בן 18.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 18.
    רועי
    20/02/2011

שלום ד"ר,
    אני בן 18 הובחנתי לפני מספר שנים כחולה בדראליזציה, אני כרגע מטופל ב250 מ"ג למיקטל ו10 מ"ג ציפרלקס, אצל פרופסר יאיר למפל.
    הבעיה הכי גדולה במחלה הזאת אצלי היא הרגישות לאור,סתם דוגמא תמיד שאני משחק כדורגל עם חברים בשעות הצהריים אני מרגיש שזה לא אני, קשה לי להתרכז, שורפות קצת העיניים (בקיצור דראליזיציה חח). אבל אם אני ישחק בשעות הערב אני פחות או יותר חוזר לעצמי.
    עד היום לא הצלחתי להבין למה זה קורה דווקא בשמש זה הורג אותי?.

שאלה שנייה. מה יש במחלה הזאת? האם היא באמת כזו קשה?קלה תנו לי כמה מילים עליה בבקשה.
    נ.ב הביטחון העצמי בשנים האחרונות ירד לי לריצפה ממש, אני אישית חושב שיש קשר למחלה מה איתכם?

אלף תודות לכם!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 18.

הוספת תגובה

• בן 18. - תגובה

פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב
    20/02/2011

אני מציעה שתשאל את הנוירולוג המטפל בך זו מחלה שאו שאינך מאיית נכון את שמה או שאין לי כנוירולוג ילדים מושג על מה מדובר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעת דה-ריאליזציה ,ובאנגלית:

רועי
    20/02/2011

Derealization Disorder

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסתיו

שי
    20/02/2011

למיקטל+ציפרלקס הן תרופות נוגדות דיכאון, וגם המחלה כפי שהיא מתוארת בויקיפדיה נשמעת מתחום הפסיכיאטריה. לדעתי אתה צריך לפנות לפורום פסיכיאטריה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו