מודאגת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת
    קר
    01/06/2011

שלום יש לי ילד קרוב לגיל 3 חודשים לפני חודש וחצי אבחנתי שהאישונים יורדים כלפי מטה ועולים מיד התחלתי ללכת לרופאת הילדים שהיא אמרה שיש לו SUNSAT EYEG
    עוד היא הוסיפה ואמרה שהיא לא מודאגת כי היא עשתה לו בדיקה קצרה נירולוגית וניראה לה תקין אמרה שהמרפס אצלו בסדר והוא אינו מאורך מה שעשוי להדאיג , משם לא הייתי רגועה והמשכתי לבדיקת עינים רופאת העינים ראתה את הבעיה בוידאו עשתה לו בדיקה שמה לו טיפות להגדלת האישונים ואמרה שכרגע היא לא רואה בעיה מהתחום שלה
    משם לא הייתי רגועה והמשכתי לנירולוג ילדים הוא גם עשה לו בדיקה נירולויגית ואמר שהוא בסדר גמור והוא הפנה אותנו לUS מוח ,
    השאלה שלי למה לא סיטי מוח
    האם הבדיקה הזו תשקף את מה שצריך לראות
    אני מודאגת מיואשת ומאז לא ישנה בלילות כל דבר ניראה לי כבר מוזר
    הילד ממשיך לעשות את זה ואפילו בתדירות יותר גבוה
    בבקשה אני פונה לכל מי שמכיר את התופעה הזו שירגיע אותי ויספר לי
    כי הרופאים אומרים שזה יעבור לבד אבל זה רק הולך ומחמיר (ככה ניראה לי)
    מעבר לכל זה הילד לא תמיד ממקד מבט, ישן המון אולי גם זה בסדר אין לי מושג
    אינו מקיא , מצליח להסתכל כלפי מעלה כאשר אני עומדת מעליו המרפס שלו קטן ולא מאורך , על פניו ניראה בסדר התפתחותית היקף ראש פעם אחרונה היה 40 ע"פי טיפת חלב תקין
    בבקשה שמישהו יספר לי משהו אין הרבה חומר באינטרנט על הנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת

הוספת תגובה

• מודאגת - תגובה

פרופ' רחל שטראוסברג
    01/06/2011

המושג SUNSET EYES יכול בהחלט להיות פיזיולוגי וזאת לאחר ששוללים יתר לחץ תוך גולגולתי. יתר לחץ כזה מתבטא בהיקפי ראש ש"שוברים " עקומות כלפי מעלה, במרפס קדמי בולט ונפוח, בשינויים בעיניים וכמובן באולטראסאונד רואים בצורה אנטומית אם יש סיבה ליתר הלחץ ואם החדרים מורחבים. לתינוק שלך לא היה שום דבר ממה שהזכרתי ולכן הסבירות הגבוהה שאין לו שום דבר מדאיג ולכן צריך לעקוב בלבד ולא לדאוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו