מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיקים חוזרים , אוף!!!!חגית14/03/2011
שלום לך ,
בתי בת 5 וחצי החלה ב 9.2010 גן חדש ומאז ועד 12.2010 בערך היו טיקים וקולות שפחתו מאוד עם הזמן , מ 1.2011 ועד 3.2011 כמעט ולא היו טיקים , ועכשיו אני מבחינה שהיא ממצמצת שוב , לא הרבה , והרמת גבות וכמו כן יש תנועת אצבעות הידיים , מזיזה אותם כאילו מנגנת על פסנתר , שמתי לב בעיקר במשחק מחשב , או בחוג שהיא נמצאת היא מזיזה את האצבעות , האם סיבה לדאגה ? האם יש לבדוק את האצבעות או שזה טיק ?
בתי במעקב נורולוגי ,עד עכשיו נאמר שזה טיקים פשוטים , אבל אני מתחילה להתייאש
האם להמשיך להתעלם ?
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיקים חוזרים , אוף!!!! - תגובה
פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב16/03/2011טיקים פשוטים מטיבם לחזור ולרוב נמשכים שבועות וחודשים בכל גל כך שזה שחזרו לא שולל את האבחנה. אם את האבחנה נתן נוירולוג ילדים את יכולה להרגע .הטיפול בטיקים נקבע על פי חומרתם ולא משכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיקים חוזרים !!!דילגו עליי , בבקשה
חגית16/03/2011שלום לך ,
בתי בת 5 וחצי החלה ב 9.2010 גן חדש ומאז ועד 12.2010 בערך היו טיקים וקולות שפחתו מאוד עם הזמן , מ 1.2011 ועד 3.2011 כמעט ולא היו טיקים , ועכשיו אני מבחינה שהיא ממצמצת שוב , לא הרבה , והרמת גבות וכמו כן יש תנועת אצבעות הידיים , מזיזה אותם כאילו מנגנת על פסנתר , שמתי לב בעיקר במשחק מחשב , או בחוג שהיא נמצאת היא מזיזה את האצבעות , האם סיבה לדאגה ? האם יש לבדוק את האצבעות או שזה טיק ?
בתי במעקב נורולוגי ,עד עכשיו נאמר שזה טיקים פשוטים , אבל אני מתחילה להתייאש
האם להמשיך להתעלם ?
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיקים חוזרים, תודה עוד משהו קטן
חגית16/03/2011אבל להבנתי , לאחר שתעבור שנה הם מוגדרים כתסמונת ולא טיקים פשוטים , לא ?
אני מבינה שטיקים יכולים להמשך שנים , אבל מתי ניתן לדעת האם עדיין בגדל טיקים פשוטים או מורכבים יותר ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיקים חוזרים, תודה עוד משהו קטן - תגובה
פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב16/03/2011הגדרת המורכבות תלויה באופי הטיק ולא במשכו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)