אכילה בקבוקים מוצקים ועוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכילה בקבוקים מוצקים ועוד
    L.
    26/09/2018

שלום
    3 שאלות ברשותך :)
    בני בן 8 חודשים, והשבוע היה חולה מסכן...חשד לדלקת ריאות.נוראי .!הוא מן הסתם איבד תאבון אבל עכשיו אנחנו ביום הרביעי של האנטיביוטיקה וברוך ה' יש שיפור הבריאות אך מבחינת אכילת בקבוקים הוא עדיין לא אוכל הרבה .
    אני מציינת שהפסקתי לו כמה ימים מוצקים כי היה לו גם עצירות על הדרך ..ממש הכל במכה אחת. אז נתתי לו בקבוקים .בדרך כלל יש לו שלושה בקבוקים ו2 ארוחות מוצקים - מרק ירקות בין 160 ל180 גרם
    ופירות אותו דבר בין 160 ל180 גרם.+ 3 תמל.
    יכול להיות שעדיין זה קשור לזה שלא הרגיש טוב? או קשור למשהו אחר לדעתך?
    2- כשנותנים לתינוק אנטיביוטיקה ,לא אמורין לתת לו גם פרוביוטיקה??? כמו אצלנו המבוגרים??
    3- מתי נותנים אוכל עם פטמה מספר 2. הוא בן 8 חודשים ועדיין שותה עם 1 כי עד עכשיו זה לא הפריע כך נראה לי.
    אשמח לעזרה בבקשה.תודה לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אכילה לאחר מחלה

תרצה שני
    27/09/2018

שלום,
    החזרה לאכילה לאחר מחלה לוקחת לפעמים מספר ימים. אני מאמינה שהוא יאכל כמה שמרגיש שהגוף שלו זקוק ובהתאם לרעב שלו.
    אפשר לתת פרוביוטיקה , אך רצוי שזה יהיה באישור ובהמלצת רופא הילדים.
    אפשר לנסות לעבור לפטמה מספר 2, ולבדוק שקצב האוכל שיוצא תואם את קצב יכולת האכילה שלו ושהוא לא משתנק מכך שהקצב מהיר מדי.
    הרבה בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צדקת הוא באמת אוכל יותר עכשיו ...תודה לאל

L.
    27/09/2018

לגבי הפטמה מספר 2 לפי מה עוברים אליה לא ההבנתי? כי מספר 1 לי היה נראה בסדר עד עכשיו,הוא מסיים את כל הבקבוקים,לא עצבני לאחר מכן או במהלך ההפסקה אוכל (לא בזמן שלא מרגיש טוב כמובן) אז האם בכל זאת יש טעם לעבור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעבר לפטמה

תרצה שני
    27/09/2018

אין חובה לעבור. זה תלוי כמה זמן לוקחת ארוחה. אם רואים שלוקח לו הרבה זמן לסיים בקבוק והוא מתעצבן מכך, ניתן לעבור. אם חושבים על כך פיטמת השד נשארת כל הזמן באותו הגודל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו