מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 18.רועי20/02/2011
שלום ד"ר,
אני בן 18 הובחנתי לפני מספר שנים כחולה בדראליזציה, אני כרגע מטופל ב250 מ"ג למיקטל ו10 מ"ג ציפרלקס, אצל פרופסר יאיר למפל.
הבעיה הכי גדולה במחלה הזאת אצלי היא הרגישות לאור,סתם דוגמא תמיד שאני משחק כדורגל עם חברים בשעות הצהריים אני מרגיש שזה לא אני, קשה לי להתרכז, שורפות קצת העיניים (בקיצור דראליזיציה חח). אבל אם אני ישחק בשעות הערב אני פחות או יותר חוזר לעצמי.
עד היום לא הצלחתי להבין למה זה קורה דווקא בשמש זה הורג אותי?.
שאלה שנייה. מה יש במחלה הזאת? האם היא באמת כזו קשה?קלה תנו לי כמה מילים עליה בבקשה.
נ.ב הביטחון העצמי בשנים האחרונות ירד לי לריצפה ממש, אני אישית חושב שיש קשר למחלה מה איתכם?
אלף תודות לכם!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 18. - תגובה
פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב20/02/2011אני מציעה שתשאל את הנוירולוג המטפל בך זו מחלה שאו שאינך מאיית נכון את שמה או שאין לי כנוירולוג ילדים מושג על מה מדובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרעת דה-ריאליזציה ,ובאנגלית:
רועי20/02/2011Derealization Disorder
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסתיו
שי20/02/2011למיקטל+ציפרלקס הן תרופות נוגדות דיכאון, וגם המחלה כפי שהיא מתוארת בויקיפדיה נשמעת מתחום הפסיכיאטריה. לדעתי אתה צריך לפנות לפורום פסיכיאטריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)