביחד.
    הנוירולוג שלנו אמר שהוא לא שמע על הדבר הזה ושזה בסדר גמור...
    רציתי לדעת מה את אומרת על העניין?

ועוד שאלה: לפני כשבוע שכחנו לתת את הדפלפט והלמיקטל בערב וגילינו את הדבר רק בבוקר...
    בבוקר נתנו לו את הדפלפט (המנה שנשכחה) והלמיקטל (המנה הרגילה של הבוקר).
    ומה שעשינו הלאה היה שביום שאחר כך נתנו את הדפלפט בצהריים (כלומר לאחר יותר מ24 שעות), למחרת שוב בצהריים ואחר כך בכל יום נתנו את הכדור כשעה שעתעעם אחר כך. ומחר ניתן שוב בערב וכך נחזור להרגל שהיה לפני ששכחנו את המנה...
    רציתי לשאול, מה הדבר הכי נכון לעשות במידה ונשכח שוב לתת את המנה בערה וניזכר רק בבוקר..?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דפלפט כרונו ולמיקטל

הוספת תגובה

• דפלפט כרונו ולמיקטל - תגובה

פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב
    21/11/2010

לא מכירה את הוראות ההפרדה וממש לא נראה לי עקרוני
    לגבי דילוג על מתן זה בהחלט תלוי על מי מדובר בילדים עם אפילפסיה קשה ומאוד פעילה אני מציעה לתת למחרת בבוקר מנה וחצי של המינון ולהמשיך כרגיל בילדים עם פרכוסים נדירים הרבה יותר פרט לאפילספיה מיוקלונית של הנערות אני פשוט מתעלמת. אין טעם להכנס לסחרור השעות המשתנות במיוחד שהילד במסגרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו