מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שילוב כמה סוגי תמלמריה28/06/2018
שלום רב, תינוק בן 3 חודשים, הייתי רוצה בבקשה לדעת האם זה בסדר לשלב כמה סוגי תמל. יש לו רפלוקס, אני רוצה להשאיר אותו עם התמל של הרפלוקס (או לשנות לתמל רפלוקס אחר) ובנוסף בין ארוחחה לשניים הוא מקבל תמל שלב אחד. הייתי רוצה לנסות את בתמל עם הרכיב הלדש שיצא של חברה אחת ורפלוקס להישאר של חברה אחרת. האם מומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילובי תמ"ל
תרצה שני28/06/2018שלום מריה,
באופן עקרוני ניתן לשלב סוגי תמ"ל שונים בארוחות שונות, יתכן ושילוב כזה יגרום לפעילות מעיים מוגברת וחוסר שקט כי המעיים ידרשו להסתגל לסוגים שונים של תמ"ל, לכן יש לשים לב לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילוב סוגי תמל
מריה28/06/2018תודה רבה על התשובה, האם בפעילות מעיים מוגברת הכוונה היא ליציאות? כרגע הוא עושה יציאה אחת ביום , האם תקין? האם בסופו של דבר אחרי תקופה של שילוב , המעיים אמורים להסתגל?
בנוסף, אשמח לדעת , ואם אני נשארת על אותה חברת תמל אבל משלבת למשל תמל אנטיריפלוקס 3 ארוחות ועוד 2 ארוחות שלב 1?
ודבר אחרון, האם שמן דקל בתמל באמת גורם לאי ספיגת סידן וצפיפות עצם נמוכה והאם זה קריטי סירופ גוקוז בכמות של 3.3 ל-100 מיל בתמל?
תודה רבה מראש
מריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילוב סוגי תמ"ל
תרצה שני28/06/2018כמות היציאות משתנה בין 1-3 לתינוק שאוכל תמ"ל זה תקין.
ניתן לשלב תמ"ל אנטירפלוקס ובארוחות אחרות תמ"ל רגיל.
כל חברות התמ"ל קיבלו אישור משרד הבריאות לשיווק התמ"ל שלהן. בכל מותג יש יתרונות וחסרונות ולא אכנס לפרטים לגבי כל סוג בנפרד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילוב תמל
מריה28/06/2018תודה רבה, אני מבינה. האם בכל זאת יש עדיפות לשלב מאותה חברת תמל? או שזה לא ממש משנה אם אני משלב רק עוד ברבוק או שניים מתמל אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)