מידע רפואי
פורומים
- אנדוקרינולוגיה ילדים
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- כושר קרבי
- המטולוגיה, לוקמיה, קרישת דם, סרטן הדם
- אלצהיימר, דמנציה - טיפול לא תרופתי
- גוף נפש, רפואת גוף נפש
- אורתופדיה אונקולוגית, גרורות בעצמות
- קרדיולוגיה ילדים
- אקנה, צלקות פצעי בגרות
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- שתלים דנטליים, טיפול שורש
- עיסוי, כאבי גב
- NLP דמיון מודרך
- רפואת שיניים לחולים בסיכון
- איסוף ושימור דם טבורי, תאי גזע וגנטיקה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליעזר גירש
אמבריולוג קליני בכיר מנהל מעבדה להפריה חוץ גופית (IVF) בביה"ח ברזילי, אשקלון. מנהל מעבדה אנדרולוגית בבנק הזרע Cryobank ברמת השרון. בוגר אוניברסיטה העברית (Ph.D) ומכון ויצמן למדע (פוסט-דוקטורט).ד"ר יוסף שמואלי
אורולוג וכירורג מומחה ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר. ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופסיות פיוז`ן לברור גידולים בבלוטה.
- רעידות ברגליים לתינוקמירב15/05/2011
שלום, בני בן כמעט 4 חודשים. הריון עם סכרת הריון ובדיקת חלבון עוברי הכוללת רמת חלבון עוברי בדם 2.49. מי שפיר תקינים ובעקבות בדיקת חלבון עוברי הופניתי לסקירת מערכות מורחבת הכוללת בדיקה שאין מום פתוח במערכת העצבים- הבדיקה יצאה תקינה.
לידה תקינה. מהלידה הוא מתפתח היטב לגילו: מרים ראש בשכיבה על הבטן, מחייך, צוחק, מושיט יד לצעצוע, עוקב אחר מובייל, עובר משכיבה על הגב לשכיבה על הצד ופעם אחת אף הצליח להתהפך מהגב לבטן (קרה פעם אחת ומאז מתהפך רק לצד).
הבעיה היחידה היא שיש לו רעידות ברגליים (כל פעם ברגל אחרת). בחודשים הראשונים זה קרה בתדירות נמוכה אבל בחודש האחרון התדירות גדלה זה קורה כמעט בכל הנקה הרגל שנמצאת למעלה רועדת וגם כאשר מרימים אותו על הידיים (והרגליים באויר). כאשר אני מחזיקה לו את הרגל הרעד נרגע (בשבוע שעבר בזמן הנקה כאשר הרגל רעדה הזזתי אותה והיא הפסיקה לרעוד וכאשר החזרתי אותה למקומה היא רעדה שוב וכן הלאה).
רופא הילדים טוען כי זה יכול לנבוע מחוסר סידן או סוכר אבל בגלל שזה קורה בהנקה זאת לא נראית לו הבעיה. הוא לא מוצא סיבה למה לבצע לילד בדיקת דם (שנלקחת מהצוואר בשל גילו הצעיר) וגם לא התלהב לתת לי הפניה לנוירולוג (בסוף נתן לי אבל תור יש רק בספטמבר).
האם מדובר בתופעה מוכרת? והאם תדירות גבוהה צריכה להדאיג אותי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעידות ברגליים לתינוק - תגובה
פרופ' רחל שטראוסברג16/05/2011כמובן שהילד צריך לעבור בדיקה נוירולוגית אך לפי התיאור שלך שבו הרעידות נפסקות כאשר נוגעים בגפה- נראה שלא צריך לחשוש שהמדובר בפרכוסים אלא בתופעה שנקראת JITTERINESS שהיא שכיחה מאוד וחולפת עם הגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעד ברגליים
מירב16/05/2011האם הבדיקה של רופא הילדים מספיקה או שלבצע בדיקה אצל נוירולוג? הבעיה היא שתור לנוירולוג יש רק בעוד מס' חודשים.
והאם העובדה שמדי שבוע התדירות משתנה (לעיתים לטובה ולעיתים לרעה) זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעד ברגליים - תגובה
פרופ' רחל שטראוסברג19/05/2011ניתן לחכות לתור לנוירולוג ילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לדעת
רונה12/05/2016מכיוון שאני נמצאת במצבך תינוקת בת שמונה חודשים אשמח לדעת מה העלתה בדיקת הנוירולוג לנו יש תור בעוד כחודש ואני די בלחץ
ממש תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?