פורום קוסמטיקה פרא רפואית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    ליהי
    17/08/2009

היי
    אני לא בטוחה אם זה הפורום הנכון, אבל אני אקח את הסיכון :)
    הבעיה שלי היא שהיו לי שיערות קטנות על צידי הפנים (הן כהות ואני בהירה), וכשמרטתי אותן בשעווה יצאו לי פצעונים קטנטנים ומעצבנים. הם עוברים לאחר ימים ספורים, אבל לא חולף זמן רב והשיערות כבר מספיקות לצמוח... מה שאומר שאני רוב הזמן מקושטת או בפצעונים קטנים או בשיערות. חשוב לי לציין שיש לי עור פנים די שומני, שאותו אני דואגת לנקות כמה פעמים ביום בחלב פנים או מגבונים. לפני השעווה אני מפדרת בטלק, ואחריה אני מורחת או אלוורה או משחת עיניים...מה עושים כדי להפחית את הפצעים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עור שמן ודלקת זקיק השערה

אורית בן יהודה
    18/08/2009

היי:)
    את סובלת מדלקת זקיק השערה (פוליקוליטוס.
    לעור שמן רצוי במקום חלב פניםלהשתמש בסבון המכיל חומצות אלפא וביתא הידרוקסי ושמן עץ התה- יש כזה לחברת ביופור- עושה עבודה קרטוליטית מחטא ויטיב עם עורך..
    רצוי לשלב חומר קרטוליטי נוסף כגון קרם חומצה אזלאית או קרם חומצה גליקולית
    חומרים אלו גם הם נהדרים לעור שמן ויעזרו גם בבעיית הפוליקליוס הנגרמת עקב זיהום וסתימת הזקיק- שילוב החומרים שהזכרתי יכולים לעזור לך בשתי הבעיות.
    במקרה ואת רוצה לטפל רק בדלקת זקיק השערה יש להשתמש בפוליסן הידוע -מיועד בדיוק
    לבעיה זו.- להשיג אצל קוסמטיקאית לאחר איבחון העור.
    רצוי בנוסף לחטא את העור לאחר מריטת השיער במי פנים המיועדים לעור שמן.
    בכדי להיפתר לגמרי מבעיית שיעור הייתר בפנים יש לעבור טיפול ע"י אפילציה או טיפול ע"י SELCTIF PRO-אולטראסאונד.
    בברכה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית- אורמדיקס
    ,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ליהי
    23/08/2009

ענקית על התשובה, עזרת לי מאוד (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שעווה
    לילך
    17/08/2009

שלום,

יש לי בעיה מציקה ואני מקווה לקבל תשובה פה..
    אחרי שאני מגלחת את הרגליים, אני לא מקבלת עור חלק ! יש מן נק' שחורות..
    אם מעבירים יד על הרגל לפעמים מרגישים שזה חלק. .אבל עדיין - המראה לא אסטתי.
    ראיתי מלא בנות שאצלם זה נראה כמו חרסינה.. למה זה קורה לי ?
    אני מגלחת לא נכון ? יש בזה חוקים ונכון/לא נכון ??

אני מצרפת צילום לאיך נראות הרגליים שלי אחרי גילוח.
    אשמח לתשובות ומה אפשר לעשות כדי להגיע גם למראה חלק בנוסף למגע החלק..

אגב, אותו בעיה גם במפשעות (אודה לתשובה גם לגבי זה)
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    שעווה

הוספת תגובה

• הסרת שיער

אורית בן יהודה
    18/08/2009

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    התמונה לא כל כך ברורה אך נראה שאת סובלת משיער זיפי ושחור, הדרך לגילוח
    היא כנגד צמיחת השיער.
    הדרך לעור חלק יותר ולדילול משמעותי של השיער היא הסרת שיער ע"י IPL
    הטיפול ידלל את השיער מטיפול לטיפול והשיער שיצמח בין הטיפולים יהיה הרבה יותר עדין
    ודליל.
    חשוב לבדוק האם יש חוסר איזון הורמונאלי, בעיות הורמונליות מקשות על הסרת השיער ונדרשים
    הרבה יותר טיפולים, ניתן לבדוק אצל גניקולוג בבדיקת דם פשוטה, ו/או אולטראסאנד לשליללת
    שחלות פוליצסטיות.

בברכה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן, אבל..

לילך
    18/08/2009

IPL היא הסרת שיער לצמיתות.. כרגע אני לא מצליחה להגיע למצב שהעור פשוט נראה נראה חלק אחרי גילוח.
    פשוט מופיעות נק' שחורות על העור (כאילו גילחתי יום לפני ועכשיו זה לקראת צמיחה)
    אני לא מבינה מדוע !
    אני מבינה שלגלח זה נגד צמיחת השיער.. וזה מה שאני עושה.
    מה לדעתך הבעיה ?

חוץ מIPL, רק שעווה תעזור ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אבל..

אורית בן יהודה
    19/08/2009

ככל הנראה יש לך צמיחה מוגברת של שיער לעיתים הדבר תורשתי ולעיתים עקב בעיות הורמונליות.
    לכן במקרה ושיעור הייתר הוא לא תורשתי אני ממליצה לך לפנות לרופא נשים ולעבור בדיקות דם
    יתכן ויש חוסר איזון הורמונאלי הדבר מתבטא בכך שיש יותר הורמונים אנדרוגניים(גבריים) - טוסטטסרון,
    הורמון זה מצוי ברמה מסיומת אצל כל הנשים, כשהוא גבוה מידי הדבר יכול לגרום לצמיחת שיער עבה קשה וזיפי הצומח במהירות רבה כפי שאת מתארת.
    במקרים כאלו מתאימים גלולה המאזנת את ההורמונים והבעייה נפתרת.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות
    ל.ה
    17/08/2009

שלום רב, ברצוני לשאול אותך:

1. האם מוכרים פוליסן בסופר פארם או רק אצל קוסמטיקאיות.
    2. האם תוכלי להפנות אותי לקוסמטיקאית טובה בגבעתיים, במידה ואת מכירה.

תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה
    שאלות

הוספת תגובה

• תשובות

אורית בן יהודה
    17/08/2009

1. פוליסן נמכר רק אצל קוסמטיקאיות.
    2.נא לכתוב לי לאימייל, אנסה לעזור לך.
    בברכה,
    אורית בן יהודה -קוסמטיקאית רפואית- אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשיר חדש
    שרונה לוי
    16/08/2009

שמעתי שיש מכשיר אולטראסאונד להורדת שיער מה געתך

לקביעת תור
    סגירה
    מכשיר חדש

הוספת תגובה

• תשובה לשרונה לוי

מימי שגב
    16/08/2009

היי שרונה ברוכה הבאה לפורום,קיימת תשובה נרחבת אודות המכשיר כאן בפורום מתאריך ה-11.08
    במידה ותרצי עוד פרטים אשמח לעמוד לשירותך, תודה מימי שגב
    נ.ב-למכשיר קוראים סלקטיב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקטיף ולא סלקטיב

אביב
    23/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התפרצות הורמונלית-שחלות פוליצסטיות
    חיפאית
    15/08/2009

שלום,

לאחר 10 שנים של נטילת גלולות "דיאנה" בגלל תסמונת השחלות הפוליציסטיות, הספקתי לקחת אותן. מאז מצב הפנים לא טוב בככלל. מפנים חלקות התחלתי לסבול מהרבה לבנים/שחורים/פצעונים עם מוגלה/ציסטות.

אני בת 27 ואני ממש מיואשת מהמצב.

האם יש קוסמטיקאיות רפואיות שמתמחות בבעיות הורמונליות? אני גרה באיזור חיפה ואשמח להמלצה על קוסמטיקאית איכותית.

תודה מראש וסופ"ש נעים!
    חיפאית..

הוספת תגובה

• תשובה לחיפאית

מימי שגב
    16/08/2009

,ברוכה הבאת לפורום,אני מקווה שהתייעצת עם רופא הנשים שלך לפני הפסקת נטילת הגלולות,יכול להיות שצריך לעשות מס בדיקות איזון הורמונאלי ובכל מקרה כל קוסמטיקאית שתגיעי אליה תרצה קצת רקע על עברך על מנת לטפל בך.
    תפני אלי במייל ואפנה אותך לקוסמטיקאית באזור מגורייך.
    תודה מימי שגב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פילינג TCA
    אסי
    14/08/2009

שלום,

קניתי ערכת פילינג TCA בריכוז 18%. בהוראות היה כתוב לעשות פץ' טסט באזור קטן. עשיתי בשני איזורים, עם קיסמי אוזניים שנטבלו בנוזל. מרחתי, חיכיתי 5 דקות ושטפתי עם סודה לשתיה. ו...

אין שום תגובה, לא מיידית וגם לא בבוקר אחרי. העור לא נהיה אדום או לבן, לא מגורה, לא כואב. שום כלום.

האם בפעם הבאה לעשות את הטסט עם פד גזה במקום קיסם אוזניים?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    פילינג TCA

הוספת תגובה

• פילנינג TCA ????

אורית בן יהודה
    14/08/2009

פיליניג TCA אסור למכור ללקוח!!!
    גם קוסמטיקאיות לא מורשות לעבוד איתו! רק רופאים!
    לכן לא ברור לי מי מכר לך כזה חומר? והשאלה באמת האם מדובר בTCA ??
    לאור כך שאין תגובה כנראה מדובר בחומר אחר...
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי יודע מה כתובת האתר של רונהליזה?
    אדווה
    13/08/2009

הוספת תגובה

• כתבי לי לאימייל

אורית בן יהודה
    14/08/2009

פרסום אתר אסור על גבי הפורום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בה"ס לקוסמטיקה
    שירה
    13/08/2009

שלום רב, ברצוני לקבל המלצה או ההפך לבה"ס לקוסמטיקה (איב סנטר, המכללה לקוסמטיקה, ג'יג'י), תודה מראש, שירה

לקביעת תור
    סגירה
    בה"ס לקוסמטיקה

הוספת תגובה

• ,תשובה ביה"ס לקוסמטיקה

מימי שגב
    13/08/2009

ברוכה הבאה לפורום,כתבי לי לכתובת המייל שלי ואתייחס לבקשתך,חל איסור על פירסום כל שהוא בפורום .
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דרמה קולור
    בדוי
    12/08/2009

אורית שלום , יש לי פצעי בגרות שאני מעוניין להסתיר.
    ניסיתי מייקאפים שונים ואני לא מרוצה מאף אחד מהם. אף אחד לא נותן לי כיסוי מושלם ( במיוחד לא באור שמש בו כל הפצעים "יוצאים החוצה" ) לאחרונה המליצו לי על המייק אפ של חברת קריולן " דרמה קולור "
    קראתי עליו באינטרנט שהוא מעולה ושהוא נותן כיסוי מושלם . האם אתן ממליצות עליו ? הוא באמת יסתיר לי הכל ? גם באור שמש ? וגם , אם אקנה אותו כדאי לי לרכוש גם את הספריי המקבע של אותה החברה ?אפשר להשיג את המייק אפ הזה בסופר פארם ? אם המייק אפ הזה לא מומלץ , על איזה מייק אפ אתן ממליצות לי ? אחד שיענה על כל הדרישות שלי . תודה רבה לכן וסליחה על השאלות הרבות.
    לילה טוב !

לקביעת תור
    סגירה
    דרמה קולור

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

אורית בן יהודה
    12/08/2009

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=39 id=link]איפור וטיפוח[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למימי ברכות להתצרפותך כמנהלת:)
    אורית בן יהודה
    11/08/2009

מימי ,כמכרות שנים רבות, אני בטוחה שתתרמי הרבה ידע לגולשים.
    בטוחני שנהנה לנהל את הפורום יחדיו ובכיף.
    המון בהצלחה,
    אורית בן יהודה

הוספת תגובה

• אורית היקרה רב תודות ,אישה יקרה.

מימי שגב
    13/08/2009

אורית היקרה תודה שהזמנת אותי להיות שותפתך לניהול הפורום,תודה על הסבלנות שאת מגלה כלפי ועל התמיכה והעידוד,שיהיה לנו בהצלחה,
    מימי שגב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה וכנראה פולקוליטיז
    חסוי
    11/08/2009

יש לי שאלה שאני ישמח למענה ממכם המומחים
    לבעלי יש אקנה מאז גיל 16 כיום הוא בן 30. ועדיין סובל מהבעיה ,מה הוא לא ניסה מטיפולים קוסמטים - לא עזרו. הדבר היחיד שעוזר לו זה אנטיביוטיקה וגם את זה הוא היה חייב להפסיק עקב חשש לכך שלא יהרוס לו את הכבד בסופו של דבר.
    ישנה אפשרות גדולה מאוד אך לא בטוח שהאקנה נוצר עקב השערות הקשות של זיפי הזקן...פוליקוליטז.
    כאשר הוא מתגלח למחרת כבר יש לו פצעים.והם אפילו ניהיים אדומים עם מוגלה בהמשך.לגמרי פוסטולות ופפולות באזור הזקן.
    כשהוא מפסיק לתקופה ויש לו זקן אז פחות רואים את הפצעים כי יש זקן.
    זה לא נגרם מסכיני גילוח או מכונת גילוח..כי ניסינו כבר את הכול.
    נכון לעכשיו התחלנו בסדרה של IPL לאקנה ואנחנו בטיפול 3 עדיין ללא תוצאות- ייתכן בהמשך אולי תוצאה.
    שאלתי היא האם זה בכלל יכול לעזור ? או עלינו ללכת לקחת ראוקוטן כפי שהמליץ הרופא לפני כשנה? (ידוע שלרופאים יש נטיה לתת ראוקוטן אך ההעדפה היא ללא)
    אשמח ביותר לתשובה מהירה..
    יום טוב

לקביעת תור
    סגירה
    אקנה וכנראה פולקוליטיז

הוספת תגובה

• דלקת זקיק השערה

מימי שגב
    12/08/2009

ברוכה הבאה לפורום,על מנת להתחיל לטפל בבעיה הייתי רוצה לתת את הדעת על נושא חשוב שיכול לעזור לנו לטפל בבעיה בצורה מעמיקה,תוצאה של אקנה או דלקות עור יכולות להיקשר עם תזונה לקויה,מתח סטרס או מצבים נפשיים שונים,אם אחד מהמקרים שציינתי או כולם נבדקו,אז אפשר למנות מס' אפשרויות לטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

חסוי
    12/08/2009

קודם כל תודה על התשובה
    אבל הכל נבדק בעיות הורמונליות גם כן..
    ויצא תקין לחלוטין אין שום בעיה מהבחינה הזאת.
    אשמח למתן ייעוץ , תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול פוטודינמי / פוטותרפי לאקנה

מימי שגב
    13/08/2009

סליחה על העיקוב בתשובה,לגבי טיפולי הסרת שיער מהפנים ע"י ipl או לייזר,אני לא ממליצה,ישנה סבירות גדולה שתהיה חוסר אחידות בצמיחת השיער,או קרחות בצורה לא אחידה,אצל גברים באזורי הפנים לא מבצעים טיפולי לייזר או ipl מלבד עצמות לחיים או קו צוואר.
    לגבי שיטות נוספות לטיפול הייתי ממליצה על טיפולי פוטודינמי במכשיר CLEAR100XL בתוספת חומר הרגיש לאור מאחר והחומר נספג יותר מהרגיל בבלוטותהחלב ניתן להשתמש בו לפגיעה בחיידקי האקנה ולהפחתה בפעילות של בלוטות החלב,הטיפול מתבצע אחת לחודש בערך והתוצאות נראות עםמטיפול לטיפול,
    חשוב לציין שטיפול פוטודינמי נערך בד"כ בבית חולים מאחר ולעיתים ישנה תגובה חזקה מאוד הדורשת השגחה רפואית, ליותר פרטים ניתן להכנס לפורם רפואה פוטודימית בהנהלת ד"ר סמדר שיירבר.
    טיפול פוטותרפי לעומת זאת נעשה עם אותו מכשיר ללא חומר רגיש לאור, תדירות הטיפול היא פעמיים בשבוע 10 טיפולים בשילוב קרם חומצה גליקולית ולא כרוך בתופעות לוואי והתוצאות זהות.
    תודה מימי שגב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר למכשיר האולטאסאונד -selectuf p
    יהודית
    10/08/2009

הי,אורית
    האם מכשיר האוטראסאונד לא משאיר צלקות או סימנים אדומים על הפנים?
    אודה לך אם תוכלי להמליץ לי על קוסמטיקאית מנוסה מאזור הקריות בעלת נסיון בעבודה עם מכשיר זה .
    תודה
    יהודית

הוספת תגובה

• בקשר למכשיר האולטראסאונד SELECTIF P

אורית בן יהודה
    11/08/2009

המכשיר לא משאיר צלקות וסימנים, באנשים הצורכים תרופות פוטוסנסטביות כגון רואקוטאן
    או הנוטים לקלואידים, אין לעבוד עם המכשיר.
    קראי פרטים נוספים בתשובה מהיום.
    אשמח לעזור לך למצוא מישהי מהקריות, כתבי לי לאימייל המצויין למעלה.
    בברכה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הקשר לרגישות לאור?

mokka
    13/08/2009

הרי המכשיר משתמש באולטרסאונד שהוא לא גלי אור!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקשר לרגישות לאור

אורית בן יהודה
    14/08/2009

המכשיר עובד באמצאות מתמר הופך אותות חשמל לגלי אולטא סאונד קולט את החזרי גלי הקול
    והופך אותם בחזרה לאותות חשמל, כתוצאה מתהליך זה יש הבזק אור קטן בזמן העבודה.
    בנוסף, התרופה הפטוסנסטיבטית ביותר היא הרואקוטן הגורם לעור להיות רגיש ואין לעבוד
    על עור כזה בשום מכשיר להסרת שיער ליזר, אפילציה, IPL או SELECTHF PRO
    לכן יש לברר עם המטופל/ מטופלת גם נטילת תרופות פוטוסנסטיביות (רגישות לאור)- כאמצעי זהירות.
    בברכה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקודות שחורות אחרי הסרת שיער
    שני
    10/08/2009

שלום.
    אחרי שאני מסירה שיער בשעווה נשארות בעור הרגליים נקודות שחורות שיוצאות כשאני לוחצת עליהן. זה נראה כמו איזשהו חלק מהשערה.
    מה זה ואיך להיפטר מהתופעה?
    תודה

הוספת תגובה

• נקודות שחורות אחרי הסרת שיער

אורית בן יהודה
    10/08/2009

מדובר בשיערה כלואה בתוך בלוטת החלב וחסומה ע"י עור קרני (פוליקוליטוס), לכן שאת לוחצת יוצא חלב וחלק מהשיערה.
    ניתן להשתמש בתכשיר בשם "פוליסן" - להשיג אצל קוסמטיקאיות.
    התכשיר יפתור לך את בעיית השיער הכלוא אך לא את בעיית הנקודות השחורות.
    אשמח לעזור בכל שאלה
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשיר אולטראסאונד ?
    18
    10/08/2009

היי,

שמעתי לאחרונה על מכשיר אולטראסאונד שעובד כמו המחט החשמלית ומניב תוצאות דומות, לפי מה שהבנתי הוא מומלץ בגלל שהוא לא גורם לפציעה בעור. האם תוכלי לפרט עליו בבקשה? כמו כן שמעתי שהטיפול יקר יותר אך לעומת זאת גם מהיר יותר? האם יש לך פרטים על כך? אודה לך מאוד גם אם תוכלי להמליץ לי על כאלו שעורכים את הטיפול שכן על מי ששאלתי לא מתעסק איתו.

תודה רבה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    מכשיר אולטראסאונד ?

הוספת תגובה

• מכשיר אולטראסאונד

אורית בן יהודה
    11/08/2009

למכשיר קוראים SELECTIF PRO , הפגיעה בשורש השערה נעשית ע"י גלי אולטרסאנד הפוגעים
    סלקטיבית בשערה ובשורש ללא פגיעה בעור, זוהי טכנולוגיה חדישה פותחה ע"י חברה ישראלית.
    המכשיר משווק רק מתחילת 2009 אך נעשו בדיקות קליניות ומחקרים יותר משנתיים לפני שיווק המכשיר.העבודה איתו היא ע"י מצבט מיוחד המוחבר למתמר (בתוך ידית המכשיר)המתמר הופך אותות חשמל לגלי אולטא סאונד קולט את החזרי גלי הקול והופך אותם בחזרה לאותות חשמל.
    הטיפול מתאים לכל סוגי השיער והעור ללא קשר לצבע בניגוד להסרת שיער בIPL ולייזר בהם הצלחת הטיפול ויעילות תלויות ישירות לצבע העור וצבע השיער , כלומר יש צורך בפיגמנט ושערה כהה כדי שהאנרגית האור תפגע בזקיק השיערה- עבודה על שטחים גדולים.
    טיפול ע"י גלי קול פותח בעיקר בשל הצורך בטכנולוגיה לא שתיתן מענה לכל סוגי השיער שלא מגיבים
    לטיפולי IPL כמו שיער לבן, פלומתי , אזורים הורמונלים , שיער שנותר לאחר טיפולי לייזר וIPL
    ונעשה דקיק וחסר פיגמנט, אך ניתן לעבוד עם המכשיר על כל סוג שיער גם כהה.
    בפועל יש לקצר את השיער המיועד להסרה ל4-5 מילמטר, העבודה נעשית ע"י תפיסת השיער ע"י המצבט ונתינת פולס , העבודה באמת מהירה מאוד פי 3 או4 מעבודה במחט חשמלית למי שמיומן. אין פגיעה בעור ואין כאב. חשוב לדעת שגם בטיפול זה יש להתמיד כמו באפילציה כדי לתפוס יותר שיער בזמן צמיחה- זהוא השלב שבו ניתן בכל שיטה כולל IPL להשמיד את השיערה הספיציפית
    לכן יש חשיבות רבה להתמדה!
    לגבי הפניה למי שעובד עם המכשיר , נא לכתוב לי לאימייל המצויין למעלה ואנסה לעזור.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אורית לגבי המכשיר.....

רינת
    12/08/2009

הי אורית מה שלומך????
    כידוע לך אני משתמשת בפילציה כבר המון שנים על לקוחותיי האם את ממליצה לי לבדוק את המכשיר הזה כאופצייה מכיון שרוב לקוחותי כהה עור??
    תודה וישיה לך יום טוב
    רינת מקנדה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי רינתי

אורית בן יהודה
    12/08/2009

היי:)מה שלומך?
    מזמן לא התכתבנו , לגבי המכשיר הוא אידיאלי לכהי עור מאחר והוא לא תלוי בפיגמנט.
    בעבר התכתבנו באימייל לגבי IPL - מכשירי IPL "קוראים" את צבע השיער אך גם את צבע העור והם ממש לא מתאימים לאפרו אמריקאים 1. סכנת כוייה 2. האנרגיה מתפזרת על גבי העור השחור
    ולא מתמקדת בשיער.
    מכשיר האולטראסאונד עובד סלקטיבית על כל שיערה בלי קשר לצבע העור או השיער ואינו פוגע בעור (חשוב במיוחד בכהי עור להיזהר שהמצבט לא יגע בעור ), לכן לסוג לקוחותייך הוא אידאלי.
    אשמח שתכתבי לי שוב לאימייל, כתבת מהאמייל של בעלך ואני לא מוצאת אותך....
    יום נפלא
    אורית בן יהודה - אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה הורמונלי
    מזל
    09/08/2009

שלום
    אני בת 33 סובלת מאקנה הורמונלי, עד לא מזמן לקחתי גלולות אך הפסקתי בגלל מקרי סקטן שד
    במשפחה שלא ידעתי עליו הפסקתי עם הגלולות, אני לא מוכנה להסתכן.
    יש לי כרגע פצעים נוראיים, רציתי לשאול לגבי טיפול לאקנה הורמונאלי והאם טיפול פוטותרפי- אור כחול, יכול לעזור לי? או כל טיפול אחר שאינו תרופתי? המצב ממש גרוע אנטיביטיקה לקחתי תקופה אך אי אפשר להשתמש בה לנצח,
    כמו כן אני לא מעוניינת לקחת רואקוטאן.יש לי הרבה פצעים פנמיים כואבים!
    בבקשה אשמח לעצה ותודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    אקנה הורמונלי

הוספת תגובה

• אקנה הורמונלי

אורית בן יהודה
    10/08/2009

היי:)ברוכה הבאה לפורום
    טיפול פוטותרפי בהחלט יכול לעזור ולתקופות ארוכות מאוד, בנוסף רצוי לעבור סדרת פילינגים מיוחדים העוזרים לאקנה הורמונאלי(בהתאם לעונת השנה) , כפתרון לא תרופתי הטיפול יעיל, ניתן להוסיף במקרה שלך קרם המכיל חומצה אזלאית או חומצה גילקולית או שניהם , תלוי במקרה.
    האור הכחול פוגע בפורפירינים - זהו חומר שמפריש חיידק האקנה הP.ACNS ללא הפורפירינים
    החיידק אינו יכול להתקיים, מכאן מגיע ההטבה בטיפולי פוטותרפיה, שילוב החומרים הקרטוליטים-מקלפים/ממיסים הוא חלק מהטיפול , חשוב לציין שכדי להגיע לרגיעה ארוכה יש לעבור
    סדרת טיפולים .
    יש גם סדרות לטיפול באקנה הורמונלי, לא תמיד יש צורך בטיפולי פוטותרפיה, תלוי בחומרת המצב.
    כמו כן מאחר וכבר טיפלת באנטיביוטיקה ואינך רוצה ובצדק להשתמש בה לנצח, אני ממליצה
    לך בנוסף לטיפולים עליהן כתבתי (תוכלי לקרוא פרטים רבים נוספים אם תעייני בפורום)
    לקנות בבית מרקחת משחת איכטימול- משחה זו מניחים בעזרת מקלון אזניים על פצע כואב
    ללא ראש מוגלתי ,המשחה מנקזת את הדלקת החוצה ורצוי לעשות זאת כדי שהדלקת לא תחדור
    לשכבות העור הפנימיות ותגרום להצטלקות.
    הפסקת הגלולות במקרה שלך היא כורך המציאות, אך ניתן להתגבר על הבעיה גם בדרכים אחרות.
    מקווה שעזרתי,
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעות פרסומיות אסורות

אורית בן יהודה
    22/08/2009

כל קוסמטיקאית המעוניינת להוסיף דעה משלה ולתרום לפורום זה מניסיונה, מוזמנת בברכה.
    אך הודעות שמגמתם פרסום עצמי ימחקו מייד- כפי שנמחקה הודעה זו.

אורית ומימי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה