מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום אוריתנטע20/09/2009
התחלתי טיפולי אפילציה באיזור הבטן והגב לפני כמה חודשים.
יש שיפור בגב, אבל כל עוד אני עושה טיפולים כל שבוע לשעה וחצי לפחות, איך אני יודעת שהשיער לא יצמח?
האפילוטית שלי עובדת על תדר מאד נמוך כי היא אמרה שיש סיכון לכוויות בתדר גבוה יותר.
החום כ"כ נמוך שאין לי סימנים כמעט לאחר הטיפול, והשיער לסירוגין כל פעם, אבל דק יותר.
מה את אומרת? זה איזור שמצריך תדר כה נמוך? כמה זמן עליי לחכות לסיום הטיפולים באיזור מסויים?
אי אפשר לנסות להגביר קצת את החום? אני מרגישה שהשערה עם הפינצטה לא נשלפת מעצמה, רק עם משיכה, זה אומר שהיא לא פוגעת בשערה?. אין לי זמן וכסף לבזבז על איטיות ועבודה לשווא.
איך זה עובד אצלך?
חשבתי שרק בפנים עובדים עם תדר ממש נמוך.
אשמח לתשובתך.
שנה טובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לילך
אורית בן יהודה20/09/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
ראשית מאוד יכול להיות שעורך רגיש ולכן האפילטורית בוחרת לעבוד בעוצמות נמוכות.
עצם זה שהשיער גדל מחדש דק ועדין יותר מראה שיש פגיעה בנימי הדם המספקים חמצן לשיערה
והעבודה נעשית כהלכה.
בעיקרו באפילציה השיערה אמורה להשלף, מאוד יכול להיות שיש פלומה באזור ואז את מרגישה תלישה, כפי שכתבת השיערה צוחת דקה יותר ..
אני לא יכולה להמליץ לך על הגברת החום , זה לשיקול הדעת של האפילטורית שלך.
לגבי משך הטיפול: הדבר תלוי בגורמים רבים, הגורם המרכזי הוא תקינות המערכת ההורמונלית שלך,
בנות רבות סובלות מעודף הורמונים טטרוגנים (טוסטסטרון) דבר המצריך יותר טיפולים ולא קשור לאיכות העבודה של האפילטורית.
גנטיקה, מספר מחזורי צמיחת השיער -דבר אינדבידואלי ועוד..
אסביר שוב בקצרה לגבי מחזורי השיער - בכל מחזור שיער יש 3 שלבים , רק שיערה הנמצאת
בשלב האנגן -שלב הצמיחה לא תצמח שוב או תצמח דקה ועדינה יותר עד להכחדה של אותה שערה.
שאר השארות שלא נמצאות השלב הצמיחה יצמחו כרגיל (בכל שיטה להסרת שיער).
מעבר לכך , כפי שכתבתי ישנם מספר מחזורי שיער, לכן יש להתמיד באפילציה לאורך זמן.
לגבי איך זה עובד אצלי? כל מקרה לגופו - התאמה של העוצמות לסוג העור והשיער.
כתבת שיש שיפור, לכן עצתי לך מנסיו להעזר בסבלנות.
שנית באם שיעור היתר הוא לא גנטי, רצוי לגשת לרופא לבירור הורמונלי.
בברכת שנה טובה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורית
נטע20/09/2009היי
רציתי לשאול אותך מה הכוונה שאולי יש לי פלומה ולכן אני מרגישה את התלישה של השערה עם הפינצטה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי:)
אורית בן יהודה21/09/2009אני לא מכירה את סוג השיער שלך ,ולפעמים בזמן שליפת השערה המטופלת, נתפסת בפינצטה שיערה שלא טופלה לכן מרגישים תלישה זה קורה בשיער פלומתי וצפוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי שיער פלומתי
נטע21/09/2009ואני מרגישה 50% לפחות מטיפול את שליפת השיערה.
מה את אומרת? אני צריכה להעיר לה על זה שוב?
היא אומרת שהשערה יוצאת בקלות, לדעתי לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אורית בן יהודה21/09/2009אם כך שערה שעברה אפלציה אמורה להשלף, התייעצי עם האפילטורית שלך..
בברכה,
אורית בן יהודה אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי
נטע21/09/2009או שהחום שהיא עובדת איתו לא מספיק גבוה, או היא לא עושה עבודה נכונה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם עור כהה באיזור המפשעהערן18/09/2009
לאורית/מימי שלום,
לפני מס' חודשים הופיע מעין גירוי של עור המפשעה (ב-2 הצדדים), שלווה בתחושת גרד ואדמומיות.
לאורך תקופה מסויימת ניסיתי לטפל בבעיה ע"י הקפדה על הגיינה וחיטוי מתמיד של האיזור, פיזור טלק וכו'. לאחר שלא חל שיפור משמעותי, ניגשתי לרופא עור, שאמר כי מדובר בפטרייה ורשם לי משחת Tevaderm, שהוחלפה בהמשך במשחת Dermacombin.
סימני האדמומיות והגרד נעלמו לחלוטין, אך באותו איזור במפשעה נותר גוון עור כהה ו'עמום'.
כבר כמה שבועות אני מנסה להשתמש במשפחות רפואיות שונות לטיפול בפטריות, אך גוון העור הכהה עדיין קיים. כלומר, נראה שאחרי טיפול בכ"כ הרבה משחות, הפטרייה עצמה טופלה בהצלחה, אך כאמור, בעיית גוון העור הכהה באותו איזור טרם נפתרה.
אשמח מאד אם תוכלי להמליץ לי על תכשיר או משחה כלשהי, שמסוגלת "להכחיד" את אותם איזורי עור כהים במפשעה או לגרום להבהרתם.
תודה רבה ושנה טובה,
ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם עור באיזור המפשעה
אורית בן יהודה22/09/2009היי:)
מאחר ומדובר בפטריה שנראה שחלפה חשוב מאוד שתיגש שוב לרופא העור לבדיקה ובקש ממנו שירשום לך חומר עדין להבהרת הככתמים באזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפילציה בפניםשני117/09/2009
שלום, אני מעוניינת להסיר את השיער בפנים. כשפניתי ללייזר אמרו לי שזה יכול לגרום לשיעור יתר ולכן לפנות לאפילציה. רציתי לדעת האם אפילציה יכולה לגרום לחורים בפנים או לסימנים / כתמים כלשהם?
בנוסף איך אני בוחרת קוסמטיקאית טובה לאפילציה? אילו מכשירים היא צריכה להשתמש וכו'?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילציה בפנים
אורית בן יהודה17/09/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום
אפילציה בהחלט יכולה לגרום לחורים וסימנים, סימנים נשארים לרוב אצל בנות הנטות לפגמנטציה
במקרה כזה ניתן לתת חומר מבהיר במקביל , הדבר פותר את הבעיה.
חורים עלולים להגרם בעור הרגיש מידי לאפילציה או בשל עבודה לא נכונה של האפילטורית.
המכשור המשמש לאפילציה אינו אינדיקציה לעבודה טובה, אלה המיומנות של האפילטורית.
רצוי לגשת למישהיא שקיבלת עליה המלצה.
בברכת שנה טובה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לאוריתעינת16/09/2009
שלום,ברצוני לשאול לגבי טיפול נכון בצוואר בגילי-37. אני משתמשת לפנים לסירוגין בקרם רטינול וקרם חומצות אלפא וביתא הידרוקסיות,אותם אני מורחת בערב. בבוקר קרם הגנה עם spf גבוה.זה מספיק לי כיוון שהעור שמנוני-מעורב.אותם קרמים של הפנים אני שמה על הצוואר- האם זה נכון?עלי לציין שאין רגישות בעקבות השימוש בחומרים הנ"ל באיזור הצוואר.קראתי שמומלץ למרוח קרמים עשירים על הצוואר אך יש לי לפעמים פצעים מתחת לסנטר וההרגשה מאוד כבדה ולא נעימה עם קרם שמנוני.
אשמח לקבל את יעוצך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אורית בן יהודה17/09/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
באם אין רגישות את יכולה להשתמש ברטינול וקרם חומצות אלפא וביתא הידרוקסיות לסירוגין בשעות הלילה .
מאחר ויש לך עור שמנוני הסתפקי בקרם הגנה ביום כולל על הצוואר , כשתבגרי יותר אולי
תזדקקי לקרמים עשירים , כרגע זה לא נשמע כך.
בברכת שנה טובה,
אורית בן יהודה , קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפילציה לבת 14 סכנותמלי16/09/2009
ברצוני לדעת האם ניתן לעשות אפילציה לנערה בת 14.5 בגבות מחוברות? האם כדאי לחכות ?
האם יש סכנות כלשהן? בנתיים מורטים בשעווה.
בברכה מלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילציה לבת 14
אורית בן יהודה17/09/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
ניתן לעשות אפילציה בגיל זה אך אין צורך שהילדה תסבול .בדרך כלל השיער בין הגבות מגיב טוב לIPL וניתן לסיים את מעט השיער הנותר ע"י אפילציה או SELECTIF PRO.
אפשר גם להמשיך למרוט בשעווה עד שהילדה תתבגר יותר.
לגבי סכנות באפילציה ראי תשובה מהיום "אפילציה בפנים"
בברכת שנה טובה,
אורית בן יהודה , קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחט חשמלית לאזורים נרחביםשמשון15/09/2009
יש אפשרות לעשות מחט חשמלית לאזורים נרחבים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחט חשמלית לאזורים נרחבים
אורית בן יהודה17/09/2009היי:)ברוך הבא לפורום
ניתן לבצע אפילציה באזורים נרחבים, לא תמיד כדי ומשתלם ... ישנם אזורים המגיבים היטב ל IPL
במקרה כזה רצוי לדלל ראשית את השיער ע"י טיפולי IPL וכאשר ושיער כבר מדולל ונהייה עדין יותר
ולא מגיב לIPL אפשר לעבור לאפילציה.
ניתן גם לבצע אפילציה באזורים נרחבים ללא IPL , אתה צריך בשביל כך סבלנות וכח סבל.
אז לבחירתך...
בברכת שנה טובה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוסמטיקאית טובהמורן15/09/2009
שלום לכן,
אני מעוניינת ללכת לקוסמטיקאית טובה ואמינה שעושה גם טיפול פנים, גבות שפם, ושעווה ברגליים ובמפשעה.
אני רוצה מישהי שארצה להגיע אליה שוב...
האם תוכלו להמליץ לי על מישהי ברחובות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ת.מורן
מימי שגב15/09/2009היי מורן ,הפרסום בפורום אסור,פני אלינו לכתובת המייל.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלקטיף פרו ..מיכל13/09/2009
איפה ניתן להשיג את המכשיר הזה? וכמה הוא עולה בערך?
רק קוסמטיקאיות רשאיות להשתמש במכשיר הזה או שלא צריך מיומנות בשביל להשתמש בו ?
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סלקטיף פרו...
אורית בן יהודה14/09/2009היי:)
המכשיר הינו מכשיר מקצועי ויש צורך במיומנות כדי להשתמש בו, מיועד רק לקוסמטיקאיות /אפילטיריות ואחיות.
בברכת שנה טובה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
מיכל14/09/2009תודה על התשובה !
יש קוסמטיקאית באשדוד או בסביבה שאת מכירה שמשתמשת עם המכשיר ?
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אורית בן יהודה14/09/2009כתבי לי לאימייל [email protected] אשמח לעזור.
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת בהמלצה לקוסמטיקאית בכפר סבשרינה13/09/2009
שלום לך
אני בת 49 בקרוב וליום הולדתי אני רוצה ללכת לקוסמטיקאית בכפר סבא
שנים לא הלכתי בגיל ההתבגרות הלכתי עם אימי וקוסמטיקאית גרמה לי לצלקות שעד היום נשארו
לפני 9 שנים הייתי פעם אחרונה עשולי לבר מצווה של הבן פילינג לא כימי ומאז לא הייתי
חישנן 2 קוסמטיקאיות ששמעתי עליהן 1
2
אני אשמח לשמוע המלצה
אני מחפשת מישהיא גם מקצועית קוסמטיקאית רפואית עדכנית והכי חשוב נעימה ואדיבה.
בתודה מראש
שרינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההודעה נמחקה - פרסום בפורום אסור
אורית בן יהודה14/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנטלי13/09/2009
האם פילינג עמוק אצל קוסמטיקאית יכול לשפר צלקות בפנים?בצורה משמעותית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינג
אורית בן יהודה14/09/2009היי:)
ראשית, פילינג עמור עושה רק רופא!! במושג שגוי זה לצערי עדיין משתמשות הרבה קוסמטיקאיות
מחוסר ידע.
פילינג עמוק פירושו, חדירת חומרים פעילים או לייזר עמוק לתוך הדרמיס דבר הנעשה רק ע"י רופאים וכרוך בהחלמה קשה.
פילינג משמעותי - זה המושג הנכון בו אמורות להשתמש קוסמטיקאיות, פרוצדורה כזו יכולה עם הכנת העור בבחומרים מקצועיים מתאימים למקרה ,לשפר את מרקם העור להחליקו קלות לטשטש קימטוטים עדינים להבהיר כתמי עור ולשפר עור הסובל מפוסט אקנה.
גם פילינג עמוק אצל רופא אינו מעלים צלקות מאחר כשמדובר על הצטלקות יש פגיעה בשכבה הבזלית המצויה בעומק הדרמיס באותה השכבה נוצרים תאים חדשים, עור שהצטלק משמעות הדבר הוא שהפגיעה בעור היא עמוקה מעבר לשכבה הבזלית , לכן גם פילניג עמוק אנו יכול להעלים צלקות.
שנה טובה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הי אוריתנטלי13/09/2009
אני פניתי אלייך באימל לפני שבוע ועוד לא קיבלתי תשובה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
אורית בן יהודה14/09/2009אני לא אמורה לענות באימייל לשם כך יש את הפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי
נטלי14/09/2009אז את יכולה לתת לי תמספר של המרכז לטכנולוגיות מתקדמות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי שיש כאן אי הבנה...
אורית בן יהודה14/09/2009היי:) עוד משהיא שאלה בדיוק סמוך לשאלה שלך שאלה בכינוי חסוייה וחשבתי שמדובר באותה אחת....כנראה ההודעה שלך נמחקה בטעות אני מקבלת המון מיילים- איתך הסליחה.
שלחי שוב ormedix@gmail .com
אשיב לך דרך המייל בהקדם
שנה טובה ,
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Light & Heat Energy (LHE) technologרינת13/09/2009
אורית היקרה!!!
רציתי לשאול אותך מה דעתך על סוג הליזר הזה והאם הוא מתאים גם לעור כהה???
תודה ושיהיה לך יום מקסים רינת.
נ.ב מקווה שקיבלת את האימל ממני לפני כשבוע ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Light & Heat Energy (LHE) technolog
אורית בן יהודה13/09/2009היי:) רינתי, קבלתי את המייל לא התפניתי לענות סליחה, אענה לך דרך הפורום.
המכשיר עליו שאלת בדקתי והוא לא משווק בישראל לפחות לפי חיפושי בגוגל, בכל אופן מאחר
ואת עובדת בעיקר עם אפרו אמריקאים כהי עור ,רוב מכשירי הלייזר והIPL לא מתאימים מאחר והאנרגיה האופטית מתפזרת על פני העור הכהה ומתבזבזת , מבלי להזכיר את סכנת הכויות.
לפי שם המכשיר אותו ציינת המילה Light לא נראית לי משום שבאנרגיות נמוכות לא משיגים תוצאות בהסרת שיער וביחוד באפרו אמריקאים.
ביררתי SELSCTIF PRO משווק גם בקנדה ולשאלתך במייל,מנסיוני אני מאוד ממליצה ,במיוחד לך
העבודה איתו אמנם איטית יותר מIPL , אך אידיאלית לעבודה בכל סוגי העור ובכל צבע שיער הוא לא תלוי בפיגמנט - דבר שלך מאוד משמעותי!
את יכולה לקרוא יותר פרטים באתר שלי.
יום מקסים גם לך
ושנה טובה
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אורית
רינת14/09/2009תודה לך יקירתי על תשובתך המהירה.
לגבי סלקטיף פרו אז גם אני שוחחתי איתם וכן זה יכול להיות משווק לקנדה אבל אין להם נציג כאן בקנדה ובמידה והמכשיר מתקלקל אני אצטרך לשלוח את זה חזרה לארץ וגרוע מזה יכול מאוד להיות שאין להם אישור בטיחותי של קנדה שאת זה אני עדיין מבררת כי בלעדי זה אסור לי בכלל לעבוד איתו. האמת אורית זה כבר כמה שבועות שאני בהתרגשות גדולה מהמכשיר ומאוד מאוד רוצה לרכוש אותו כי כמו שאמרת לי הוא באמת אידאלי בשביל קהל לקוחותיי אבל אין לי מה לעשות אלא לחכות ולוודא שיש את האישורים המתאימים לעבוד עם המכשיר בקנדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי רינת
אורית בן יהודה14/09/2009שווה לך להמתין ללא שירות אי אפשר לעבוד עם המכשיר.....
שנה טובה,
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורית היקרה
רינת14/09/2009תודה רבה לך על כל העצות שאת מייעצת לכולנו את מדהימה, והידע שלך הוא עצום!!!!!! ועוד לייעץ ללא כל שכר וואו את באמת בחורה מיוחדת במינה.
שיהיה גם לך שנה טובה ומתוקה, שנה של המון בריאות ושגשוג ושל חלומותייך ייתגשמו, נשתמע רינת מקנדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהradiancy
רינת16/09/2009אורית היקרה!!!!
סוף סוף מצאתי שמדובר במכשיר של חברת radiancy והיא משווקת בישראל ובקנדה. והיום נפגשתי אם הבחור שהמליץ לי בחום רב את המכונה החדשה בשם kona רציתי לשאול האם את מכירה??? לטענתו יש זרוע מיוחדת משהו שנקרא אור אדום אם אינני טועה שהוא לכושים .
אשמ לשמוע את דעתך???
שנה טובה,
רינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרינתי - מכשור להסרת שיער
אורית בן יהודה16/09/2009היי:) לפי גוגל המכשיר לא משווק בישראל , גם אני לא שמעתי עליו...
בקנדה, שוק המכשור הוא שונה אני לא מכירה את המכשיר , אך שוב אחזור ואומר מכשירי אינפא אדום הם דור ישן יותר מהIPL המכיל את כל ספקטרום גליי האור כולל אינפרא אדום.
אישית אני לא מאמינה בעבודה באנרגיות נמוכות, ביחוד אצל לקוחותייך האנרגיה הנמוכה תתפזר ותתבזבז על צבע העור השחור של לקוחותייך וחבל....
גם תוציאי כסף על מכשור וגם תקבלי בסופו של דבר לקוחות מאוכזבים.
צר לי אך זו דעתי המקצועית ..
מציעה לך לברר מתי תוכלי לקבל שירות על המכשיר שדיברנו עליו, אני מאמינה שברגע שיש משווק
לא יחלוף זמן רב והמשווקידאג לשירות אחרת הוא לא ימכור מכשירים.
קצת סבלנות
ושנה נפלאה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסלקטיף פרו
ללא שם22/09/2009אורית היקרה!!!
לגבי הסלקטיב פרו באיזה אורך עדיף שהשערות יהיו ???ואם הם ארוכות מדי האם ניתן לגזור אותם לפני כן???
כמו כן בדרך כלל מה אורך הזמן בין טיפול לטיפול שהלקוחה צריכה להגיע?????
ושאלה אחרונה מה קורה אם הלקוחה לא יכולה להגיע לטיפול מה כן היא יכולה לעשות בינתיים (לגלח, לגזור או שעווה???)
אני מודה לך מקרב לב, יום טוב
רינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSELECTIF PRO
אורית בן יהודה22/09/2009היי רינתי:)
התחלת לעבוד עם המכשיר , יש שירות כבר בקנדה?
השיערות אמורות להיות באורך של כ 4 מ"מ, יש לעבוד בזוית של 40 מעלות ולא לגעת ישירות בעור.
לפעמים במיוחד אצל לקוחותייך שחומי העור עדיף שהשיערה תהייה קצת יותר ארוכה ולעבוד באנרגיה הגבוה ביותר.
וכן כשהשיער ארוך יש לגזור אותו , ישנם מכנות גילוח מקצועיות (לא לחסוך כאן כסף) המגלחות את השיער בדיוק לאורך הרצוי, זה ישמש אותך לטיפולי גוף , בפנים ניתן לגזור במספריים עדינות.
זמן הגעה לטיפול משתנה מאזור לאזור, במקרה ולא סיימת טיפול באותו איזור אין מניעה להזמין שוב כבר לאחר מס ימים.
לגבי הפנים , נניח שעשית טיפול בשפם ובסנטר הזמן הנכון להזמין את בלקוחה הא כעבור שלושה וחצי שבועות (המלצת החברה) אך בעבודה עם SELECTIF PRO כל שערה שעוברת טיפול נתלשת , לכן לקוחה שלא יכולה להמתין בין טיפול לטיפול יכולה להגיע גם למס' דקות כאשר השיערה לא קצרה מידי.
לגבי שעווה SELECTUF PRO , באזורים פלומתיים כמו שפם מבצעים טיפול ראשון ,מורטים בשעוה ומזמינים לאחר כשלושה וחצי שבועות כך מס' טיפולים ,השיפור המשמעותי נראה ובולט מאוד לאחר הטיפול הרביעי אז ניתן כבר לעבוד שיערה שערה ולתלוש - אזור בשפם והסנטר מגיב מהר יחסית מאחר ואחוז השיער הנמצא בשלב האנגן -שלב הצמיחה הוא כ65% , באזורים אחרים זה שונה.
יום נפלא גם לך
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורית היקרה
ללא שם23/09/2009אורית היקרה תודה על תגובתך המהירה והמיקצועית!!!
המכשיר עדיין לא הגיע לקנדה אבל החלטתי שמכיון שמשרד הבריאות של קנדה אישר אותו אז אני הרכוש אותו מהארץ ואם חס וחלילה הוא יתקלקל אז אני אצטרך לשלוח את זה שוב לארץ .
אורית אני מתכננת בעיקר להשתמש עם המכשיר לאזור השפם , גבות והסנטר וגם בית שחי ואזור הבקיני האם אני אצטרך לקנות את המכונה שהזכרת בשביל אזור הביקיני ובית השחי או שאוכל להסתדר אם מספריים קטנות ומיקצועיות מה דעתך מה מהיר יותר????
לגבי שאלתי השנייה אם בכל זאת השערות שוב גדלו ואני בחופשה והלקוחה נשארת עם שערות האם היא יכולה לגלח או לעשות שעווה עד לפעם הבאה שנפגש????
ושאלה אחרונה האם באמת רוב הפעמים אחרי 8 עד 10 טיפולים אפשר באמת לראות תוצאות של 80% ?????
המון המון תודות על הסבלנות והמיקצועיות שלך.
שיהיה לך יום מקסים ,
רינת מקנדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוריתו סליחה עו שאלה קטנה
ללא שם23/09/2009אוריתוש סליחה שכחתי עוד שני שאלות קטנות....
מאיזה גיל ניתן לעשות את הסלקטיף פרו????
והאם חוץ מנשים בהריון ואפילפסיה היתן לעשות לכולם???
שוב תודה,
רינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופס
ללא שם23/09/2009ואופס עוש שאלה קטנה האם ניתן לתפוס כמה שערות ביחד ולתת את הפולסים ואחר כך להוציא אותך???? שוב המון המון תודות רינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתן במידה והשיער דק ופלומתי.
אורית בן יהודה24/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתויות נגד
אורית בן יהודה24/09/20091. נטייה לקלואידים
2. נטילת תרופות פוטוסנסטיביות בעיקר רואקוטן.
3. נשים בהריון , מהסיבה שבתקופה זו נוצרים זקיקי שיער חדשים.
תקבלי יחד עם המכשיר דיסק עם מצגת מפורטת כולל התיות נגד וסרטון הדגמה, לחברה יש שירות מצויין.
בעיקרון ניתן גם בגיל הבגרות הצעיר לבצע הסרת שיער , יש לידע את ההורים בכך שהילד/ה בגיל
ההתבגרות או טרם התבגרות עם כל ההשלכות ההורמונליות.
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי רינתי
אורית בן יהודה24/09/2009ניתן להסתפק במספרים.
לא הייתי מבטיחה מס' טיפולים בשום אופן, כפי שאת יודעת הדבר אינדבידואלי, תלוי גיל, מערכת הורמונלית,נטילת תרופות ועוד.
במידה ואת מגיעה ארצהלביקור, הלקוחה יכולה לגזור קצר מאוד את השיער כך שלו יראה, לא מליצה על שעווה למעט אזור השפם.
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת תמיד יכולה להתקשר ולהתייעץ
אורית בן יהודה24/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורית היקרה
ללא שם25/09/2009תודה על הכל , השאלות הנ"ל נכתבו עוד לפני ששוחחנו ולא ניתן היה למחוק אותם אז איתך הסליחה.
נשתמע בקרוב , שוב תודה על הכל רינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאוריתנירה12/09/2009
אורית שלום,
ראשית תודה על התשובות המושקעות.
ברצוני לשאול האם ממולץ לבצע פילינג עמוק כאשר יש עדיין אקנה פעיל?
כמו כן, האם טיפול פילינג כרוך גם בטיפול המשך בבית בחומרים מיוחדים? אם כן, על מה את ממליצה?
תודה ושבוע טוב,
נירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורית
אורית בן יהודה13/09/2009היי:)
ישנם פילנגים אותם מבצעים במצב אקנתי פעיל ותורמים רבות לריפוי האקנה. וכן תמיד הטיפול כרוך בהמשך טיפול בבית כדי לשמור על תוצאות לאורך זמן, כמו כן יש סוגי עור הזקוקים לטיפול ולהכנת העור לפני הפילנג.
פילינג עמוק נעשה רק ע"י רופא!! ומגיע עמוק לתוך הדרמיס וכרוך בהרבה תופעות לוואי.
אנו הקוסמטיקאיות מבצעות קילוף משמעותי עם תוצאות נהדרות ופחות סיכונים.
חבל שרבות מהקוסמטיקאיות עדיין קוראות לקילוף כזה פילינג עמוק....
אשמח לענות על כל שאלה רק בבקשה דאגי לשרשור נכון.
בברכת שנה טובה,
אורית בן יהודה , קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
נירה13/09/2009אז על אילו חומרים את ממליצה להמשך טיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אורית בן יהודה14/09/2009לא יכולה להמליץ בלי לאבחן את עורך ,במיוחד כאשר מדובר על קילופי עור.
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרת כתמי עוראמיר12/09/2009
שלום אורית אני משתמש כרגע במשחת קליגמן להבהרת הכתם שיש לי בפנים לאחר שהפסקתי להשתמש באזומד שאלתי האם אני יכול להשתמש בשתי המשחות ביחד או שאין צורך בזה במיוחד שמשחת קליגמן שאני משתמש בה מכילה אותו חומר שיש באזומד שזה ההדרוקינון אך במינון 5%
רציתי גם להוסיף שאני כבר חודש משתמש במשחת קליגמן ולא רואה שום שיפור למרות שאני שומר על ההראות והמנעות מחשיפה לשמש ככל הניתן ומריחת קרם הגנה משמש או שעדיין חודש זה מוקדם מדי כדי לראות תוצאות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרת כתמי עור
אורית בן יהודה13/09/2009היי:)
אין צורך השימוש באיזומד וקליגמן ביחד.
הבהרת כתמי עורהיא אחד האתגרים הגדולים העומדים בפני קוסמטיקאיות ורופאים יש צורך בהתמדה ולעיתים ביצוע קילופים קלים במקביל -בעונת החורף.
מאחר ולא ראיתי אותך , המשך להשתמש והזהר משמש במידה ולא יהיה שיפור תוך פרק זמן סביר, לפי זכרוני המלצתי לך גם על טיפול אחר בעבר, ניתן לשקול החלפת טיפול.
(נא לשרשר נכון)
שנה טובה
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך
אמיר14/09/2009תקופה סבירה זה חודש פחות ? בכל זאת אם לא חל שיפור אני אפנה אלייך כדי לקבל את הטיפול החלופי תודה אורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם הבהרה <<יש לי שאלה <<<<<<<<<<נואה12/09/2009
שלום
רוצה לשאול:
מצאתי קרם הבהרה "נראה לי שהוא טוב" בשני אתרים ] אבל בשני האתרים המראה החיצוני של הקרם לא אותו דבר ואני רוצה לקנות את הקרם
שאלתי : האם הקרם זה בשני האתרים האלה אותו דבר ?? למרות ההבדל (מראה חיצוני )??
אני יש לי כתמים**
שני האתרים :
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האתרים לא הופיעו
נואה13/09/2009שמתי את שני האתרים אבל לא הופיעו
<<<<שם הקרם הוא light and clear face
מה דעתך ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם אחד שתי אריזות
אורית בן יהודה13/09/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
אני לא מכירה את החומר , לגבי שינוי האריזה לעיתים חברות ממתגות מחדש את מוצרייהם
לכן בשני אתרים האריזה תהייה שונה בד"כ מדובל רק במיתוג - אריזה חדשה ולוגו- המרכיבים נשארים זהים.
בברכת שנה טובה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)