אמא מודאגת מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא מודאגת מאוד
    סיון
    31/05/2011

שלום רב,
    יש לי תינוקת מקסימה בת 8 חודשים אשר מתפתחת באופן תקין (למעט העבודה שיש לה ריפלוקס ומטופלת בלוסק)היא החלה לזחול, מתהפכת מהבטן לגב מהגב לבטן, מנסה להתיישב, אוחזת בחפצים, יודעת היכן יש אור,מוחאת כפיים (לפעמים גם כשלא אומרים לה למחוא)מגיבה לשמה ,מחייכת, חברותית ותינוקת מאוד פעלתנית ,לא נחה לרגע. לפני כחודש החלה בזמן התרגשות,התלהבות או לחילופין כאשר מתעצבנת היא החלה מכווצת את ידיה מרעידה את הגוף ומעוות את השפתיים לכמה שניות חוזרת על כך מספר פעמים ביום כאשר אני מדברת אליה או מחייכת אליה היא לעיתים מפסיקה לעשות זאת. רציתי לדעת האם תופע זו תקינה? מכוון שאני מאוד מודאגת מסיטואציה זו.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא מודאגת מאוד

הוספת תגובה

• אמא מודאגת מאוד - תגובה

פרופ' רחל שטראוסברג
    01/06/2011

ע"פ התיאור שלך נשמע שמדובר בתנועות סטריאוטיפיות של הילדות אך בכ"ז יש להשתדל ולצלם את התופעות ולגשת להערכה לנוירולוג ילדים שאולי ימצא לנכון גם לבצע EEG.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו