נפילות בעת הליכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפילות בעת הליכה
    מיכל
    27/04/2011

שלום רב,
    בתי בת שנה וכמעט ארבעה חודשיים (עוד יומיים). היא התחילה ללכת כבר לפני שלושה חודשים ונראית יציבה. אבל בזמן שהיא הולכת היא פתאום נופלת קדימה בלי סיבה ממשית (כמו מכשול או משהו כזה). בנפילות האלה היא פשוט מתרסקת על הרצפה, ולעיתים מקבלת מכה חזקה בראש או בפנים.
    כשהייתה תינוקת היא נפלה לנו מהמיטת הורים 3 פעמים על הראש, אבל לא היה סימן פגיעה או זעזוע מוח כתוצאה מנפילות אלה, היא בכתה מיד ולא הראתה כל ישנוניות.
    האם ייתכן שיש לה פגיעה שגורמת לה להפרעות בשווי משקל? אתמול הייתי אצל הרופאת ילדים והיא נתנה לי הפניה לנוירולוג ילדים, ואני לא בטוחה ממש מה לעשות.

אשמח לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפילות בעת הליכה

הוספת תגובה

• נפילות בעת הליכה - תגובה

פרופ' רחל שטראוסברג
    27/04/2011

טוב עשתה רופאת הילדים שנתנה הפנייה לנוירולוג. לא נראה שיש קשר ל3 הנפילות שחוותה הילדה בילדותה המוקדמת, אך בהחלט יש צורך לברר את סיבת הנפילות העכשוויות כולל לשקול ביצוע הדמייה מוחית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו