פרכוסים בתינוק בן חודשיים וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרכוסים בתינוק בן חודשיים וחצי
    מור
    05/05/2011

בני בן החודשיים וחצי נפגע בלידה (אוטם בצד שמאל במוח) עבק רעלת הריון שלי. כיום לוקח פנוברביטל. הפרכוסים שאני ראיתי בתחילת חייו היו מאוד קטנים ואמרו לי שפרכוסים יכולים לגרום לנזק מוחי. האם זה נכון? איך אני יודעת מהו פרכוס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכחתי

מור
    05/05/2011

התחילה לו רעידה קטנה בראש מספר פעמים. כמו כן הוא נבהל ללא סיבה ופורס ידיים לצדדים לאחרונה די הרבה בעיקר בשינה אבל לא רק.כשהוא ישן יש לו תנועות קלות מאוד שנראות די דומות וכשאני נוגעת לרוב הן לא מפסיקות. התנועות קורות בכל הגפיים. היום הוא בכה באמצע שינה פעם ראשונה. האם מדובר במשהו מדאיג? האם עלי לנקוט בפעולה כלשהיא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי - תגובה

פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי
    07/05/2011

עליך לבצע בהקדם בדיקת EEG על מנת לאבחן האם הפרכוסים של פריסת הידיים הם אכן פרכוסים מסוג IS אשר עלולים להיות משמעותיים ולהצריך טיפול שונה. אם הEEG אינו מצביע על תמונה כזאת אזי יש להמשיך בטיפולים התרופתייםהרגילים אך אין חשש לנזק מוחי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו