מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אכילה בקבוקים מוצקים ועודL.26/09/2018
שלום
3 שאלות ברשותך :)
בני בן 8 חודשים, והשבוע היה חולה מסכן...חשד לדלקת ריאות.נוראי .!הוא מן הסתם איבד תאבון אבל עכשיו אנחנו ביום הרביעי של האנטיביוטיקה וברוך ה' יש שיפור הבריאות אך מבחינת אכילת בקבוקים הוא עדיין לא אוכל הרבה .
אני מציינת שהפסקתי לו כמה ימים מוצקים כי היה לו גם עצירות על הדרך ..ממש הכל במכה אחת. אז נתתי לו בקבוקים .בדרך כלל יש לו שלושה בקבוקים ו2 ארוחות מוצקים - מרק ירקות בין 160 ל180 גרם
ופירות אותו דבר בין 160 ל180 גרם.+ 3 תמל.
יכול להיות שעדיין זה קשור לזה שלא הרגיש טוב? או קשור למשהו אחר לדעתך?
2- כשנותנים לתינוק אנטיביוטיקה ,לא אמורין לתת לו גם פרוביוטיקה??? כמו אצלנו המבוגרים??
3- מתי נותנים אוכל עם פטמה מספר 2. הוא בן 8 חודשים ועדיין שותה עם 1 כי עד עכשיו זה לא הפריע כך נראה לי.
אשמח לעזרה בבקשה.תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכילה לאחר מחלה
תרצה שני27/09/2018שלום,
החזרה לאכילה לאחר מחלה לוקחת לפעמים מספר ימים. אני מאמינה שהוא יאכל כמה שמרגיש שהגוף שלו זקוק ובהתאם לרעב שלו.
אפשר לתת פרוביוטיקה , אך רצוי שזה יהיה באישור ובהמלצת רופא הילדים.
אפשר לנסות לעבור לפטמה מספר 2, ולבדוק שקצב האוכל שיוצא תואם את קצב יכולת האכילה שלו ושהוא לא משתנק מכך שהקצב מהיר מדי.
הרבה בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצדקת הוא באמת אוכל יותר עכשיו ...תודה לאל
L.27/09/2018לגבי הפטמה מספר 2 לפי מה עוברים אליה לא ההבנתי? כי מספר 1 לי היה נראה בסדר עד עכשיו,הוא מסיים את כל הבקבוקים,לא עצבני לאחר מכן או במהלך ההפסקה אוכל (לא בזמן שלא מרגיש טוב כמובן) אז האם בכל זאת יש טעם לעבור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעבר לפטמה
תרצה שני27/09/2018אין חובה לעבור. זה תלוי כמה זמן לוקחת ארוחה. אם רואים שלוקח לו הרבה זמן לסיים בקבוק והוא מתעצבן מכך, ניתן לעבור. אם חושבים על כך פיטמת השד נשארת כל הזמן באותו הגודל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)