מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת דפלפטהילה20/03/2011
שלום.
יש לנו ילדה בת שנה וחצי מגיל 7 חוד' אחרי חיסון של טיפת חלב (משולש) היה לה חום ובלילה פרכסה בפעם הראשונה. פרכוס טוני קלוני יחיד בכל מחלת חום. אושפזנו באותו הלילה. אחרי כחודשיים שוב היה לה חום ושוב פרכוס ואשפוז. כבר באשפוז הראשון קבלנו סטיזוליט. מאז ועד היום בכל מחלה עם חום הילדה מפרכסת לעיתים כל 10 ימים לעיתים כל חודש, בכל מחלה. מאז שהיא בת שנה היא הולכת לפעוטות ומן הסתם חשופה יותר.
לאחר התייעצות עם ד"ר זמיר שורר (נוירולוג), באוגוסט הילדה מקבלת דפלפט משום צפיפות הפרכוסים 0.6 כפול פעמיים ביום.
כמו כן eeg אחרון יצא עם גלים חדים לדברי דר זמיר.
לקח זמן עד שהצלחנו לתאם את התרופה בגופה של הילדה ןכרגע רמת הדפלפט בדם היא 52.
הפרכוסים ממשיכים כרגיל למרות הדפלפט ובפעמיים האחרונות אף היו 3 פרכוסים בהפרשים של כמה שעות זה מזה.
אנו מעוניינים להפסיק את מתן הדפלפט אך הבנו כי הפסקה מידית מוסכנת. איך עלינו לסיים את השימוש בתרופה שגם מלאת תופעות לוואי וגם משלשת את הפרכוסים?
תודה,
אמא של הבת שלי:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת דפלפט - תגובה
פרופ' רחל שטראוסברג22/03/2011אם ברצונכם להפסיק את הדפלפט יש לעשות זאת בהדרגה בתיאום עם הנוירולוג המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

