פורום קוסמטיקה פרא רפואית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום:)
    נטלי
    05/10/2009

הביאו לי תכשיר קלירס ג'ל אחוז 10 לפצעי בגרות השאלה שלי היא האם אני יכולה לעשות הסרת שיער בסלקטיף פרו לומרות שימוש בתכשיר..ועוד שאלה מה דעתך על התכשיר הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום:)

הוספת תגובה

• תיקןן קלירקס

נטלי
    05/10/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קלירס וסלקטיף פרו

אורית בן יהודה
    06/10/2009

היי:)
    קלירקס 10% מכיל Benzoyl peroxide חומר יעיל מאוד ליבוש וריפוי פצעים, חסרונו בכך שאצל אנשים מסויימים הוא גורם לרגישות יתר, לכן יש למרוח את החומר נקודתי על ראש הפצעון כדי לא להגיע לגירוי ייתר.
    ניתן לטיפל בסלקטיף פרו באזורים שאינם מגורים, לא נייתן לטפל על אזור דלקתי (פצעים).
    חג שמח,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית- אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה עוד שאלה אחת

נטלי
    06/10/2009

שיעבור לי הפצעים כמה זמן אחרי השימוש בקליקרס אוכל לעבור טיפול בסלקטיפ פרו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול הסרת שיער בעור מגורה

אורית בן יהודה
    07/10/2009

באזורים ללא פצעים שאינם מגורים ניתן לטפל גם עכשיו.
    כשמפסיקים שימוש בקלירס במידה ויש גירוי הגירוי חולף תוך מספר ימים ואז ניתן לבצע הסרת שיער, עצתי לך לגשת לאבחון אצל קוסטיקאית רפואית טובה שתתאים לך תכשיר שיטפל בפצעים ללא גירוי ייתר , יש הרבה תכשירים המטפלים בפצעים ללא גירוי העור, כך תוכלי להנות גם מעור בריא יותר ללא גירוי וגם לטפל בשיעור הייתר.
    חג שמח,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פילינג יהלום
    שלומי
    05/10/2009

אורית שלום
    מעוניין לדעת כמה דברים לגבי פילינג יהלום :
    1.האם הוא מתאים גם לבעלי עור פנים שמן ?
    2,זמן החלמה ?
    3,עלות משוערת ?

בתודה
    שלומי

לקביעת תור
    סגירה
    פילינג יהלום

הוספת תגובה

• פילינג יהלום.

אורית בן יהודה
    06/10/2009

פילינג יהלום אינו מתאים לעור שמן המייצר פצעונים, חשוב ראשית לאזן את העור כשהעור מאוזן ניתן לעבור טיפול פילינג יהלום, הטיפול אינו כרוך בזמן החלמה, , חשוב מאוד להשתמש בקרם הגנה המתאים לעורך לאחר טיפול פיליניג יהלום או כל פילינג קל אחר ובכלל.
    בטיפול פנים רגיל כשהעור מתאים לטיפול בפילינג יהלום - טיפול הפילינג כלול במחיר הטיפול.
    חשיבות רבה יש לאבחון העור ע"י קוסמטיקאית רפואית, כדי להתאים לך את הטיפול הנכון ויש טיפולים נוספים רבים ויעילים.

חג שמח, אורית בן יהודה -אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקטיפ פרו
    מיכל
    04/10/2009

שלום !
    רציתי לברר לגבי המכשיר הזה ..
    האם המכשיר מכאיב ? יש לו דרגות של עוצמה כמו הלייזר ?
    כמה בערך עולה טיפול כזה ?
    האם המכשיר עובד על שערה שערה ? אחרי כמה זמן השיער צוצח שוב , במידה ויש לי בעיה הורמונאלית ?

תודה רבה מראש!!

לקביעת תור
    סגירה
    סלקטיפ פרו

הוספת תגובה

• שאלה

ללא שם
    06/10/2009

מה קורה אם השיער צמח בין הטיפול במכשיר ואינני יכולה לגשת לטיפול מכל מיני סיבות האם אני יכולה לגלח או לעשות שאווה או שעדיף פשוט לא לגעת עד לטיפול הבא??? וכל כמה זמן בערך זה בין טיפול לטיפול אם זה בסנטר וזה כן הורמונלי??

תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

אורית בן יהודה
    06/10/2009

לא רצוי לעשות שעוה, באזור הסנטר הטיפול נעשה כל שלושה שבועות,
    באזור זה אחוז גדול של שיער בשלב הצמיחה - אנגן , זהו השלב המושמד בהסרת שיער בכל שיטה, בסנטר יש כ 65% אחוז שיער בשלב האנגן כך שהתוצאות באזור זה מהירות יחסית.
    במידה ויש צמיחה בין הטיפולים ניתן לגזור בעזרת מספריים קטנות את השערות לאורך של כ5 מילמטר לא יותר קצר, אורך זה הכרחי לטיפול בסלקטיף והגזירה אינה פוגמת בטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקטיף פרו למיכל

אורית בן יהודה
    07/10/2009

היי :)
    טיפול בסלקטיף פרו אינו מכאיב, באזורים מאוד רגישים כמו שפם מתחת לאף אזור , אזור עשיר בעצבים ,מרגישים חום קל, אך לא כאב.
    למכשיר 3 עוצמות עבודה, כאשר עובדים בדרך ככל בעצמה 2 ו3 , אין להשוות את הטיפול ב SELECTIF PRO לטיפול הסרת שיער בלייזר או IPL, ששניהם עובדים על אנרגיה אופטית (אור)
    ויש להתחשב בצבע השיער והעור לבחירת העוצמה.
    סלקטיף פרו עובד על אנרגיית אולטרה סאונד , כאשר אין שום חשיבות לצבע העור או צבע השיער,
    שלושת הדרגות , הן להתאמת האנרגיה לעובי השיערה, לכו לרוב עובדים כפי שכתבתי בדרגה 2 או 3 כדי ששורש השערה תספוג מקסימום אנרגיה, המכשיר נקרא סלקטיב משום שהוא עובד סלקטיבית על השיערה ללא פגיעה ברקמה מסביב.
    בדרך כלל עובדים שערה שערה כאשר ההספק לעוומת אפילציה הוא בערך פי 4 .
    באזורים פלומתיים מאוד ,לפחות בטיפולים הראשונים ניתן לטפל בקבוצות של שיערות , בהמשך הטיפול כאשר השיער מידלל עובדים שוב שיערה שערה.
    לגבי מחירים - כל קליניקה גובה את המחיר שלה , איני יכולה לציין מחיר בפורום.
    לגבי הבעיה ההורמונלית , קצב צמיחת השיער מושפע ישירות מרמת ההורמונים לכן אין לי אפשרות לענות לך , בעייה הורמונלית זה מושג כללי מידי, משום שחוסר האיזון ההורמונלי שונה אצל כל אחת
    הסובלת מבעיות הורמנליות.
    בעיקרון הטיפול נעשה בשתי דרכים, או שמתמקדים על אזור מסויים מסיימים אותו ואז מזמינים לטיפול נוסף לאחכשושה שבועות.
    אפשרות נוספת היא לטפל כל פעם שצץ שיער חדש.
    חד שמח,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בירור

א.א.
    09/10/2009

"בדרך כלל עובדים שערה שערה כאשר ההספק לאומת אפילציה הוא בערך פי 4 " , כלומר אם הבנתי נכון אפילציה לעומת סלקטיף פרו פחות אפקטיבית להיום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בירור

אורית בן יהודה
    09/10/2009

אפילציה היא השיטה הותיקה ביותר, רבות עובדות איתה בהצלחה, מכשיר האוטרא סאונד נותן מענה טכנולוגי מתקדם היכול ברוב המקרים להחליף את האפילציה ללא כאב ובמהירות רבה הרבה יותר.
    אך לאפילציה עדיין יש מקום משום שלעיתים נדרש לשלב תוך כדי הטיפול בסלקטיף עבודה נקודתית ע"י אפילציה וזאת במקרה של שערות קצרות מידי אך עדיין מציקות שלא ניתנות לאחיזה ע"י מצבט הסלקטיף.
    במידה ותרצי לשוחח איתי על הנושא יותר לעומק את מוזמנת להתקשר אשמח לעזור.
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפטיטיס סי
    ללא שם
    04/10/2009

שלום רב
    אני קוסמטיקאית ויש לי לקוחה של שנים שגילו שיש לה הפטיטיס c והשאלה שלי האם אני עדין יכולה לעשות לה טיפולי פנים ?? יש לה המון לבנים מתחת לעור ועד עכשיו הייתי משתמשת במחט כמובן האם אלי מעכשיו לא לעשות את זה יותר?? האם עדיין ניתן לעשות לה פדיקור??? איך עלי להיזהר לא להידבק???
    תודה רבה לכם
    ללא שם

לקביעת תור
    סגירה
    הפטיטיס סי

הוספת תגובה

• תשובה להפטיטיס סי

מימי שגב
    04/10/2009

בוקר טוב ,ברוכה הבאה לפורום,הטיפול בלקוחה יתבצע לפי כל כללי הבטיחות האפשריים,כלים חד פעמיים,כפפות לידיים אם אפשר בשכבה כפולה{כפפה על כפפה}חיטוי של האזור המטופל,גם פדיקור ניתן להשתמש בכלים חד פעמיים ולחטא ולעשות סטריליזציה לכלי העבודה שאינם חד פעמיים,ההידבקות אפשרית רק במקרה של דקירה ע"י מחט או פציעה והעברה של דם הלקוחה למטפלת לאזור הפצוע.

חג שמח מימי שגב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה לגבי סלקטיף

ללא שם
    08/10/2009

האם היא יכולה לעבור טיפול להסרת שיער סלקטיף האם זה לא יהיה מסוכן לה או לי??

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה לגבי סלקטיף

אורית בן יהודה
    08/10/2009

היי:) אין בעיה עם סלטיף, הטיפול ללא מחטים ולא מהווה לך שום סיכון להדבקה בתור קוסמטיקאית,
    בכל מקרה כדי להשתמש בכפפות , רצוי לכל מטופלת.
    חג שמח,
    אורית בן יהודה , קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קורס של הלגה
    שרי ארז
    02/10/2009

האם יש תוצאות למשתתפות בקורס לניהול העסק? כפי שמובטח בפירסום? אשמח לשמוע חוות דעת של קוסמטיקאית שהשתתפה, תודה

לקביעת תור
    סגירה
    קורס של הלגה

הוספת תגובה

• תשובה לשרי

מימי שגב
    04/10/2009

חג שמח וברוכה הבאה,פני אלי דרך כתובת המייל שלי בבקשה ואענה לך.

ביי מימי שגב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפילציה
    ליאת
    28/09/2009

יש לי עור שמן עם נקבוביות מורחבות
    ועשיתי אפילציה באזור הפנים
    ושמתי לב שאחרי כמה טיפולים יש לי ממש חורים
    באזור של האפילציה שאפילו מייקאפ לא מצליח להסתיר
    לפני האפילציה -מייקאפ היה סותם את הנקבוביות ...
    ועכשיו גם עם מיקאפ יש לי חורים באזור
    שראיתי את החורים הפסקתי לפני חודש את הטיפול
    אבל עכשיו יש לי חורים שכלום לא מסתיר אותם
    מה אפשר לעשות ?

לקביעת תור
    סגירה
    אפילציה

הוספת תגובה

• מדלגים על השאלה שלי

ליאת
    29/09/2009

לא ידעתי שעושים סלקציה לשאלות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפילציה

אורית בן יהודה
    29/09/2009

היי:) ברוכה הבאה לפורום
    ראשית ממש לא עושים סלקציה לשאלות , היה כיפור ולא עניתי על שאלות.
    לשאלותייך, ניתן לטפל במשחת קלו קוט - להשיג בבית המרקחת , זו המשחה הטובה ביותר לטיפול בצלקות טריות, חודש זה עדיין טרי.
    כדי לשפר עור כמו שלך בעל נקבוביות פעורות ממליצה לך בחום על טיפול במכשיר e style של חברת סינרון, נותן תוצאות מרשימות בעור פגום , קימטוטים מיצוק ושיפור מרקם העור כולל נקבוביות פעורות.
    אך ראשית גשי לבית מרקחת ורכשי קלוקוט , טפלי במשך כחודשיים וכולי תקווה שיהיה שיפור,
    אישית ראיתי שיפור במשחה זו רק בצלקות טריות.
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה:)

ליאת
    29/09/2009

אני באמת אקנה את המשחה
    אבל מה זה המכשיר e-style ?
    זה טיפול אצל קוסמטיקאית ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה:)

אורית בן יהודה
    30/09/2009

היי:) e-style הוא אחד המכשירים הטובים ביותר בשוק תוצרת ישראל ומשווק בכל העולם , עובדות איתו קוסמטיקאיות רפואיות נבחרות. וכן במרכזים רפואיים.
    אך ראשית נסי את הקלוקוט במידה ולא יעזור אתן לך פרטים נוספים על הטיפול במכשיר זה,
    הן לשיפור מרקם העור וכמובן לשיפור הנזק שנגרם לך.
    צרי איתי קשר לאחר
    תקופת השימוש בקלוקוט.
    בהצלחה,,
    אורית בן - יהודה , קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טכנולוגיית elos e style

מימי שגב
    04/10/2009

היי ליליוש,עקב צפיפות החגים לא נכנסנו לפורום,בואי ננסה לעזור לך,במרכזים רפואיים ואצל קוסמטיקאיות נבחרות תוכלי לקבל טיפול שמתבצע ע"י סידרת טיפולים,אחת לחודש,הטיפול מגיע לשכבת הדרמיס השטחית +אפידרמיס,הטיפול יכול לגרום בו זמנית לגוון עור ומרקם עור אחידים,החלקת מרקם העור ,החלקת עור מחוספס מנזקי שמש,נקבוביות גדולות וצלקות אקנה שטחיות.המכשיר מבית ח"ב סינרון ונקרא e-style
    למכשיר יש עוד אפליקציות והוא נמצא רק במרכזים המתקדמים ביותר בתחום האסתטיקה והקוסמטיקה הרפואית בארץ.
    אין לי ספק שטיפול כזה יכול להטיב עם עורך.

ביי מימי שגב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגימנטציה וקמטים שטחיים באזור הפה.
    ל.י.
    27/09/2009

שלום אורית,

אשמח לדעת באם אכן קיים קרם להורדה/טשטוש פגימטציה (אני בעלת עור כהה) , כמו כן האם קיים קרם למילוי קמטים/הטפחת העור שמשני צידי הפה.

אשמח למענה.

תודה
    ל.

הוספת תגובה

• פגימנטציה וקמטים שטחיים באזור הפה.

אורית בן יהודה
    29/09/2009

לחווה זינגבויים יש קרם המבוסס על חומצה אזלאית מתאים במיוחד להבהרת עור כהה,
    כמו כן יש לאותה חברה קרם בשם דרמה פיל הבנוי ממיקרוקפסולות החודרות לעור וסופחות מיים
    מתאים לטשטוש קמטוטים קלים , הקרם משפיע למספר שעות.
    כמובן שיש גם תכשירים אחרים עיין מקצועית תדע להתאים לך את הטוב ביותר עבורך .
    מומלץ לעבור גם מספר טיפולי פילינג קלים , זו התקופה המתאימה
    ממליצה לך לגשת לאבחון העור והתאמת טיפול אצל קוסמטיקאית רפואית
    לגשת לאבחון העור והתאמת טיפול אצל קוסמטיקאית רפואית.

בהצלחה, אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער חזה ובבטן לנשים
    שמרית
    25/09/2009

שלום,
    יש לי שיער רב בחזה ובבטן ואני בחורה. עורי בהיר והשיער מאוד כהה ועבה (לא פלומתי).
    עשיתי טיפולים באזורים אלה במכשיר SHR שלא עבדו, כל הבדיקות ההורמונליות שביצעתי יצאו תקינות.
    הבנתי שאפילציה היא שיטה שבוודאות תסיר את השיער שם כי זה אזורים שנתונים להשפעה הורמונלית (על אף שאין אצלי בעיה הורמונלית כאמור), אך הבעיה שאלו אזורים נרחבים וטיפול אפילציה הוא מאוד יקר ומאוד איטי.

האם יש לך איזשהי המלצה למכשיר לייזר אחר, או שבגלל שאלו אזורים הורמונליים רק אפילציה תעבוד ומכשירי לייזר אחרים לא יעזרו?
    האם נתקלת בבחורה בבעיה דומה, שבאמת נפטרה מהשיעור הארור במקומות האלה אחת ולתמיד?
    ראיתי באתר שלך משהו לגבי מכשיר אולראסאונד. האם הוא טוב לאזורים נרחבים? האם הטיפול מהיר או איטי יותר מאפילציה?

תודה מראש,
    שמרית.

לקביעת תור
    סגירה
    שיער חזה ובבטן לנשים

הוספת תגובה

• תשובה לשמרית

מימי שגב
    25/09/2009

היי שמרית,האם כמות השיער שיש לך באיזורים שציינת היא גדולה?צפופה?על פני כל האזורים?
    ועוד שאלה,כמה טיפולים עברת?
    חיזרי עם תשובות ונתקדם.

להתראות מימי שגב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מימי תודה על התשובה המהירה

שמרית
    25/09/2009

אז ככה:
    בפס הטבור, בין השדיים, וסביב הפטמות: המצב הוא גרוע מאוד: השערות שחורות, עבות ובעקבות הטיפולים השערות נעשו ארוכות מאוד.
    על השדיים עצמם, ושאר הבטן השיער פחות כהה ויותר קצר, אך בהחלט מורגש ולא ניתן להתעלם ממנו.
    עברתי 8 טיפולים. ולא יודעת מה נחשב לכמות שיער צפופה... אבל מה שבטוח, אין לי אזורים חלקים בשטח הזה (אם לזו הייתה הכוונה).

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך -הסרת שיער

אורית בן יהודה
    29/09/2009

לשיער כהה המכשירים המומלצים ביותר הם : e style של חברת סינרון הישראלית מימי עובדת איתו , תוכל לתת לך יותר פרטים
    ו ,L-600 , Or Light של חברת Yperion תוצרת צרפת, כמו כן i pulse תוצרת אנגליה.
    חשוב ביותר עבודה נכונה ויסודית של המכון המטפל.
    לשיער עדין יותר מומלץ טיפול ע"י אולטראסאנד במכשיר SELECTIF PRO הטיפול מהיר בהרבה מאפילציה ונותן מענה לסוג השיער העדין יותר שמכשירי ליזר וIPL לא יכולים לת להם פתרון.

אם את לא רואה שיפור לאחר 8 טיפולים , עברי לאחד מהמכשרים אליהם המלצתי ולא פחות חשוב לקבל המלצות על המכון המטפל.
    אשמח לענות על כל שאלה שתעלה,
    בהצלחה,
    אורית בן יהודה , קוסמטיקאית רפואית- אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אורית

שמרית
    29/09/2009

אני די חוששת לשים את כספי שוב על קרן הצבי... במיוחד כי כל מי שדיברתי איתה על הנושא לא עושה (או לפחות לא מתוודה) שהיא עושה טיפול באזורים האלה. כולן אומרות שהן עושות רגליים + בית שחי ומכווינות למכונים הגדולים... ככה שהמלצות אני כנראה לא אקבל... וכנראה שזה מה שדפק אותי כשעשיתי את הטיפולים במקום הקודם...

מניסיונך,
    עם המכשירים שציינת האם ניתן להשיג תוצאות גם באזורים שהזכרתי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי - הסרת שיער בלי להסתכן

אורית בן יהודה
    30/09/2009

המכשור עליו המלצתי כאן הוא בין הטובים בשוק, מנסיוני מנסיון חברותי הקוסמטיקאיות.
    את לא צריכה לשים את כספך על קרן הצבי את בהחלט יכולה ומקובל כיוום לשלם על טיפול בודד , כך תראי את התוצאות ותחליטי האם להמשיך באותו מכון.
    הסיבה שרוב הקוסמטיקאיות עושות רגליםמפשעות ובתי שחי ,היא שאלו אזורים שמגיבים בצורה המהירה ביותר, ולא לכל מכון יש מספר מכשירים , דבר הנותן מענה לסוגי שיער שונים ובנוסף חשוב שבאותו מכון יהיה גם טיפול הסרת שיער בSELECTIF PRO - טכנוגוליית אולטראסאונד שבאה לתת מענה לסוגי שיער שלא מגיבים לשום מכשיר IPL או הלייזר, ניתן במקום אולטרה סאונד גם מכון המשלב אפילציה, כך יש לך מענה לכל האזורים בגוף.
    היום יש שיטה הנקראת THR - total hair removal הסרת שיער מוחלטת - בה משלבים את כל הטכנולגיות כדי להשיג את התוצאה הטובה ביותר- כאמור שילוב IPL +SELECTIF PRO או אפילציה .
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למימי שגב
    נער שעיר
    22/09/2009

באזור השפם ועל האף ומתחת לעיניים אני בן 15 אני צריך שם של שעווה איכותית כמו של הקוסמטקאיות שמורידה הכל הכל אפילו את השחורים הכי קטנים! אני צריך שם של השעווה ומאיפה אפשר להשיג אותה

אני מעוניין בשם של שעווה
    תודה לעונים

לקביעת תור
    סגירה
    למימי שגב

הוספת תגובה

• תשובה לנער שעיר

מימי שגב
    24/09/2009

שלום לך,תפנה לקוסמטיקאית באיזור מגורייך ורק דרכה תוכל לרכוש שעווה איכותית ומקצועית,את השעוות האיכותיות לא ניתן לרכוש בפארמים או בבתי מרקחת אלא דרך הקוסמטיקאיות או העוסקות בהסרת שיער ע"י שעוות,אני בטוחה שהן תשמחנה למכור לך או גם לטפל בךץ

תודה מימי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרחיף
    לילך
    22/09/2009

שלום,
    נתקלתי במקרה במוצר הבא
    כתוב שניתן למרוח על כל הפנים כדי להסתיר פצעים וכו'.. אבל ממה שאני מתרשמת מהמוצר, זה משהו שמייבש.. לא מסוכן לשים משהו מייבש על כל הפנים ??

לקביעת תור
    סגירה
    תרחיף

הוספת תגובה

• אגב...

לילך
    22/09/2009

איך עובד הדמי מייקאפ שמתאים לכל גווני העור ?
    הרי בשביל להתאים מייק אפ לוקח שנים - אז היום יש קרם הגנה מהשמש שמתאים לכולם ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אגב...

אורית בן יהודה
    22/09/2009

ישנם תכשירים הנקראים דמי מייקאף המכילים צבע המשתלב בכל צבע עור, להולילנד משאלתך הקודמת
    יש מוצר מצויין ואהוב על נשים רבות הוא נקרא SUNBREIIA עומד בתקן האוסטרלי המחמיר
    מכיל SPF 36 והוא דמי מיק אפ המתאחיםלכל סוגי העור(לא לאקנהפעיל) - מומלץ
    בברכה
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאיתרפואית -אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעולה. תודה אורית - שאלה אחרונה

לילך
    22/09/2009

תודה ! אני אקנה קרם לחות דמי מייק אפ.
    אבל יש לי בעיית אקנה לפעמים.. הקרם הזה עלול להזיק ??
    למה ציינת שלא לאקנה פעיל ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרחיף

אורית בן יהודה
    22/09/2009

מדובר בתרחיף של חברת הולילינד ליבוש פצעים , יש לשים אותו רק עלמקומות נגועים.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז אם..

לילך
    22/09/2009

מצב העור שלי לא כל כך גרוע, עדיף ללכת על קרם הגנה מהשמש עם דמי מייק אפ במקום התרחיף הזה ?
    את ממליצה על קרם מסויים..? יש הבדל ומותגים גם בזה או שכולם בסדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז אם..

אורית בן יהודה
    23/09/2009

יש להשתמש בשני התכשירים, תרחיף על הפצעונים בשעות הלילה, בשעות היום קרם הגנה משמש וכמה פעמים ביום.
    לעור שמן אני ממליצה על קרם הגנה של חוה זינגנבויים לעור שמן ובעייתי.
    חשוב שתגשי לקוסמטיקאית לאבחון מקצועי התאמת תכשירים והדרכה.

בברכת שנה טובה וגמר חתימה טובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פנים
    גבר
    22/09/2009

שלום רב
    רציתי לדעת מהו הטיפול המתאים להסרת שיער לצמיתות לאיזור הפנים [בין הגבות , לחיים , אף]
    לשיער כהה ועור שחום.

לקביעת תור
    סגירה
    פנים

הוספת תגובה

• הסרת שיער בפנים לגבר

אורית בן יהודה
    22/09/2009

היי:)ברוך הבא לפורום.
    בין הגבות ניתן להתחיל את הסרת השיער בIPL וכאשר השיער מידלל ולא מגיב יותר לעבור לאפילציה או SELCTHF PRO.
    שאר האזורים רק ע"י אפילציה או SELECTIF PRO- הסרת שיער באולטארה סאונד .העבודה נעשית שיערה שיערה וללא כאב.
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך המלצה לשעווה טובה לפנים
    נער שעיר
    21/09/2009

שלום אתם יכולים להמליץ לי על שעווה טובה לפנים? שמורידה אפילו את השחורים הכי קטנים! כמו של הקוסמטיקאיות אני צריך שם של השעווה ומאיפה אפשר להשיג אותה

תודה לעונים

הוספת תגובה

• תשובה לשעיר

מימי שגב
    21/09/2009

ברוך הבא לפורום,באיזה איזורים בפנים אתה מעוניין להסיר שערות?
    תפרט יותר כדי שנבין איך לעזור לך,תציין מה גילך?

ביי מימי שגב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי פילינג כימי
    לבנת
    21/09/2009

שלום ושנה טובה,

אני בת 57 ויש לי הרבה כתמים על עור הפנים. אני שוקלת לעשות פילינג כימי אך גם מפחדת כיון שעור הפנים הוא מקום מאד רגיש אז אין מקום לטעויות. קראתי שיש פילינג עמוק ובינוני וקל. מי מתאים לי מה אני צריכה?רופא עור?מי בכלל מבצע את הטיפול? אחרי כיפור יש לי פגישת ייעוץ . אבל אם יכול להגרם נזק בלתי הפיך אני לא בטוחה שאני אקח את הסיכון, למרות שעור הפנים שלי במצב ממש רע.

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי פילינג כימי

הוספת תגובה

• תשובה לגבי פילינג כימי

מימי שגב
    21/09/2009

שנה טובה גם לך וברוכה הבאה לפורום,קיימים הרבה מאוד טיפולים שיתנו מענה לבעיית העור שלך,תנסי לשלוח תמונת תקריב של אזור שיש בו כתמים כדי שאוכל לנסות לכוון אותך לטיפול מסויים,לאו דוקא פילינג כימי שממנו יש לך חששות,

להתראות מימי שגב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פילינג כימי

אורית בן יהודה
    21/09/2009

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    המילה פיליניג כימי אכן יוצרת המון חששות , פילינג כימי ניתן לבצע בכמה דרגות
    ולמי שחוששת רצוי שתבצע פילינג כימי בינוני בו הסיכון קטן ביותר וההחלמה קלה יותר,
    בפילינג עמוק העור נשאר אדום ומגורה כחודשיים שלוש והמראה לא תמיד טבעי, כיום המגמה בכל העולם היא ללכת על מראה כמה שיותר טבעי כך שתראי טוב ולא ממש יבינו מה עשית- חשוב מאוד לבחור ברופא מומחה בתחום זה , לגשת למספר רופאים ולהתרשם ממקצעיותם ולא לחשוש לשאול שאלות, רופא טוב יהיה מספיק כשוב ורגיש.
    בנוסף לפיליג כימי בינוני אשר נותן תוצאות פחות דרמתיות אך בהחלט יפות ניתן לשלב חומרי מילוי
    אשר מוסיפים נפח לפנים ככל שאנו מתבגרים אנו מאבדים שומן מהפנים והדבר תורם רבות למראה העייף.בנוסף ניתן לטפל במכשור מתקדם הנותן מיצוק וחיות לעור והחשוב מכל לאחר כל הפרוצדורה
    הזו שהיא קלה יחסית וללא סיכון כמעט בידיים מקצועיות, חשוב לשמור על העור בחומרים מתאימים..
    לכן באם מראה פנייך משפיע לרע על מצב רוחך ורבות מגיבות כך בשל אבדן הנעורים , ממליצה לך בחום ללכת על טיפול פחות אגרסיבי שלא יגרום לך חרדות.
    הרפואה האסטתית כ"כ מפותחת כיום למזלנו ונשים רבות עוברות טיפולים ובטחונם העצמי
    שב.
    במקום להיות עצובה בררי ולכי על מה שהכי מתאים לאופייך.
    אשמח לענות באם יעלו שאלות נוספות.
    ברכת שנה טובה וגמר חתימה טובה.
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער בידיים
    גל
    21/09/2009

רציתי לדעת אם כאשר אני עושה פעמיים בחודש ידיים ( בגלל הקצב המהיר שלי ) זה מחליש את השיערה וזה טוב או זה גורם לצמיחה יותר מהירה ? ( אני עושה בשעווה )

לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בידיים

הוספת תגובה

• תשובה לגל

מימי שגב
    21/09/2009

היי גל,ברוכה הבאה לפורום,עצם העובדה שאת מורידה שערות פעמיים בחודש בשעווה מעיד על כך שקצב צמיחת השערות שלך מהיר,לטווך ארוך יכול להיות שזה יחליש את השערות,אם את מאוד שעירה בידיים אני מציעה לך לעבור לשיטת הסרת שיער בליזר ואז תהני מתוצאות לטווח ארוך יותר,
    חשוב שתצייני את גילך כי יכולות להיות תשובות נוספות שיוכלו לעזור לך.

להתראות מימי שגב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גילי

גל
    21/09/2009

גילי הוא 15.
    לא נראה לי שהסרת שיער בלייזר מתאימה לגילי
    תודה על התשובה המהירה (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לגל

מימי שגב
    22/09/2009

היי,לגבי הגיל שלך אין שום מניע להתחיל לעבור טיפולי ליזר,אפשרי להתחיל בגילך.

ביי מימי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מס' שאלות
    ערן
    20/09/2009

אורית שלום!

אני בן 20. אשמח מאד לקבל את עזרתך בנושאים הבאים:

1) ברצוני לברר אחת ולתמיד את עניין השפעת הגילוח על אופן צמיחתה של השערה; חיפשתי רבות באינטרנט ומצאתי אין-ספור התייחסויות לנושא, כאשר ע"פ רובן, מדובר במיתוס גמור - לגילוח או גזירה של שערה אין שום השפעה על קצב גדילתה, צבעה, עוביה וכו'. קראתי שאף נערך מחקר של ממש בנושא (פורסם ב"Nature") שבו נבדקה השפעת הגילוח על קצב צמיחת השיער בקבוצת הנחקרים, ומסקנת המחקר הייתה זהה. ולמרות הכל, 2 דברים עדיין לא מובנים לי:
    (א) אם שואלים גבר בן 50, שמתגלח בסכין גילוח מאז הנערות, האם במשך השנים הוא הבחין בשינוי בקצב צמיחת הזיפים, עוביים או חוזקם - הוא יאמר שהזיפים אכן נעשו עבים יותר וקצב צמיחתם גבר עם השנים, וכי הזיפים כיום נראים אחרת מכפי שנראו בגיל ההתבגרות. אם כך, כיצד אפשר לומר שהגילוח אינו משפיע על תכונות השערה?
    (ב) אם בכל זאת המסקנה היא שגילוח לא משפיע על תכונות השערה - האם הדבר נכון לגבי השערות בכל איזורי הגוף, ללא יוצא מן הכלל?

2) בהמשך לשאלה הקודמת:
    אני מעוניין לסדר מעט את הגבות בעזרת פינצטה, באופן שיראו יותר מסודרות. מצד שני, חשוב לי שהשינוי לא יבלוט מאד כלפי חוץ. קראתי הסבר בנושא באתר אינטרנט מסויים, שבו נכתב כי אחד השלבים הוא סירוק הגבות כלפי מעלה וגזירת השערות ה"בולטות" (כלומר, אלו שחוצות את הגבול העליון של הגבה) בעזרת מספריים.
    הרעיון נשמע הגיוני, אבל דבר אחד מדאיג אותי (שוב): האם גזירת שיער הגבות עם מספריים לא תאיץ את קצב צמיחתו, או תגרום לו להיות עבה/שחור/בולט יותר?

3) באיזור שבין זווית העין לפאת שיער הראש, ישנן שערות דקות מאד (יחסית לזיפי הזקן הרגילים). השיערות אומנם לא בולטות במיוחד כלפי חוץ, אך ברצוני לשאול, האם צריך או כדאי להסיר שיערות אלו? ואם כן, האם להסירן כרגיל בעזרת סכין בזמן גילוח הזקן, או שיש להסירן בדרך אחרת?

4) מאז גיל ההתבגרות, יש לי סימני מתיחה באיזור הגב (מעין "פסים" עמומים על העור). בתקופה האחרונה השתמשתי בקרם "Elastan", אך נראה שהשפעתו לא מורגשת במיוחד.
    ברצוני לשאול, האם ידוע לך על דרך אחרת יעילה להעלמת סימני המתיחה?

תודה רבה על עזרתך וסליחה על השאלות הרבות :-)
    שנה טובה,
    ערן

לקביעת תור
    סגירה
    מס' שאלות

הוספת תגובה

• מס' שאלות

אורית בן יהודה
    22/09/2009

היי:)ברוך הבא לפורום
    אכן לגילוח השיער לפי כל המחקרים אין השפעה.
    הסיבה לכך שגבר שהתגלח מגיל הבגרות ובבגרותו השיער עבה וצפוף יותר היא הפרשת הורמונים טטרוגנים - טוסטטסטרון ההרמון הגברי .
    ישנה סיבה נוספת שיערה בנויה כמו קנה סוף כאשר הקצה שלה דק יותר , כאשר מגלחים או גוזרים השיערה נראית עבה יותר.

לגבי הגבות אכן ניתן לקבל מראה מסודר ויפה של הגבה ע"י גזירה , ממליצה לך זאת אצל קוסמטיקאית.
    גזירת השיער תגרום לו להראות עבה יותר מהסיבה שכתבתי (קנה הסוף) אך מסודר ואסתטי יותר, לכן מי שמתחיל בגזירת הגבות חשוב שיקפיד על על אחת לחודש.

לגבי השיער שבזוית העין , אני ממליצה להסיר אותו ע"י SELSCTIF PRO או אפילציה.

אין מה לעשות לגבי סימני המתיחה.

בברכה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה