מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פוליקוליטיסמיכל06/11/2009
היי אורית,
העור שלי נוטה לפגמנציה. (אם כי צבע העור של בגוון אמצע ולא כהה).
מה שאומר שכל שריטה קטנה ביותר, משאירה אצלי כתם לתמיד.
הבעיה הרצינית אצלי, זה באיזור הישבן. שנים שאני סובלת מבעיה שנקראת: פוליקוליטיס.
כתוצאה מזה, כבר 9 שנים, שעדיין יש לי כתמים באזור הישבן. ובכל פעם זה מתרבה שמתחילים שם פצעונים.
מבחינה אסתטית , זה מאד מפריע לי. ואני מאד נמנעת ללכת לים ובכלל, כל בעיית הכתמים שנוצרים לי משריטות קלות, מתסכלים אותי נפשית וזה מוריד לי את הבטחון העצמי.
נסיתי משחות,סבונים, פילינגים ואפילו בקרן אור , הוצאתי המון כסף ללא הועיל.
הרופא עור, לא מבין את הבעיה שלי כשאני מסבירה לו, שהעור שלי בעייתי ושעברתי המון בשביל להעלים את הכתמים ועובדה שעברו 9 שנים ועדיין יש כתמים (הוא טוען שזה עובר עם השנים).
האם יש טיפול שיכול לעזור לי באזור הזה? ואיזו משחה יש למרוח אחרי שריטות בגוף, כדי למנוע שהכתמים ישארו קבועים? ניסיתי סילברול ולא עזר.
אשמח לתשובה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליקוליטוס
אורית בן יהודה08/11/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
הטיפול היעיל ביותר לפוליקוליטוס הוא הסרת שיער, כתבת שעברת טיפולים , כנראה לא מוצלחים מספיק.
פוליקוליטוס זו דלקת זקיק השיערה , משמעות הדבר שאת צריכה להפתר מהשיער המיותר
בדרך מוצלחת יותר .
סילברול זו משחה לכויות, היא לא מיועדת לשריטות ושיפשופים ,במקרה כזה המשחה הטובה ביותר היא בפנטן + משחה אנטיספטית ומחדשת.
אני מכירה את התופעה עליה את מדברת , את מאלו שנוטות לפיגמנטציה מכל שריטה קטנה, חשוב שבנוסף לקרם עליו המלצתי תהיי מוגנת בכל אזור חשוף לשמש ע"י קרם הגנה טוב.
מעבר לכך יש לראותך ולהתאים לך תכשירי הבהרה, אני מסכימה איתך לאנשים כמוך הנוטים
לפגמטציה הכתמים לא חולפים לבד ויש צורך בטיפול.
חשוב שתגשי ליעוץ אצל קוסמטיקאית רפואית טובה.
בברכה,
אורית בו יהודה, קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אורית
מיכל09/11/2009קודם כל תודה על התגובה (:
שנית, באזור הישבן, מעולם לא הסרתי שיער, אז איך יש לי את הבעיה הזו דווקא שם, ולא בבית-שחי או מפשעות?, אני גם משתמשת בליפה יפנית, כזו כמו פילינג ועדיין אין שיפור .
וגם מהיכן אני קונה את הקרמים להבהרת הכתמים?
ואם אני אקבע אצלך פגישה תוכלי לאבחן ולעזור לי עם הבעיה שלי?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מיכל
אורית בן יהודה09/11/2009פוליקוליטוס שכיח באזור הישבן המפשעות ולעיתים גם באזור הרגליים, אצלך הבעיה מופיעה רק באזור הישבן, אני לא יכולה לקבוע מבלי לראותך מדוע הבעיה דווקא שם.
את מוזמנת להגיע ליעוץ , אשמח לעזור לך .
בברכה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוליקוליטיס יש טיפול מדהים
אור14/11/2009לכל מי שסובל מפוליקוליטיס יש טיפול מדהים
את צריכה פשוט לחפש בגוגל ותגיעי למידע כמו שאני עשיתי.
תקישי בחיפוש גוגל : טיפול אלטרנטיבי במחלות עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיליומיםשימרית04/11/2009
אורית שלום רב,
אני בת 35 וסובלת מזה שנים מבעית מיליומים קשה בעור הפנים. עד לפני שנה, טופלתי אצל קוסמטיקאית במשך שנתיים, בתדירות של אחת לשבועיים והבעיה לא נפתרה. לטענת הקוסמטיקאית, בעיה מסוג זה לא ניתנת לפתרון לחלוטין, כי אם רק להפחתתה מעט באמצעות טיפולים קוסמטיקאיים באופן קבוע כל החיים.
1. האם טענה זו נכונה?
2. האם ניתן לטפל בבעיה עצמאית באמצעות תכשירים מסויימים? תוכלי להמליץ לי על תכשירים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיליומים תשובה
מימי שגב04/11/2009היי שימרית,ברוכה הבאה לפורום,לדעתי מאחר ואת במשך תקופה ארוכה מטפלת אצל קוסמטיקאית בבעיה של המיליומים והתופעה חוזרת על עצמה הייתי מנסה לבדוק יותר ביסודיות אצל רופאים,יכול להיות שיש לך עודף כולסטרול וזה מתבטא ע"י הופעת מיליומים,חיזרי אלינו עם יותר אינפורמציה.
תודה מימי שגב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיליומים
אורית בן יהודה04/11/2009היי:)כפי שמימי כתבה מיליומים רבים חוזרים ונשנים מופיעים אצל אנשים הסובלים מכולסטרול גבוה וכן אצל בעלי עור יבש מאוד שאינו מכיל בלוטות חלב פעילות ,במקרה כזה השומן מצטבר כמיליומים.
לחברת תפוח יש תכשיר המיועד לעור הסובל ממיליומים, כמו כן רצוי להשתמש בקרם קרטוליטי על בסיס חומצה גליקולית או לקטית בעל PH נמוך , לעיתים מליומים הם תוצאה של עור קרני המצטבר וחוסם הפרשת שומן תקינה של העור, טיפול קרטוליטי טוב עשוי להקל על הבעיה. במקרה והתופעה נובעת מכולסטרול גבוה חשוב מאוד לעבור לתזונה נכונה ואף ליטול טיפול תרופתי, כולסטרטל גבוה מזיק מאוד לבריאות מעבר לעניין האסטתי.
בכל מקרה לאנשים הסובלים כמוך ממיליומים רבים, רצוי לשלב טיפול בתכשירים פעילים וכן ביקור אצל קוסמטיקאית שתנקז את המיליומים בתקווה שטיפול קרטוליטי יפחית את מספר הביקורים אצל הקוסמטיקאית.
בהצלחה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הודעתך נמחקהאיילה03/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הודעתך נמחקה
אורית בן יהודה03/11/2009זו פרסומת לשמה , לא ניתן לפרסם על גבי הפורום!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלקטיף פרואורלי01/11/2009
אורית שלום
התחלתי טיפול במכשיר סלקטיף פרו באזור הפנים (צוואר, סנטר), האם ייתכן שאחרי הטיפול הראשון השערות יתחזקו ויהפכו לכהות יותר..... עושה לי רושם שזה מה שקורה, או שפשוט עלי להעזר בסבלנות וכי הטיפול הראשון לא מעיד על אופן הצלחת הטיפול.
אשמח לתשובתך המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סלקטיף פרו
אורית בן יהודה01/11/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
האם מרטו לך שיער ע"י שעוה לאחר הטיפול? או שלפו את השיער שטופל?
כמה זמן חלף מאז הטיפול?
מצפה לתשובתך,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסלקטיף פרו המשך תגובה
אורלי02/11/2009לאחר הטיפול לא מרטו לי בשעווה, הטיפול נעשה ע"י הפינצטה של המכשיר ולאחר מכן תלישה של השערה בעזרת הפינצטה של המכשיר. מאז הטיפול הראשון עברו 12 יום. הטיפול היה פרטני על שערה שערה ובחלקן ניסתה לתפוס גם פלומה בלונדינית. אך השחורות במיוחד הם דווקא אלו שעבר מריטה אחת אחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסלקטיף פרו המשך תגובה
אורית בן יהודה02/11/2009היי:)
לגבי השיער שנראה לך כי צמח עבה יותר לאחר הטיפול, מדובר במחזור שיער שלא טופל, זאת אני יכולה לקבוע מאחר וכתבת שעברו כ12 יום מזמן הטיפול.
נראה שהטיפול נעשה כהלכה, נשאלת השאלה האם בטיפול הוסר כל השיער מהפנים או רק חלקו?
בדרך ככל כשמדובר בשיער יתר בפנים הדבר החכם ביותר לעשות הוא להתמקד כל טיפול באזור מסויים למשל במקרה שלך סנטר בטיפול הראשון, יש לרשום את תאריך הטיפול ולחזור לטיפול באותו איזור כשלוש שבועת מאוחר יותר, ניתן לעבור טיפול נוסף סמוך מאוד לטיפול הראשון באזור הצוואר ושוב לרשום את תאריך הטיפול ולחזור לטיפול באותו איזור כשלושה שבועות מאוחר יותר-בשל מחזוריות צמיחת השיער באזור הפנים.
חשוב לציין שבהרבה מקרים של שיעור יתר בסנטר וצוואר אצל נשים מועורבת אי תקינות הורמונאלית, במקרה כזה הגוף מצמיח שיער בקצב מוגבר וכדיי להגיע בתחילת התהליך כל פעם כיש שיער על הפנים, התמדה בטיפול גם במקרים הורמונלים נותנת תוצאות יפות.
אני יודעת מה מצבך ההורמונלי, בכל מקרה טיפול אחד לא מספיק כדי שתראי תוצאות , תוצואות נראות לעיין בבירור לאחר טיפול שלישי רביעי כשכל השיער בפנים טופל, כמובן שיש להמשיך את תהליך הסרת השיער בשל מחזורי השיער הרבים, בטיפול נכון הזמן המוקדש לטיפול יתקצר ותדירות הביקורים במשך הזמן תהיה לעיתים רחוקות יותר.
בברכה, אורית בן יהודה ,קוסמטיקאית רפואית- אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסלקטיף פרו
אורלי02/11/2009אורית שלום
תודה רבה על התייחסותך המהירה.
יש לי שיער פלומתי בלונדיני בפנים אך הטיפול נעדה רק על שערות כהות ובודדות באזור הסנטר והצוואר. אני דיי מכירה את האזור בו צומח השיער ואני חושבת שאין מדובר במחזור שערות חדש כי מדובר בשערות בודדות במקומות מאד ספצייפים. אך זה לא המקצוע שלי ולכן אמשיך את הטיפול בתקווה לראות תוצאות.
בתודה מראש
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמפולה עם אפקט מתיחהמאפרת29/10/2009
שלום,
שמעתי על אמפולה שנותנת אפקט מתיחת פנים למשך 8 שעות המיועדת בעיקר לנשים בוגרות לפני איפור.
אשמח לשמוע המלצות על חברות המוכרות את המוצר וכן חוות דעת על המוצר עצמו ודרכי השימוש בו
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיליניג פרא רפואי
מימי שגב04/11/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום
לאיזון חסרים בויטמין B12 לוקח מספר חודשים, לכן אין טעם להמתין .
פילינג פרא רפואי המיועד לאקנה, ישפר לך בצורה משמעותית את מצב האקנה, רצוי במידה ויש צורך לבצע ניקוז קומודונים לפני הפילינג ולהכין את העור בתכשירים המדכאים את המלנין, כדי שלא ייוצרו סיבוכים ולתוצאה טובה יותר של הטיפול, גם לאחר סיום הקילוף חשוב להמשיך ולהשתמש בחומרים פעילים כדי לשמור ולשפר את מצב העור.
לגבי קמט ההבעה- פילינג פרא רפואי לא מספיק בדרך כלל, כמו כן לא פותר בעיה של זויות פה נפולות.
הפילנג יכול לתרום מאוד לשיפור מצב האקנה, אך חשוב שציפיותייך יהיו ראליות כך לא תתאכזבי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לאורית-עזרה!נואשת במיוחד!29/10/2009
שלום אורית,
ראיתי שייש טיפול חדש להסרת שיער בפנים לנשים של אולטרסאונד,
ראיתי גם שאת מבצעת טיפול כזה אצלך,ברצוני לשאול האם זה טיפול בטוח 100%?
או שייש אפשרות כמו בלייזר ששמעתי שייש נשים שעשו טיפולי לייזר בפנים והשיעור רק התגבר..
אז אם כך מה עדיף אפילציה או אולטרסאונד?
שאלה נוספת,אני רואה כי את ממש מקצועית,האם את מבצעת טיפולים בעצמך במכון אורמדיקס?
מצויין כי את מנהלת..אז היתי רוצה לדעת האם זה אפשרי שאת תבצעי את הטיפולים?בין אם זה אפילציה או אולטרסאונד.
אשמח לקבל תשובות.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לאורית-עזרה!
אורית בן יהודה29/10/2009היי:)ברוכה בבאה לפורום.
ותודה על הפרגון
אכן הסרת שיער ע"י לייזר או IPL לא מומלצת לאזור הפנים מאחר וזהו אזור הורמונלי ובהרבה מקרים
שימוש באנרגיות לא מתאימות עלול להעיר זקיקי שיער רדומים, להבדיל אזור הפאות במקרה והשיער תאיםל כך מגיב טוב.
לגבי הסרת שיער באולטרה סאונד - SELCTIF PRO הטיפול בטוח לחלוטין למי שבריא ואינו נוטל רואוטן, כמו כן אין לטפל בחולי אפילסיה. בכל מקרה יש לתשאל כל מטופלת לגבי תרופות ומצב רפואי. אפילציה מסוכנת הבה יותר בידיים לא מיומנות.
שאלת האם הטיפול בSELCTIF PRO עלול לגרום לשיעור יתר כמו מכשירי לייזר, ובכן השם של המכשיר הוא "סלקטיף" , משום שהעבודה נעשית שערה שערה ופוגעת סלקטיבית בזקיק השיער המטופל, כך שאין שום השפעה על זקיקים אחרים בדומה לאפילציה, רק שהטכנולוגיה שונה, לא כואבת יעילה ומהירה מאוד.
לשאלתך, אני גם מנהלת וגם עובדת ומאוד אוהבת את המקצוע.
הפורום הוא למתן מידע מקצועי בלבד.
בברכה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בסימני מתיחה לאחר לידהקרן27/10/2009
שלום,
אני קוסמטיקאית פרא רפואית וילדתי לפני חצי שנה ויש לי סימני מתיחה על הבטן. אני יודעת שפילינג קריסטל מאצות בדיאגה יכול לעזור בחידוש העור באזור זה על ידי קילוף מסיבי בשילוב עם חומצות.
העיניין הוא שאני מניקה, ואני יודעת שיש חומצות שלא כדאי להשתמש בהן בתקופת הנקה מחשש שיפגמו לחלב.
האם יש בכל זאת פתרון עבורי כדי שאני אוכל כמה שיותר מהר לטפל בבעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בסימני מתיחה לאחר לידה
אורית בן יהודה27/10/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
פתרון של ממש לסימני מתיחה אין למעט ניתוח, ניתן לזרז את הבהרתם מצבעם האדום/סגול ע"י מיכשור מתקדם
לא ע"י פילינג קריסטל, פילינג קריטל עובד בשכבות העליונות של העור, כמו כן חומצות למינהן.
סטיראות - סימני מתיחה, הן קרעים של העור כתוצאה ממתיחת העור בזמן הריון או כתוצאה מעליה וירידה מהירה במשקל.
רטין A ברכוז גבוה ע"י בשימוש מסיבי ,כלומר קילוף ואדממויות, עשוי לשפר את מרקם העור באופן כמו כן גורם לשפעול הדרמיס כלומר עידוד של בניית סיבי קולגן ואלסטין, אך גורם לגירוי רב בעור.
במקרה שלך בזמן הנקה בוודאי שלא מומלץ טיפול ברטין.
.טיפול במכשור מתקדם היכול לחדור לעומק העור ולפגוע בהמוגלובין יכול לגרום להבהרה מהירה יותר של סימני המתיחה כמו כן גורם לעור לבנות קולגן ואלסטין חדשים ומכווץ את העור ,טיפול כזה עשוי לעזור.
מסימני מתיחה ניתן להפטר רק לאחר הירידה במשקל וזאת במידה והוספת משקל רב בזמן ההריון , במקרה כזה עורך יהיה רפוי כשתרזי ואז ניתן יהיה לעבור ניתוח מתיחת בטן בו מסירים את העור העודף עם סימני המתיחה - פתרון כירוגי אמנם אך היחיד שיכול להסיר עודפי עור עם סימני מתיחה.
בברכה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית- אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילינגא.א.24/10/2009
היי, אורית!
יצא לי לשמוע דבר כזה שכאשר לבחורה יש שיער בצוואר (או נטיה לשיער) אסור להשתמש בפילינג גרגירים (כביכול הפילינג הוא לא טוב לשיער הצוואר), זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינג
אורית בן יהודה26/10/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
הבעייה היחידה עם פילינג גרגירים ושיער, היא שהשיפשוף עלול לתלוש שיער, או שהשיער מקשה
על הקסמטיאית להסיר פילינג מסוג זה.
מעבר לכך אין לפילינג שום השפעה על צמיחת השיער.
בברכה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים לאחר הסרת שיערנטלי24/10/2009
שלום,
אני חושבת שאני סובלת מדלקת זקיק השערה, כיוון ששוב ושוב צצים לי פצעונים אדומים חדשים לאחר גילוח במפשעה (וגם בבית השחי יש לי פצע שלא רוצה להגליד). אני מחליפה סכיני גילוח, השתמשתי בפילינג ובליפה (קראתי שזה עשוי למנוע צמיחה פנימית של שיערות) ולאחרונה גם בסבון פוליקולי של ד"ר עור. שום דבר לא עוזר, ומהר מאוד השיערות צומחות מעל הפצעים ואין לי דרך להסיר אותן מבלי לפצוע את עצמי עוד יותר.. כך שזה מאוד לא אסתטי ומערער לי את הביטחון... לוקח לפצעים הרבה זמן להגליד ואני צריכה להתפשר על קרם להסרת שיער שממש לא עושה את העבודה.
קראתי על פוליסן, ואני לא יודעת כל כך איך להשיג אותו, איך יכול להיות שאין אותו בדראגסטור למיניהן?..
חשבתי להתייעץ עם רופאת עור למרות המבוכה, כי קראתי שאולי יש צורך בתכשירי אנטיביוטיקה. אני כרגע בדילמה האם לנסות להשיג את הפוליסן (ועד כמה יעיל הוא יהיה) או שהתייעצות עם רופאת עור כדאית יותר.
אני יודעת שממליצים פה הרבה על לייזר ואינפרא אדום וכו' אבל לצערי אני לא יכולה כרגע להרשות לעצמי.
מקווה שתוכלו לעזור לי, זה נושא שמאוד מטריד אותי וגורם לי לחוסר ביטחון, כך שגם קשה לי לדבר על זה עם נשים בסביבתי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מתוסכלת
אביבה25/10/2009נכנסתי לפורום לשאול שאלה על פילינג בגלל אבל אז נתקלתי בתסכול שלך שהזכיר לי את מה שהיה לי לפני שנה וחצי...
כל פעם שהייתי מגלחת את השיער (בית שחי, מפשעות, פס בטן) היו צצות לי נקודות אדומות ממש מגעילות שלפעמים היו פצעים ולפעמים סתם כנקודה.
רופאת עור אמרה שפשוט יש לי עור מאד רגשי ואני צריכה לגלח עם קרמים מיוחדים לגילוח ובעדינות ואולי זה יעזור.
עכשיו, למרות שאת אומרת שזה יקר (ואני מסכימה שזה לא עסק זול) אבל זה כל כך שווה את זה!!!! אם אין לך הרבה כסף תבחרי מקום אחד שממש מציק לך (מפשעות או בית שחי נניח, למרות שאני עושה בשניהם ודווקא בגלל זה קיבלתי הנחה) ותעשי את זה, כי באמת זה שווה. לא מתעסקים עם זה הרבה, פעם בחודשיים שלושה את מגיעה לטיפול של רבע שעה וזהו. לי זה עזר והעור הגיב לזה טוב. אבל זה נורא אישי, אולי לעור שלך זה לא מתאים בכלל.אני ממליצה לך ללכת לרופאת עור וגם לקבוע אולי פגשית ייעוץ באיזה מכון להסרת שיער, רק לשמוע.
אני כבר בטיפול ה5 שלי ובאמת באמת שהשיער כמעט ולא צומח, רק בדלילות כזו ואז אני לא צריכה להתעסק עם סכינים.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים לאחר הסרת שיער
אורית בן יהודה25/10/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
אכן הסרת שיער בIPL אוו בשיטה אחרת המתאימה לך פותרת את הבעייה, אך מאחר וכרגע אין לך תקציב אני ממליצה לך לשלב פוליסן יחד עם קרם חומצה גליקולית של מריים קייסר MGP.
את שני התכשירים ניתן להשיג רק אצל קוסמטיקאיות .
לגבי קרם חומצה גליקולית של MGP , לאחר איבחון ידעו איזה לתת לך , החומר הו קרוטליטי, מקלף ואנטי דלקתי .
יש אותו גםמחוזק ופעיל הרבה יותר, מתאימים תכשיר זה בעיקר לאקנה וולגריס - אקנה קשה, או לטיפול באזורי הגוף השונים הצריכים חומר פעיל יותר מאשר טיפול בפנים.
ניתן למרוח את שני התכשירים ,כאשר השילוב הוא בלילה חומצה גליקולית וביום פוליסן, במידה ומדובר באזורים החשופים לשמש יש להקפיד על מריחת קרם הגנה גבוה המתאים לעורך בכל חשיפה לשמש , גם בחורף.
העלות כאן לא גבוהה ויש תוצאות יפות.
בהצלחה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול באמצעות אינפרא אדוםמורן22/10/2009
שלום אני התחלתי טיפול ראשון להסרת שיער במפשעות(הכל) באמצעות אינפרא אדום.. השאלה שלי היא האם גילוחים בין טיפול לטיפול משפעיםם או מפרעים למהלך הטיפול או לתוצאותיו..!
הקוסמטיקאית שעורכת לי את הטיפול אמרה לי לגלח רק פעם אחת בין טיפול לטיפוול...ואני מעדיפה לגלח תמיד שגודל השאלה עם זה משפיע או מפריע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילוח בשלבי טיפול באינפא אדום
אורית בן יהודה22/10/2009היי)ברוכה הבאה לפורום.
גילוח השיער בין הטיפולים לא גורע מערך הטיפול,.
ישנם מכשירים , שבהם ניתן לתכנת את המכשיר לפי עובי השיערה בכל מקום נתון ובכל שלבי הטיפול.
לכן, במידה והמיכשור איתו עובדת הקוסמטיקאית הוא כזה , יש לגדל מספר ימים לפני הטיפול את השיער ולא לגלחו
כדי השקוסמטיקאית תראה כיצד צמח השיער ותתאים את תוכנת המכשיר לסוג השיער
כך מתקבלות תוצאות מירביות.
מעבר לכך את יכולה לגלח.
בברכה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אורית
נטלי23/10/2009קראתי תתגובה שלך פה ומה שאת אומרת פה שאפשר לטפל גם בשיער דק בגוף?בלי סיכונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהליך הסרת השיער
אורית בן יהודה25/10/2009היי:)
בעיקרון , בתהליך הסרת שיער יעיל השיער הנותר מטיפול לטיפול נהייה דליל יותר ויותר מטיפול לטיפול ומה שנותר הופך לדק יותר ויותר מאחר והנימים המספקים חמצן לזקיק השיער או נהרסים או נחלשים, ז"א מספקים פחות חמצן לזקיק השערה. לכן חשוב מיכשור מתאים, או קליניקה המחזיקה כמה סוגיי מכשירים , כך ניתן להתמודד בהצלחה יתרה עם שיעור ייתר גם בשיער יותר דק ועדין, במיוחד בשלבים סופיים של הטיפול . בכל מקרה שיער דק מאוד (פלומתי), או חסר פיגמנט לא יגיב לשום מכשיר העובד על אנרגיה אופטית -אנרגיית אור (IPL, אינפרא) ויש לשלב לשיער כזה טיפול ע"י אפילציה או אולטרה סאונד - SELCTIF PRO - שניהם מטפלים בהצלחה בשיער פלומתי.
בברכה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה להתחיל טיפול ולא יודעת מה?זהר21/10/2009
שלום:
אני מעוניינת להתחיל טיפול להסרת שיער..
יש לי קוסמטיקית פרא רפואית מוסמכת שמטפלת במכשיר L600 לגוף
ומכשיר של גלי אולטרסאונד לפנים.
אני ממש לא יודעת מה מכשירים אלו..ומה יעילותם..
אודה לכם אם תכלו להסביר לי קצת,
ראוי לציין שאני עם עור מוקה, השערות שלי כהות, ויש לי שחלות פוליסיצטיות.
האם טיפולים אלו מתאימים לי?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה להתחיל טיפול ולא יודעת מה?
אורית בן יהודה21/10/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
מכשיר L600 הוא מכשיר IPL מעולה הנותן תוצאות מרשימות, ניתן להתאים את התוכנה לצבע העור (למוקה) ולסוג השערה- עבה או דקה בכמה רמות בכל שלבי הטיפול, דבר המשפר משמעותית את הצלחת הטיפול , כמו כן לקריסל המכשיר יש פולס מרובע , ז"א האנרגיה המופקת שווה לאורך כל הקריסטל (ממנו יוצא ספקטרום גלי האור) דבר המפחית את סכנת הכויות במיוחד בעור כהה.
גם מכשיר האוטרה סאונד לפנים מאוד מומלץ.
יש לך שחלות פוליסטיות, ז"א גופך מפריש הורמונים אנדרוגניים , במידה ואת מטופלת ע"י גלולות
תראי תוצאות יפות ומהר, אך יחד עם זאת יש לקחת בחשבון , שזה לא המצב הטבעי של גופך לכן ברגע שתפסיקי עם הגלולות את תראי צמיחה נוספת של שיער.
במידה ואת לא מאוזנת ע"י גלולות , התקדמות הטיפול תהייה איטית יותר משום שגופך יוצר זקיקי שיער חדשים עקב הפעילות האנדרוגנית.
אין זה אומר שאינך יכולה לעבור טיפול , אך עלייך לדעת שתזדקקי למספר רב יותר של טיפולים
וליותר טיפולי תחזוקה.
בברכה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואת - אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלקטיפ פרוא.א.21/10/2009
היי אורית!
אני רוצה לחזור ולשאול אותך דבר או שניים על אפילציה. אצלי כמעט שאף פעם לא יוצא שאני עושה טיפול ונשארת חלקה (אני בשלב כזה שהשיער שלי הפך כבר לקצר וחצי פלומתי אבל עדיין בסנטר ומתחת לסנטר, כלומר בצוואר יש אותו יותר) ולכן אני לא יודעת כמה זמן עובר לי בין טיפול לטיפול כי מסיבות רבות לא יוצא להגיע בטווח קצר - מס' ימים לקוסמטיקאית שוב כדי לסיים את העבודה. לכן אני באה לטיפול כאשר השיער כבר בולט מדי או קרוב לזה. לכן הייתי רוצה לשמוע את דעתך בעניין הזה? כי קראתי פה בפורות שאת ממליצה על טיפולים באזור הפנים בטווח של 3 שבועות והאם זה גם תקף למכשיר סקלטיפ פרו?רוב השיער שנשאר אצלי הוא בצוואר שמתחת לסנטר והסנטר עצמו, בפאות יש לי ממש שערות בודדות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סלקטיב פרו
אורית בן יהודה21/10/2009היי:)
מאחר ונשאר לך מעט שיער מתחת לצוואר , בסנטר ומעט בפנים , אני מאוד ממליצה לך על טיפול בסלקטיף פרו, ניתן בטיפול אחד אחת לכשלושה שבועות להסיר את כל השיער ביעילות ללא סימנים.
בהמלצתי על טיפול כל שלושה שבועות התכוונתי לסלקטיף פרו, הדבר נכון כשמטפלים באזור מסויים ומסיימים אותו בטיפול , כמו המקרה שלך.
במקרים שיש שיער רב על הפנים ניתן לחלק את אזורי הפנים (לחיים, פאות, סנטר) וכל פעם לעבור על אזור אחד או שניים לפי ההספק , הטיפול הבא באותו איזור יהיה כעבור שלושה שבועות.
למעט שיער הורמונאלי עיקש שדורש טיפולים תכופים יותר.
בברכה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בפנים - מקרה נואש!!!!יעל20/10/2009
שלום, אורית
אני בת 27, בחורה בריאה עם מחזור סדיר, אך עם שיעור יתר בפנים (שלצערי הוא שחור ובולט, ולא פלומתי שהיה אפילו עדיף מהמצב הנוכחי).
לצערי, לפני כמה שנים טובות, הייתי תמימה מאוד והלכתי לקוסמטיקאית שלא סיפרה לי מהן ההשלכות של הסרת שיער בפנים באינפרא אדום. חצי שנה אחרי שסיימתי את הטיפולים אצלה נוצר מצב שבו זקיקי שיער רדומים התעוררו ועד היום אני נאלצת להסיר שיער כל שבוע מהפנים (לחיים, פיאות, סנטר וצוואר).
בהתחלה עשיתי זאת בשעווה, אך הפנים שלי רגישות מאוד, התפתחו לי פצעים והייתה לי אדמומיות, אז בלית ברירה עברתי למכונה (כזו שמשמשת להסרת שיער ברגליים).
לפני פחות משנה עשיתי בדיקות אצל אנדוקרינולוגית והתברר שיש לי עודף (גם אם קל משהו) של הורמונים גבריים. עשיתי סקר בין כמה מכונים מוכרים להסרת שיער ורובם לא המליצו לי להשתמש באף שיטה של לייזר או קרן אור, כי היא עלולה לגרום לאותה תוצאה שהייתה לי בעבר: צמיחה נוספת של שיער.
שבוע שעבר הלכתי לייעוץ ואמרו לי שרק אפילציה יכולה לעזור לי, אך מבחינתי מדובר בעסק כואב, ארוך, יקר וגוזל זמן שגם לא יביא לתוצאות טובות, לפחות לא בזמן הקרוב. אני חוששת שתהיה לי פגיעה בפיגמנטציה או "חורים", שרק ירעו עם המצב.
לפני יומיים הייתי אצל קוסמטיקאית, שאמרה לי שהיא משתמשת בקרן אור, ולמרות החשש שיצאו לי זקיקים רדומים, תהיה לי הצלחה של 70-80 אחוז הסרה/דילול אחרי כ-10 טיפולים בהפרש של 3 שבועות כל פעם, וכי אחרי ההורדה המשמעותית בשיעור אוכל להסיר את השיער רק פעם בחודשיים או שלושה.
רופאות נשים המליצו לי על גלולות, אבל ב"ה אני אדם בריא ואין לי שום סיבה לקחת אותן. בפעם האחרונה שלקחתי כדורים, היו אלה רואקוטן, והם גרמו לי לבעיות קיבה ובטן רציניות שמהן סבלתי שנתיים. אני ממש לא רוצה לנסות משהו חדש שבא בצורה של כדור...
כמו שאת רואה - אני נואשת וכבר לא יודעת למי או למה להאמין!
מה כדאי לעשות? האם השיטה של הקוסמטיקאית עם קרן האור באמת תשפיע? האם המצב ישתפר?
האם לאפילציה באמת יש השפעה על דילול השיער?
מה אני אמורה לעשות?
אשמח מאוד אם תוכלי לעזור לי, כבר לא נותר לי למי לפנות.
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ליעל
מימי שגב21/10/2009הי יעל,מאיזה איזור בארץ את?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מנתניה
יעל23/10/2009יש לך עצה בשבילי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בפנים - מקרה נואש!!!!
אורית בן יהודה23/10/2009היי ברוכה הבאה לפורום.
אני לא ממליצה לעשות קרן אור או לייזר בפנים למעט אזור הפאות המגיב טוב, את סובלת מרמה גבוהה של טוססטרון-המקרה שלך הוא הורמונאלי, לכן , כדי להפתר מהשיער המיותר
אני ממליצה לך לעבור אפילציה , או טיפול בSELECTIF PRO - הסרת שיער באולטרה סאונד
הטיפול אינו מותיר צלקות ואינו כואב ויעיל מאוד.
בכל אופן עלייך לקחת בחשבון שאת יכולה להגיע לתוצאות גם ע"י אפילציה וגם ע"י SELECTIF PRO -אולטרה סאונד, אך יהיה עלייך להתמיד בטיפול ולהגיע לעיתים קרובות לטיפול.
בעקבות ההורמון הגברי הגבוה מעט אצלך את צריכה להיות מודעת לכך שתזדקקי ליותר טיפולים .
הדבר אינו צריך לייאש אותך ,בנות רבות במצבך הגיעו לתוצאות יפות לאחר התמדה בטיפול.
בהצלחה
אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת יכולה להמליץ לי על קוסמטיקאית?
יעל24/10/2009או אולי מכון רפואי שמתעסק בהסרת שיער באולטרסאונד באזור השרון?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקרה דומה
יעלי03/11/2009הדבר היחיד שיעזור לך זה לבלוע גלולות שיאזנו את מערכת ההורמונים שלך אחרת שום דבר לא יעזור לך הייתי בדיוק כמוך וערתי גם טיפולי לייזר ללא הועיל שהרסו לי את הפנים למרקם מחוספס ולא חלק כמו שהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפרגנתיפעת מימוני20/10/2009
אני שמחה להיות חלק מפורום זה, וזאת בהמלצת חברה שהתרשמה מאוד מהידע שלך אורית וכך גם אני. אציין ואומר שלמדתי המון מהאינפורמציה שקראתי בפורום שיכול לשמש אותי כקוסמטיקאית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה,שמחה שהפורום מעשיר אותך
אורית בן יהודה22/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי.אפריל20/10/2009
התחלתי סדרת טיפולים של הסרת שיער לצמיתות באיזור הידיים.
לאחר הטיפול הראשון הופיעו לי המון פצעונים בזרועות, ועכשיו אני דיי מתלבטת אם כדאי לי להמשיך בטיפולים כיוון והמצב ממש הבהיל אותי מרמת החומרות.
שאלתי היא, האם יש טיפול מונע בכל פעם שמסירים שיער בצמיתות כדי שלא יופיעו פצעונים?
האם בכל טיפול כמות הפצעונים שמופיעים פוחתת?
אשמח לקבל תשובה..
אגב, הבנתי שהשיערה צומחת הפוך, ולכן מופיעים הפצעונים, אך למרות הכל אני מאוד מודאגת כיוון והם לא מגלידים לי מיום הטיפול (עבר חודש וחצי מאז).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאפריל,
מימי שגב21/10/2009היי אפריל,התופעה של פצעונים באזור המטופל לאחר טיפול ליזר מוכר לי,יש מס סיבות לתופעה זו שאחת מהן היא ריאקציה מגילוח שלפני הטיפול או תגובה מיידית של הזקיקים והתנתקות השערה מהזקיק שכתוצאה מכך המערכת החיסונית תוקפת ,מנגנון הגנה ביולוגי,התופעה הזו תשתפר כעבור מס טיפולים,יש אפשרות להשתמש בתכשירים לחיטוי והרגעת העור והקלה.במקום בו את עוברת את הטיפולים אמורים להנחות אותך ואולי לתת לך תכשיר להאגעה.
תודה מימי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוליקוליטוס-דלקת זקיק השיערה
אורית בן יהודה21/10/2009היי:)
כמו שמימימי כתבה ,מדובר בדלקת זקיק השיערה -פוליקוליטוס, הסרת שיער בלייזר או IPL משפרת את המצב מטיפול לטיפול אפילו עד לפתרון הבעיה.
בינתיים את יכולה להשתמש בפוליסן - תכשיר המיועד למניעת פוליקוליטוס.
בברכה,אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)