מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיוך חברתיאמא08/01/2011
יש לי תינוק בן 4 חודשים בגיל חודשים עבר ניתוח בקע מפשעתי בני מאז ועד עכשיו לא מופיע אצלו חיוך חברתי למרות שכל הזמן משחקים ומלטפים וצוחקים איתו צחוק קולני
מופיע על פניו שהוא שמח ומרוצה ואת החיוך רואים אותו כשהוא ישן.
בנוסף לזה הילד היה לו קשה לקשר איתנו קשר עין ישיר עד גיל שלושה חודשים אבל עכשיו הוא כן מקשר קשר עין ועוקב אחרינו בחדר ואחרי צעצועים, מה שמדאיג אותנו עכשיו הוא החיוך ,למה הוא עדיין מתקשה לחייך? ,כל מי שרואה אותו מעלה לנו את הנושא הזה,אנחנו הפנינו להתפתחות הילד אבל עד עכשיו לא קבעו לנו תור ,רוצה להעיר שהילד אובחן שיש לו רעש בלב ואנחנו עכשיו במעקב לאקו לב כל חודשים, האם ייתכן שכל מה שעובר עליו מפריע לו להתפתיח התפתחות תקינה ? ומה זה יכול להיות שהילד לא מחייך ?האם הוא יחייך בסופו של דבר ונראה את החיוך שלו או שיש לו בעיה .
אני אהיה מודה לכם אם תענו לי בהקדם ותספירו לי מה מתרחש עם התינוק שלי ותרגיעו אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיוך חברתי - תגובה
פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב09/01/2011ברור שלא ניתן בהתכתבות ל"הסביר " מה יש לילד שלך. יכול להיות שפשוט פחות חייכן ויכול להיות שישנו קושי התפתחותי שמשמעותו וטיבו לא יכולים להתברר רך התיאור שלך. לא חושבת שהניתוח או הרשרוש בלב מסבירים את העדר החיוך. התפתחות הילד זו כתובת טובה אבל בינתיים בקשי מרופא הילדים לנסות להתרשם ממנו הוא גם צריך לדעת אם המצב חריג או את פשוט קצת מבוהלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)