שילוב כמה סוגי תמל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב כמה סוגי תמל
    מריה
    28/06/2018

שלום רב, תינוק בן 3 חודשים, הייתי רוצה בבקשה לדעת האם זה בסדר לשלב כמה סוגי תמל. יש לו רפלוקס, אני רוצה להשאיר אותו עם התמל של הרפלוקס (או לשנות לתמל רפלוקס אחר) ובנוסף בין ארוחחה לשניים הוא מקבל תמל שלב אחד. הייתי רוצה לנסות את בתמל עם הרכיב הלדש שיצא של חברה אחת ורפלוקס להישאר של חברה אחרת. האם מומלץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שילוב כמה סוגי תמל

הוספת תגובה

• שילובי תמ"ל

תרצה שני
    28/06/2018

שלום מריה,
    באופן עקרוני ניתן לשלב סוגי תמ"ל שונים בארוחות שונות, יתכן ושילוב כזה יגרום לפעילות מעיים מוגברת וחוסר שקט כי המעיים ידרשו להסתגל לסוגים שונים של תמ"ל, לכן יש לשים לב לכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שילוב סוגי תמל

מריה
    28/06/2018

תודה רבה על התשובה, האם בפעילות מעיים מוגברת הכוונה היא ליציאות? כרגע הוא עושה יציאה אחת ביום , האם תקין? האם בסופו של דבר אחרי תקופה של שילוב , המעיים אמורים להסתגל?
    בנוסף, אשמח לדעת , ואם אני נשארת על אותה חברת תמל אבל משלבת למשל תמל אנטיריפלוקס 3 ארוחות ועוד 2 ארוחות שלב 1?
    ודבר אחרון, האם שמן דקל בתמל באמת גורם לאי ספיגת סידן וצפיפות עצם נמוכה והאם זה קריטי סירופ גוקוז בכמות של 3.3 ל-100 מיל בתמל?
    תודה רבה מראש
    מריה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שילוב סוגי תמ"ל

תרצה שני
    28/06/2018

כמות היציאות משתנה בין 1-3 לתינוק שאוכל תמ"ל זה תקין.
    ניתן לשלב תמ"ל אנטירפלוקס ובארוחות אחרות תמ"ל רגיל.
    כל חברות התמ"ל קיבלו אישור משרד הבריאות לשיווק התמ"ל שלהן. בכל מותג יש יתרונות וחסרונות ולא אכנס לפרטים לגבי כל סוג בנפרד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שילוב תמל

מריה
    28/06/2018

תודה רבה, אני מבינה. האם בכל זאת יש עדיפות לשלב מאותה חברת תמל? או שזה לא ממש משנה אם אני משלב רק עוד ברבוק או שניים מתמל אחר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו