פורום קוסמטיקה פרא רפואית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חמצון+אפילציה
    רותם
    11/09/2009

שלום.
    אני בתהליכי אפילציה, רציתי לדעת אם אני יכולה לחמצן את השיער בפנים והאם החימצון אכן מגביר את השיער בפנים כך שזה יהרוס לי את הטיפול. אשמח לדבר איתך אישית אני מבינה שאת עושה טיפולי אפילציה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חמצון+אפילציה

הוספת תגובה

• חמצון +אפילציה

אורית בן יהודה
    11/09/2009

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    ניתן לחמצן את השיער , ישנו חומר הנקרא ג'ולן - להשיג בפרמים - חמצון במראה טבעי ואינו מגביר צמיחה.
    אפילציה על שיער מחומצן יותר איטית וקשה, ישנו חומר שכל אפילטורית טובה מכירה הצובע את העור בשחור - כך רואים לאן להחדיר את המחט בשיער בהיר או מחומצן.
    החומר נשתף לחלוטין מהעור בסיום הטיפול.

שבת שלום,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• SELECTIF PRO
    אורלי
    09/09/2009

אורית שלום רב
    הנני בעלת שיער פלומתי דק ובהיר באזור הפנים לחיים, סנטר, לחיים מטה לכיוון צוואר עד היום מורטת שערות באמצעות שעווה אצל קוסמטיקאית, אך בהחלט מדובר בפתרון לא נוח ולא לצמיתות, בנוסף עושה גם אפליציה בשערות שגדלות יותר נוקשות ושחורות , אך בעיקר מדובר בשיער פלומתי בהיר. קראתי פה בפורום על המכשיר החדש SELECTIF PRO, ורציתי לדעת האם יכול להתאים לבעיה שלי, האם יכול לעבוד על שטחים אלו, האם ניתן לבצע את זה לאחר שעווה או שיש צורך להמתין תקופה כמו בלייזר, האם צריך לגלח לפני כמו מכשירי אינפרא אדום - שלגלח את פניי אני לא מעוניינת.
    האם יש צורך לתלוש בפינצטה את כל השערות שעברו טיפול כמו באפילציה?
    מצטערת על השאלה הארוכה והמורכבת אך אשמח לתשובתך.

לקביעת תור
    סגירה
    SELECTIF PRO

הוספת תגובה

• SELECTIF PRO

אורית בן יהודה
    09/09/2009

היי :)ברוכה הבאה לפורום.
    קראי את השרשור : הסרת שיער - עזרה מתאריך 06.09.09 17:5
    מקווה שיענה לכל שאלותייך במידה ויעלו שאלות נוספות אשמח לענות.
    בברכה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשה להמלצה על קוסמטיקאית
    אופיר
    08/09/2009

לאורית שלום!
    ברצוני לעבור טיפול להבהרת כתמים בפנים, הבנתי שזה נעשה לרוב ע"י פילינג. אודה לך אם תוכלי להמליץ לי על קוסמטיקאית שמעבירה את הטיפול הזה. אני גר ומעדיף בנתניה, אך גם בסביבה הרחבה זה בסדר.
    תודה מראש!

הוספת תגובה

• תשובה לאופיר

מימי שגב
    11/09/2009

היי אופיר וברוך הבא לפורום,כתוב לי בבקשה למייל שלי ואנסה לעזור לך,הפרסום בפורום אסור

ביי מימי שגב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי סלקטיף פרו
    יעל
    08/09/2009

האם המכשיר משמיד את זקיקי השערה לצמיתות, כמו באפילציה?

לקביעת תור
    סגירה
    לגבי סלקטיף פרו

הוספת תגובה

• תשובה ליעל

מימי שגב
    08/09/2009

היי יעל וברוכה הבאה לפורום,אכן מכשיר ה- selectif pro הורס את זקיקי השיער לצמיתות בתהליך הטיפול.המכשיר מיועד לטפל באזורים הורמונאליים או שיער פלומתי או שיער לבן ובשטחים קטנים יחסית,התמחור מתבצע לפי דקות עבודה.

תודה מימי שגב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד דבר..

יעל
    10/09/2009

אני מאד רוצה לעבור את הטיפולים, אך אני חוששת שמא זה יגרום לצמיחה מוגברת באיזור הרצוי והבאיזורים הסמוכים... זה ממש מפחיד אותי. אז... האם זה עלול לגרום לצמיחה מוגברת? התשובה לזה לא מופיעה בהסבר מאוגוסט..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אגב, אני מתכוונת לאיזור הפנים..

יעל
    10/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• selctif pro באזור הפנים

אורית בן יהודה
    10/09/2009

היי:)
    המכשיר עושה עבודה נהדרת גם באזור הפנים שלא מומלץ לטיפול בליזר וIPL .
    בעבודה נכונה לא תהיה בעיה של צמיחה מוגברת.

בברכה,
    אורית בן יהודה ,קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי
    נעמה
    07/09/2009

שלום לכן אורית ומימי.
    רציתי לשאול האם ניתן לטפל בפצעים יבשים הנגרמו מאקנה? וכיצד.
    האם ניתן לטפל בצלקות מורמות של אקנה באמצעות לייזר? (אך לא פילינגים למינהם).
    תודה רבה על התשובות(:

לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

• ,תשובה לנטע

מימי שגב
    08/09/2009

היי נטע וברוכה הבאה לפורום,לגבי טיפול בפצעים היבשים ניתן ע"י טיפול אצל קוסמטיקאית לעבור סידרת טיפולים שהיא תתאים לך לאחר איבחון הבעיה.
    בנוגע לצלקות של האקנה קיים לייזר רפואי במרפאות גדולות שנקרא "פיקסל" במידה ותרצי יותר פרטים פני אלי למייל ואתן לך אינפורמציה רחבה יותר.
    תודה מימי שגב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער
    עזרה
    06/09/2009

היי אורית,
    לאחר שראיתי בפורום את המלצתך על המכשיר" SELECTIF PRO" הלכתי לטיפול ראשון במכשיר ויש לי שאלה : מהי הדרך הנכונה לעבוד עם המכשיר?

הקוסמטיקאית שלי עוברת על השערה עם המכשיר ואז תולשת אותה אבל אם יש שערה "עקשנית" שהפינצטה של המכשיר לא הצליחה לתלוש ,היא תולשת אותה עם פינצטה רגילה שכנראה דקה יותר.

השאלה שלי היא: האם צריך להוציא את השיער רק בפינצטה של המכשיר או שמספיק שעוברים עם המכשיר על השערה ואז אפשר לתלוש אותה גם עם פינצטה רגילה ?

האזורים של הטיפול שלי הם בשפם ובסנטר וחלק מהשערות שם פלומתיות ודקות ואולי בגלל זה קשה לה לתלוש אותם,

למרות שנראה לי יותר הגיוני שכדי להגיע לתוצאות טובות יותר צריך להשתמש רק במכשיר.

יכול להיות שהמכשיר טוב בשבילי אבל בגלל אופן עבודה לא נכון אני לא אדע באמת עם המכשיר מתאים לי.

אני מקווה שתוכלי לעזור לי כי אני לא יודעת עם להמשיך בטיפולים עם המכשיר הזה או לעבור למכשיר אחר , בינתיים השיער צמח בדיוק אותו דבר ולא היה שום שינוי לטובה.
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער

הוספת תגובה

• הסרת שיער

אורית בן יהודה
    07/09/2009

היי:)ברוכה הבאה לפורום
    הדרך הנכונה לעבוד עם מכשיר הSELECTIF PRO היא:
    1. יש לעבוד על שערות באורך של כ4 מילימטר , במידה והשערה ארוכה יותר יש לקצר אותה לפני הטיפול, הסיבה לכך היא שבעבודה על שיער ארוך מידי אנרגיית האולטאסאונד מתבזבזת ולא מפיקים את המירב מהטיפול.
    2.חשוב להסביר את התהליך של מחזוריות צמיחת השיערה . במחזור שיער אחד של שערה קיימים שלושה שלבים, השלב היחידי בו מושמדת השיערה היא בשלב הצמיחה (אנגן) שערות שלא בשלב הצמיחה לא יחלשו או יושמדו בשום שיטה של הסרת שיער באם זה אפילציה, SELECTIF, IPL או ליזר.
    3. בטיפול ע"י SELECTIF PRO , השערה ניתקת מהשורש לא מייד בדר"כ אלא לאחר יום או מספר ימים הדבר אינדבדואלי, בIPL ובלייזר להמחשה מגלחים את השיער והשיער ממשיך לצמוח ונושר רק לאחר כשבועיים.
    הקוסמטיקאית שלך פועלת נכון יש לתלוש את השערה ,בדרך כלל רצוי עם פינצטה דקה משום שהמצבט של המכשיר לא מספיק עדין לתלישת שיערות פלומתיות. הסיבה שאת מרגישה את התלישה היא שהעבודה ע"י המכשיר נעשתה, אך ההתנתקות מהשורש לוקחת זמן כפי שכתבתי והיא לא מיידית בדר"כ.
    חשוב לתלוש את השיערו מסיבה נוספת , חלק השיער הוא לא בשלב הצמיחה. והמרווח בין טיפול לטיפול לטיפול באזור השפם והסנטר היא כשלושה וחצי שבועות ואין טעם להשאיר שערות שלא בשלב הצמיחה ולעבוד עליהן שוב- שיערות שהיו בזמן הצמיחה יחלשו או לא יצמחו במחזור השיער הנוכחי .
    חשוב לציין שאחוזי השיער בשפם ובסנטר הנמצאים בשלב הצמיחה (אנגן) הם כ 65-70% , כך שבהתמדה בטיפול בSELCTUF התוצאות מהירות יחסית באזור זה ועל שיער פלומתי כמו שלך לא תעבוד שום שיטה אחרת חוץ מאפילציה.
    ציינתי "מהירות יחסית" משום שעד עכשיו כתבתי על מחזור צמיחה אחד ועל השלבים בו, לשיער יש מספר מחזורי צמיחה והדבר אינבדואלי- לכן בהתמדה בטיפול תקבלי תוצאות יפות.
    מקווה שעזרתי,
    בברכה,
    אורית בן יהודה , קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

עזרה
    07/09/2009

היי אורית,תודה רבה על ההסברים.
    רשמת שאחרי הטיפול עם המכשיר "חשוב לתלוש את השערות כי אין טעם להשאיר שערות שלא בשלב הצמיחה".
    האם במקום פינצטה אפשר להשתמש בשעווה?
    באזור השפם השיער צפוף ודק יותר והשימוש בשעווה מהיר ומשאיר את האיזור נקי יותר.
    בשניהם השערה יוצאת עם השורש ואם זה לא פוגע בטיפול הייתי מעדיפה לעשות את הניקוי של
    השערות בשעווה.
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אורית בן יהודה
    07/09/2009

אפשר ואפילו רצוי, חשוב להגיע לטיפול הבא בזמן שתקבע לך הקוסמטיקאית.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

עזרה
    07/09/2009

אורית,
    תודה רבה לך על התשובות והתמיכה ,עזרת לי מאוד!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

עזרה
    07/09/2009

אורית,
    תודה רבה לך על התשובות והתמיכה ,עזרת לי מאוד!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מופנה לאורית
    יעלי
    06/09/2009

אורית האם את מוכרת מייק אפ בהתאמה לגוון העור והאם הוא רפואי או מסייע למשהו בעור לא מחייב לעור בעייתי
    אך לא מעוניינת במייק אם נגד קרינה אלא מייק אפ רגיל כמו בכל הפארמים רק יותר "בריא" לעור

לקביעת תור
    סגירה
    מופנה לאורית

הוספת תגובה

• מופנה לאורית

אורית בן יהודה
    07/09/2009

מייק אף משמש ככיסוי נוסף מעל קרם ההגנה ונותן לנו הגנה נספת מפני השמש .
    אני לא מוכרת מייק אפ למעט מייק אפ המיועד לאקנה המכיל סולפור.
    לתשובה מקיפה יותר בנושא איפור אני מציעה לך לפנות לפורום איפור וטיפוח בפורטל זה.
    בברכה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית ,אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיעור יתר גבר
    אלי
    05/09/2009

בני בן 20 מעוניין בהסרת שיער בכתפיים, עורף וגב.
    מאחר והבנתי כי מומלץ שימתין לגיל 25 עם טיפולי לייזר והוא מאד סובל בענין, מה אתן מציעות?

לקביעת תור
    סגירה
    שיעור יתר גבר

הוספת תגובה

• שיעור יתר גבר,תשובה

מימי שגב
    06/09/2009

ברוך הבא לפורום,אין סיבה להמתין לגיל 25 אם אין סיבה רפואית אפשר להתחיל באופן מידי בפרט אם הוא סובל מהעניין.
    תודה מימי שגב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינפרא
    לילך
    03/09/2009

עשיתי טיפול אינפרא לפני כמה ימים בפעם הראשונה. לצערי גילחתי את האיזורים בבוקר לפני.
    ז"א שאם הטיפול היה ביום שני, אז גילחתי בבוקר של יום ראשון.
    היו לי זיפים קטנים שלא היה כל כך ניתן לגלח..

האם עשיתי טעות שעברתי את הטיפול בכל זאת ? הוא לא אפקטיבי כי היה טיפה שיער ?
    האם הכי הכי טוב זה גילוח ממש שעה לפני הטיפול כדי שיהיה כמה שיותר חלק ?

לקביעת תור
    סגירה
    אינפרא

הוספת תגובה

• אינפרא

אורית בן יהודה
    04/09/2009

זה ממש בסדר לעשות טיפול הסרת שיער יום לאחר הגילוח , אל דאגה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עם הצמיחה ?

לילך
    04/09/2009

זה לא אינדוידואלי ? לי היו זיפים כבר ביום של הטיפול....
    עדיין בסדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עם הצמיחה

אורית בן יהודה
    04/09/2009

לאחר טיפולי הסרת שיער באינפרא IPL ולייזר הצמיחה ממשיכה כשבועיים בערך ואז השיער נושר מעצמו, את יכולה להמשיך ולגלח בשלב זה את השיער ללא חשש הדבר לא יפגום בטיפול.
    שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי שבוע ?

לילך
    09/09/2009

היי אורית,

אחרי שבוע בערך אני מצליחה למשוך את השיערה עם היד והיא יוצאת בקלות !
    הגיוני שכבר אחרי שבוע ?
    למה היא לא נושרת לבד ואני צריכה למשוך אותה ? ככה אני אצטרך לעשות בכל הגוף ? למשוך את השיער ידנית ?

אגב, מה שנושר אחרי הטיפולי אינפרא, זאת שיערה שהושמדה לצמיתות או שתמשיך לגדול ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי שבוע

אורית בן יהודה
    10/09/2009

כן זה הגיוני , השיער ינשור לבד גם ללא משיכת השיער המנותק מהשורש , כפי שכתבתי הזמן הדרוש הוא כשבועיים.
    לגבי מה יגדל שוב, אסביר לך בקצרה.
    בכל מחזור שיער יש שלושה שלבים רק שערה שהיתה בשלב הצמיחה - אנגן לא תשוב לצמוח או תצמח עדינה יותר, שאר השיער שנשר יצמח כרגיל.
    בנוסף יש מספר מחזורי צמיחה והדבר אינדביאלי, לכן יש צורך בסדרה של טיפולים עם מרווח נכון כדי לתפוס כמה שיותר שיערות בשלב האנגן ולהקיף את כל מחזורי הצמיחה.
    בברכה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אדע..?

לילך
    10/09/2009

איך אני אדע שאני מטופלת נכון אם ככה?
    במכון אמרו לי פעם בחודש.. ואני משלמת על סדרת טיפולים.
    יכול להיות שבכל טיפול לא נתפוס את השיער בשלב הנכון וככה לא נפטר מהשיער ? :-O

פעם בחודש זה טוב ? זה משתנה בהתאם לאיזור בו מטפלים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אדע

אורית בן יהודה
    10/09/2009

באזור ההפנים מקובל לטפל פעם בשלושה שבועות חודש , אם כי לא מומלץ טיפול באיפרא , לייזר
    או IPL בפנים מלבד אזור הפאות המגיב טוב לטיפול , בשאר אזורי הפנים מומלץ אפילציה או SELECTIF PRO - אולטראסאונד.
    כיום במכשור החדיש רצוי להגיע לטיפול בשאר אזורי הגוף אחת לחודש וחצי בתחילה, וככל שהטיפולים מתקדמים יש להרחיק את מרווח הטיפול לפעם בחודשיים עד שלושה תלוי בהתקדמות ודילול השיער.
    כך הסיכוי להקיף יותר מחזורי צמיחה גדל.
    בברכת שנה טובה,
    אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיזוף בהתזה
    אנדריי
    03/09/2009

שלום, אני מחפש כולשהו מכון יופי, קוסמטיקאית או כולשהו מכון שיזוף בו ניתן לעשות שיזוף בהתזה באזור ירושלים.
    תודה, אנדריי.

לקביעת תור
    סגירה
    שיזוף בהתזה

הוספת תגובה

• שיזוף בהתזה

אורית בן יהודה
    05/09/2009

הקש בגוגל שיזוף בהתזה בירושליים - ותקבל תוצאות
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי הסרת שיער
    ניב
    03/09/2009

אני עוד מעט בן 22. החזה שלי לא שעיר במיוחד אבל עדיין יש לי ריכוז של שיער באמצע החזה. בנוסף יש לי ריכוז כזה גם בבטן התחתונה. הריכוזים האלה לא חריגים בשום צורה, הם נורמליים לגמרי מבחינת כמות השיער ואני פשוט מבחין בהם בבירור כשאני מסתכל במראה. בשאר החזה/בטן השיערות די קצרות ואני כמעט לא מבחין בהן כאשר אני מסתכל במראה (למעט אמצע החזה והבטן התחתונה כאמור).
    בגב/כתפיים אין לי שיער בכלל וברגליים יש הרבה אבל אני לא מעוניין לשנות שם כלום.

את ריכוזי השיער באמצע החזה ובבטן התחתונה אני לא מעוניין להסיר אלא רק לדלל. לדלל בצורה כזו שהעין תבחין בשינוי ניכר אחרי הדילול.
    עם פינצטה זה כואב ודורש זמן אבל האם אפשר למרוח משהו שיקל על הוצאת השיערות בעזרת הפינצטה עם מינימום כאבים?

אופציה נוספת שאני חושב עליה היא דילול באמצעות קיצור אורך השיערות בעזרת מספריים. האם כדאי?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי הסרת שיער

הוספת תגובה

• שאלה לגבי הסרת שיער

אורית בן יהודה
    04/09/2009

היי:)ברוך הבא לפורום.
    תעשה שניים שלושה טיפולים בIPL או בלייזר, כך תקבל את הדילול ולא תזדקק לפינצטה שדוקא יכולה להגביר לך את הצמיחה במשך הזמן.

שבת שלום,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקית רפואית - אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הטיפולים שהצעת

ניב
    04/09/2009

לטווח ארוך אני אלך בכיוון של הטיפולים האלה, אבל אני רוצה דילול בטווח המיידי (שבוע-שבועיים הקרובים) וכרגע אני קצת לחוץ מבחינת הזמן בכדי לעבור את הטיפולים שהצעת.

אני רוצה משהו לטווח המיידי כמו שאמרתי, ספונטני שאפשר לעשות במהירות יחסית בבית ולכן שאלתי בהודעה הקודמת על קיצור אורך השיערות באמצעות מספריים. אפילו לקצר את השיערות באותם ריכוזי שיער (שכאמור שוב אינם חריגים ויש אותם ללא מעט אנשים בגיל הזה אך עדיין אני מעוניין לדלל) בחצי אורך למשל.
    האם כדאי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הטיפולים

אורית בן יהודה
    07/09/2009

אני מומחית בדילול שיער בדרך זו אך אני ממליצה לך לגשת לספר העובד עם מכשיר היכול לדלל את השיער כך שיראה טבעי.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל כבר עשיתי חלק בעצמי...

ניב
    07/09/2009

ואני מקצר פשוט את אורך השיערות בצורה כזו שאם ריכוז השיער כולו (למשל ריכוז השיער באמצע החזה) היה מעט "שחור" לעין אז עכשיו יש לו מראה אפור ו"עדין" יותר.. בלי לשנות לו את הצורה הכללית.. אני פשוט לא יודע מה נחשב למראה "טבעי" אז אני עכשיו קצת בלחץ אבל מצד שני לדעתי אין נוסחה למראה שהוא יותר/פחות "נכון".
    באמת שאת הצורה הכללית השארתי אותו דבר אלא רק אני כל פעם לוקח כמה שערות וגוזר מהם בעיקר את השליש העליון של השיערה, וככה הרבה פעמים להרבה שיערות עד שהרוב הגדול/כל השיערות בעצם מתקצרות. אף שיערה לא נתלשת ממקומה כך שהצורה הכללית כמו שאמרתי נשמרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצורה הכללית נשמרת- הכוונה היא

ניב
    07/09/2009

שאם השיערות יוצרות צורה דמוית "משולש הפוך" באמצע החזה, אז אם שלשום אותו משולש היה שחור (עקב השיערות הארוכות יחסית) אז עכשיו אחרי קיצור השיערות הוא הרבה יותר אפור ועדין במראה. מדולל. אבל מבחינת הצורה זה אותו משולש כשהיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוסיף רק שהצורה הכללית

ניב
    07/09/2009

נראית אפילו מעט מסודרת יותר מאיך שנראתה לפני הדילול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה למימי...
    יעל
    02/09/2009

היי מימי,
    רציתי לשאול האם את מבצעת טיפולי אפילציה והאם את מטפלת באיזור נהריה?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה למימי...

הוספת תגובה

• תשובה ליעלי

מימי שגב
    06/09/2009

היי יעלי,ברוכה הבאה לפורום,כתבתי לך תשובה ושלחתי לך למייל שלך.

תודה מימי שגב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעים לבנים קטנים על הפנים
    דגנית
    02/09/2009

לביתי בת ה-10 הופיעו פצעונים קטענים ולבנים על עצמות הלחיים היינו אצל רופא העור והוא כינה זאת "מלינה" או משהו כזה אמר שלא ניתן לעשות כלום אם זה מאוד מפריע אפשר לגשת באופן פרטי ולהוציא זאת עם מחט.
    לפני כשנה התופעה הופיע ונעלמה ושוב חזרה עכשיו. אם אינני טועה זה היה בקיץ שעבר ובחורף זה נעלם. כמו כן ביתי השתמשה בסבון פילינג באותה עת כך שאינני יודעת האם זה חלף כתוצאה מחילוף העונות או כתוצאה מטיפול בניקוי הפנים

הוספת תגובה

• פצעים לבנים בפנים

ניבה
    09/09/2013

שלום לכל המעוניין
    שמי ניבה ואני בת 44 ויש לי בעיית פצעים לבנים בפנים שהשם שלהם זה מיליומית הלכתי לקוסמטיקאית ניסיתי כל תכשיר או סבון מה אפשר לעשות זה ממש לא יפה אני עובדת עצות? אולי תוכלו לסייע לי בפתרון....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעים לבנים על הפנים

אורית בן יהודה
    02/09/2009

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    מדובר במיליומים, זוהי תופעה של הצטברות שומנים סגורים, מופיעה בעיקר על עור יבש .ניתן בהחלט לגשת לקוסמטיקאית טובה ומיומנת היודעת לשחרר את המיליומים מהעור בעזרת מחט עדינה, או לחילופין שימוש בחומר מקלף כל שהוא , כנראה שסבון הפילנג פתר לה את הבעיה ולא חילופי העונות לעור גילה הצעיר אני חושבת שכדי לנסות שוב את אותו הסבון ורק במידה ואין הטבה לגשת לקוסמטיקאית.
    בהצלחה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה:)

דגנית
    03/09/2009

שמחתי להצטרף, נכנסתי עבור ביתי ומצאתי מידע חשוב בשבילי, השכלתי... תודה רבה ושבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרת כתמי עור
    אמיר
    31/08/2009

תודה רבה אורית על הפירוט והנימוק שלך אז מה את אומרת ומה את ממליצה עליי להמשיך להשתמש במשחת קליגמן שמכילה גם הידרוקינון 5% שכמו שציינת עלול לגרות את העור ואת אזור הכתם במיוחד שהכתם שיש לי בין חום לאדום או להחליף את זה בחומרים שציינת שעושים את עבודת ההידוקינון אך בלי גירוי יתר- כמובן אני צריך מרשם רפואי בשבל זה..

לקביעת תור
    סגירה
    הבהרת כתמי עור

הוספת תגובה

• הבהרת כתמי עור

אורית בן יהודה
    01/09/2009

אני לא יכלה להמליץ לך שום דבר מבלי לאבחן את עורך, אני מניחה שהרופא רשם לך אתההרכב
    לפי ראות עיניו.
    בתשובתי הקודמת פירטתי לך את מרכיבי המשחה , האופציה השניה לא מצריכה מרשם רופא , כל קוסמטיקאית רפואית טובה ומנוסה תוכל להתאים לך טיפול.
    עצתי לך : להתחיל בהדרגה בשימוש בקליגמן שרשם לך הרופא, כדי לא לגרום לגירוי יתר
    חשוב להתחיל בהדרגתיות יש למרוח בימים הראשונים את המשחה לחצי שעה ולשטוף, לאחר מספר ימים לשעה ולשטוף, ואז כל יום למרוח ליותר זמן: שעתיים , יום אחרי שלוש שעות עד שעורך יתרגל , כך תוכל למרוח להשאיר כל הלילה מבלי שיווצר גירוי.
    חשוב מאוד להקפיד על הגנה משמש לעיתים קרובות כל שעתיים בנדיבות כאשר אתה בחוץ.
    בכל אופן טיפול בפיגמנטציה הוא בדרך כלל לכל החיים , לכן כאשר תגיע לתוצאה רצוייה כמקווה
    עדיין תזדקק לחומרים מדכאי מלנין כפעמיים שלוש בשבוע ולקרם ההגנה, אחרת הכתם יצוף ויעלה על פני העור, אז תוכל לשמור על התוצאות בהרכבים שהמלצתי.
    אתה מוזמן לשאול כל שאלה שעולה , אני רק מבקשת לשרשר נכון, ז"א כניסה לתשובתי ולחיצה על הוסף תגובה.
    בהצלחה,
    אורית הן יהודה קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר להבהרת כתמי עור
    אמיר
    30/08/2009

שלום אחרי שקראתי את התגובה שלך על הבהרת כתמים ועל איזה רכיבים צריכים להיות במשחה על מנת להביא תועלת . המלצתי לרופא העור שלי לקבל אישור למשחת קליגמן אחר שלא עזרה לי משחת אזומד בהבהרת כתםה הפגמנטציה שיש לי - החומרים שהינם במשחה הם
    1- TRETINOIN 0.025
    2- HYDROQUINON 5%
    3- ASCORBIC ACID 1%
    4-HYDROCORTISONE 1%
    5- IN CREAM BASES ad 53 gr
    אך את רואה את התערובת הזאת האם היא אפקטיבית ופעילה האם חסר מרכיבים נוספים ומשמעותיים בהבהרת הכתם ? איזה מבין החומרים האלה הוא המקלף את העור ? האם המינון נמוך יחסית ? ומה כל אחד מהם נותן ועוזר בהבהרת הכתם .
    רציתי להוסיף שצבע העור שלי הינו מדיום קצת כהה . אשמח לעזרתך

לקביעת תור
    סגירה
    בקשר להבהרת כתמי עור

הוספת תגובה

• בקשר להבהרת העור חומרים פעילים

אורית בן יהודה
    31/08/2009

ראשית ההרכב יכול להיות מצויין אך כך אחד מגיב אחרת והטיפול להבהרת העור כרוך לפעמים בניסוי ותהייה.
    לגבי החומרים ןפעילותם:
    TRETINOIN 0.025 - רטין A חומר קרטוליטי מקלף
    HYDROQUINON 5% - הידרוקינון מדכא את יצירת המלנין במלנוציטים. - מבהיר
    ASCORBIC ACID 1%- ויטמין C אנטי אוקסידנט נוגד דלקות מסייע בהתמודדות העור עם נזקי השמש.
    HYDROCORTISONE 1%- קורטיזון בריכוז נמוך כדי למנוע גירוי יתר של העור.
    IN CREAM BASES ad 53 gr- קרם בסיס.

חשוב לציין שרטין A- בשימוש ממושך עלול לגרום לנימים בולטים, רצוי להשתמש לסירוגין ברטין A
    ובקרם חומצות קרטוליטי אחר .
    הידרוקינון הוא החומר המבהיר-5% עלול לגרום לגירוי יתר , רצוי גם לשלב בנוסחת הבהרה
    חומרים המדכאים את יצירת האינזים טירוזינזא: ארבוטין, חומצה קוזית - מבהירים את העור אך במנגנון שונה.
    השילוב מנצח להבהרה לדעתי הוא שילוב של 2% הידרוקינון בשילוב חומצה קוגית וארבוטין - כך מדכאים את הפיגמנט בשני מנגנונים שונים והתוצאות אפקטיביות יותר.. ללא גירוי יתר.
    בקוסמטיקה הרפואית משלבים בנוסף חומצה אזלאית המבהירה במנגנון דומה להידרוקינון וחומרים קרטוליטים לדוגמא: חומצה לקטית שבנוסף לפעולת הקילוף יש היא בעלת יכולת הבהרה.
    בכל מקרה כדי להצליח בהבהרת העור חשוב להקפיד ולמרוח הגנה גבוהה מפני השמש כל שעתיים
    בשעות היום בזמן חשיפה לשמש ובכמות נדיבה.
    לגבי ציון צבע עורך, דרך פורום לא ניתן לאבחן , אוכל לאמר רק שבעור הנוטה לכהה הידרוקינון בריכוז גבוה עלול לגרות , כתבתי על אופציות אחרות אפקטיביות ופחות מגרות את העור.
    מקווה שעזרתי,
    אשמח לענות אם יעלו שאלות נוספות
    בברכה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה