בייבילד, העדפת מזונות- בירור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בייבילד, העדפת מזונות- בירור
    מיה
    13/05/2019

בני בן 9 חודשים, אני נותנת לו מוצקים בשיטת בייבילד והולך מצוין בסך הכל. ביססנו כבר 3 ארוחות, הוא לועס יפה מאוד עולה במשקל יפה...
    אבל, הוא מראה העדפות ממש ברורות, למשל, אם הוא רואה שיש עבניה בארוחת הערב, הוא לא יאכל עוד ירקות או את הביצה כי ירצה רק את העגבניה. בבוקר אם רואה קלמנטינה או תותים אוכל רק אותם.
    אני לא לפעמים מסתירה מאכלים שמאוד אוהב במגבת ורק לקראת סוף האוכל מורידה את המגבת כדאי ישאכל יותר מגוון.
    מה שהכי מטריד אותי זה ארוחת הצהריים.
    הוא אוכל מלאאאאא בשר. קציצות/בולנז/בשר צלי/דג אפוי/עוף בתנור וכדומה. לא רוצה ירקות גם לא מתוקים (סלק/בטטה) ולא אוכל כמעט פחמימות. להערכתי הוא אוכל איזה 80-10 גרם בשר אם אני לא מגבילה אותו....
    האם זה לא בריא? לתת לנו לאכול לפי העדפותיו?
    בסופו של יום אני מקפידה שהוא יאכל כמות קטנה לפחות של ירקות/פירות מ5 צבעים ביום. אבל בעיקר טרודה מכמות הבשר....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך

מיה
    13/05/2019

התכוונתי 80-100 גרם בשר אולי אפילו יותר... (ולא 80-10 גרם כמו שכתוב בהודעה הקודמת)

תודנה רבה לענות!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו