טיקים חוזרים , אוף!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיקים חוזרים , אוף!!!!
    חגית
    14/03/2011

שלום לך ,
    בתי בת 5 וחצי החלה ב 9.2010 גן חדש ומאז ועד 12.2010 בערך היו טיקים וקולות שפחתו מאוד עם הזמן , מ 1.2011 ועד 3.2011 כמעט ולא היו טיקים , ועכשיו אני מבחינה שהיא ממצמצת שוב , לא הרבה , והרמת גבות וכמו כן יש תנועת אצבעות הידיים , מזיזה אותם כאילו מנגנת על פסנתר , שמתי לב בעיקר במשחק מחשב , או בחוג שהיא נמצאת היא מזיזה את האצבעות , האם סיבה לדאגה ? האם יש לבדוק את האצבעות או שזה טיק ?

בתי במעקב נורולוגי ,עד עכשיו נאמר שזה טיקים פשוטים , אבל אני מתחילה להתייאש
    האם להמשיך להתעלם ?

תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיקים חוזרים , אוף!!!!

הוספת תגובה

• טיקים חוזרים , אוף!!!! - תגובה

פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב
    16/03/2011

טיקים פשוטים מטיבם לחזור ולרוב נמשכים שבועות וחודשים בכל גל כך שזה שחזרו לא שולל את האבחנה. אם את האבחנה נתן נוירולוג ילדים את יכולה להרגע .הטיפול בטיקים נקבע על פי חומרתם ולא משכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיקים חוזרים !!!דילגו עליי , בבקשה

חגית
    16/03/2011

שלום לך ,
    בתי בת 5 וחצי החלה ב 9.2010 גן חדש ומאז ועד 12.2010 בערך היו טיקים וקולות שפחתו מאוד עם הזמן , מ 1.2011 ועד 3.2011 כמעט ולא היו טיקים , ועכשיו אני מבחינה שהיא ממצמצת שוב , לא הרבה , והרמת גבות וכמו כן יש תנועת אצבעות הידיים , מזיזה אותם כאילו מנגנת על פסנתר , שמתי לב בעיקר במשחק מחשב , או בחוג שהיא נמצאת היא מזיזה את האצבעות , האם סיבה לדאגה ? האם יש לבדוק את האצבעות או שזה טיק ?

בתי במעקב נורולוגי ,עד עכשיו נאמר שזה טיקים פשוטים , אבל אני מתחילה להתייאש
    האם להמשיך להתעלם ?

תודה רבה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיקים חוזרים, תודה עוד משהו קטן

חגית
    16/03/2011

אבל להבנתי , לאחר שתעבור שנה הם מוגדרים כתסמונת ולא טיקים פשוטים , לא ?
    אני מבינה שטיקים יכולים להמשך שנים , אבל מתי ניתן לדעת האם עדיין בגדל טיקים פשוטים או מורכבים יותר ?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיקים חוזרים, תודה עוד משהו קטן - תגובה

פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב
    16/03/2011

הגדרת המורכבות תלויה באופי הטיק ולא במשכו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו