מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השלכות חלבון עוברי גבוה על התינוקאמא...02/04/2011
שלום,
בת 31.4, אמא לילדה בת שנתיםם וחצי, הריון והתפתחות תקינים. כעת אני בהריון שני, והחלבון העוברי יצא גבוה- 3.34MOM. סקירה בשבוע 18+3 ובשבוע 16+1 לא הראו כל ממצא פתולוגי, הראשונה רגילה והשניה מורחבת+מע' העצבים והכליות. הן נעשו אצל ד"ר פרונגלס ופרופ' הרמן בהתאמה.
הייתי מאד רגועה בהריון הזה, עד לתוצאות הבדיקה שגרמו לי לחרדה גדולה, ורציתי לדעת כמה דברים בעזרתכן...
האם יש קורלציה בין ערכו של החלבון העוברי לתופעות נורולוגיות שונות? (אפילפסיה, אוטיזם, פיגור או כל דבר אחר).
האם חסר בח.פולית מקושר למומים פתוחים בלבד או גם להפרעות נוירולוגיות אחרות כמו אוטיזם, פיגור וכו'?
כמה שכיחים מקרים של חלבון עוברי גבוה שהסתיימו בילד בריא?
אני פשוט בהיסטריה מאז התוצאה הזו...
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השלכות חלבון עוברי גבוה על התינוק - תגובה
פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב03/04/2011ערכי חלבון גבוה קשורים בעיקר למומי עמוד שדרה ולדעתי (ואיני בקיאה באופן מלא בספרות בגניקולוגית) אם נשללים אלה הרי ערכי החלבון יוכלים להיות גם חסרי משמעות. מציעה לך שאת יתר היעוץ תעשי מול הגניקלוג שהפנה לבדיקה ואם לא תקבלי תשובה פני למרפאה של הריון בסיכון ותקבלי שם תשובות חד משמעיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)