פורום קוסמטיקה פרא רפואית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניקוי
    שיר
    21/11/2009

שלום,
    אני בת 28 ,10 שנים לא עברתי טיפול אצל קוסמטיקאית משתי סיבות
    האחת טראומה מקוסמטיקאית שעשתה לי שמות בפנים כשלאחר האלצתי לקחת אנטיביוטיקה לעור
    ושנית לקחתי בשנים האחרונות פעמיים רקוטן שהוציאו לי את השחורים.
    כעת 3 שנים אחרי ויש לי מעט שחורים שברצוני לנקות.
    האם הדרך היחידה היא קוסמטיקאית?
    כיצד ניתן להמנע מסימנים בפנים לאחר טיפול?
    דבר נוסף האם כדאי להשתמש בג'ל גרגרים לניקוי העור?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניקוי

הוספת תגובה

• ניקוי פנים,שיר

מימי שגב
    22/11/2009

היי שיר,חבל שחיכית 10 שניםולא טיפלת בפנייך במיוחד שלפי תאורייך את מאוד זקוקה לכך,הדרך היחידה היא אכן לגשת לקוסמטיקאית מקצועית שתקבלי עליה המלצות כמובן,מאחר וכנראה לא עברת טיפול מקצועי ועברו כבר עשר שנים מהפעם האחרונה קיימים כיום חומרים מרגיעים שבטוחני שהקוסמטיקאית אליה תגשי תטפל כמו שצריך וכן הדרך היחידה לנקז קומדונים מנקבוביות העור היא לחמם את עור הפנים ולהטפיח היטב וע"י כך הקוסמטיקאית יכולה לשחרר את השחורים.
    לגבי פילינג גרגרים אני באמת ממליצה לך לעבור איבחון מחדש ,טיפול ושימוש נכון במוצרים אשר יתאימו לעורך.
    תודה מימי שגב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניקוי

חן
    24/11/2009

היי
    הניקוי האמיתי מתחיל מבפנים, לדעתי. ניקוי חיצוני של השחורים זה רק שלב קטן וברוב המקרים השחורים והפצעונים חוזרים להישנות.
    ניקוי פנימי הכוונה לניקוי רעלים מהגוף בעזרת צומות על בסיס של מים ו\או על בסיס של מיצים ירוקים כגון עשב חיטה, שעורה וכו' וירקות. הצומות לא מתאימים לכל אחד ובכל שלב . זה בעצם מאפשר למערכת העיכול לנוח , שבעצם מערכות רבות שקשורות למערכת זו גם כן נחות וזה מאיץ את זירוז ריפוי הגוף ואת פעילותו של הכבד שמשפיע על הוצאת רעלנים מהגוף. בכך הגוף בעצם מנקה את עצמו ומזרז תהליכי ריפוי ומשפר ביצועי האיברים כגון הלב, הכבד וכו'. אני קראתי את זה איפשהו ושאלתי גם נטרופתים . לעניות דעתי זה מאוד הגיוני ואני גם קראתי על מחקר שעשו צומות לחולי לב על בסיס של רק מים ל10 ימים אך תחת פיקוח רפואי , אסור לעשות ימים רבים לבד כי יש לבדוק את מד הדופק וכו'. מקוווה שתרמתי משהו לפורום. אשמח לתגובות מהמנהלות, אם הן מצדדות בזה מכירות וכו'..
    כל טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניקוי הגוף מרעלים

אורית בן יהודה
    26/11/2009

היי:) ברוכה הבאה לפורום.
    אין ספק שעור הפנים ובראיתינו בכלל מושפעת מתזונה לטוב לרע כמו כן מצבים נפשיים משפעים על מצב עורנו ברווחה נפשית העור נראה חי ובריא יותר ולמצבי לחף או דיכאון תהייה השפעה שלילית על מראה העור זאת בשל הקשר הישיר בין מצבי לחץ להפרשת הורמונים, כמו כן הרבה ממקרי האקנה מושפעים לרעה ממצבי גם לחץ גם לחץ חיובי כמו לימודים ובחינות.
    לכן כפי שכתבת צום וניקוי רעלים לא מתאים לכל אחד ובכל שלב הדבר יכול לעזור למי שזקוק לכך ואך ורק תחת פיקוח רפואי! חשוב לזכור שמלבד רעלים המזיקים לנו ,למערכת האנדרוקרינית (המערכת ההורמונלית) יש חלק משמעותי ביצירת נקודות שחורות ואקנה.
    בברכה, אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סבון טבעי

abys
    28/11/2009

מצאתי באחד האתרים סבון טבעי לשימוש.
    לא תרופות, לא משחות, לא קרמים.
    אם את מעונינת, אפנה אותך לאתר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיעור יתר בפנים
    נופר
    21/11/2009

שלום אורית,

אני פונה אלייך כדי לקבל עזרה לגבי שיעור יתר בפנים...

המצב הוא כזה: חברה שלי בת 20. היה לה שיער בפנים אך לאחר הפסקת שימוש בגלולות המצב ממש החמיר אצלה וכרגע: יש הרבה שיער בלחיים, בסנטר, מתחת לסנטר (גם בצאוור), פאות, שפם, בין הלחיים לסנטר, מסביב לפה... היא מבהירה את השיער כל שבועיים!! זה מאוד מתסכל אותה והיא רוצה לעשות הסרת שיער בפנים לצמיתות.. היא רוצה לקבל אבחון ויעוץ מקצועי אך לא יודעת לאן לפנות.

1. באיזה שיטה את ממליצה? אולי שילוב של 2 שיטות? (יש מצב לבעיה הורמונאלית היא תעשה השבוע בדיקת דם כדי לברר את העניין!)..

2. עוד בעיה קטנה אנחנו גרות בעפולה.. ככה שאני אבקש ממך המלצה לקוסמטיקאית טובה ומקצועית המשתמשת בשיטה שתמליצי לנו הפועלת בצפון...

3. הבנתי שאינפרה אדום גורם בעתיד לשיעור יתר בפנים כי הוא מעורר עוד זקיקי שערות או משהו בסגנון? זה נכון? אז אינפרה אדום לא מומלץ? כי יש הרבה שממליצות ועובדות עם השיטה... ואני לא רוצה שהיא תעשה הסרת שיער כאילו לצמיתות ועוד כמה שנים יגדל לה בחזרה... היא צריכה לעשות את זה פעם אחת כמה טיפולים שזה יקח וזהו... לא לחזור על הפעולה בעוד כמה שנים...

4. העור שלה עם פיגמנטציה.. מתחת לעיניים נקודות חומות... אז השיטה שתמליצי לנו לא תעשה לה עוד כתמי פגמנטציה באזור המטופל?

5. היא לקחה בעבר ראקוטן נגד אקנה במשך 8 חודשים... (סתם תיאור מצב.. אני לא יודעת אם יש קשר/השפעה)

6. סתם שאלה לא קשורה לעניין: מה זה P.M.E?

אודה לך מאוד על תשובתך :)
    תודה רבה לך!
    מחכה לתשובותייך!

נופר.

לקביעת תור
    סגירה
    שיעור יתר בפנים

הוספת תגובה

• שיעור יתר,נופר

מימי שגב
    22/11/2009

היי נופר,ראשית מומלץ לעבור את כל הבדיקות ההורמונאליות המומלצות,כדאי לבקר אצל אנדוקרינולוג ולאחר קבלת תוצאות הבדיקות בהנחה שהכל תקין ושערות פנייך שחורות אפשר יהיה להתחיל טיפולי לייזר ולשלב בהמשך את הסלקטיפ פרו,לגבי פיגמנטציה קיימים היום לייזרים להסרת שיער מתקדמים מאוד מבחינת הטכנולגיה שבטוחים לשימוש ואינם גורמים להופעת כתמים,צרי איתי קשר במייל האישי ואמליץ לך על מקום מקצוע קרוב לביתך,לשאלתך p.m.e זאת תעודה שקוסמטיקאיות מקבלות לאחר שהן עוברות קורס מתקדם בדרמטולוגיה ופילינגים רפואיים,בנוסף יכולות אותן קוסמטיקאיות לעבוד עם רופאים.

תודה מימי שגב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עור שמן עם קומדונים ומראה לא אחיד
    חלי
    19/11/2009

בת 29

עורי שמן עם קומדונים מבריק ולעיתים מעט יבש אני בהירת עור.

מטפלת אצל קוסמטיקאית בקביעות וגם שומרת על הגיינה מסכה לחות וכו'.

בעבר סבלתי מאקנה לכך גלולות אסטל עזרו מאד. ברגע שמפסיקה הפצעים חוזרים.

למרות זאת מצב העור שלי לא טוב ונראה כקליפת תפוז.

ישנם נקבוביות פעורות והשחורים מהר שבים לאחר טיפול.

ותמיד צריכה לשים מייק אפ בעיקר בקייץ.

מאד מסתכל ומעציב אותי שאני לא יכולה להנות מהעור שלי.

למה גם אחרי טיפול יסודי אצל קוסמטיקאית העור נראה לא אחיד?

האם יש משחה קרם טיפול קוסמטי רפואי שניתם לכרוש בבית מרקחת האם לגשת לרופא עור

שניתן לעשות כך לא ייפגע העור יהיה אדום ייתקלף צלקות?

בסה"כ אני רוצה ללכת לעבודה ולהראות בין אנשים בלי שיראו שעשיתי טיפול.

ומראהו יהיה אחיד חלק ולא חטטי כמו תפוז.

אודה על תשובתך

הוספת תגובה

• עור שמן עם קומדונים ומראה לא אחיד

אורית בן יהודה
    21/11/2009

היי:)ברוכה הבאה לפורום
    מסיכה ולחות אינם מספיקים לטיפול בעור המפריש סבום (שומן) רב. אני ממליצה לך להשתמש בקרם חומצה גליקולית של מיריים קייסר MGP ,הקרם בעל PH 3 ומאוד חדיר לעור , את החומצה הגליקולית יש למרוח כל לילה היא מפחיתה בצורה משמעותית את הפרשת הסבון הגורמת לקומודונים (נקודות שחורות וכן משפרת משמעותית את מרקם העור. בשעות היום אני ממליצה לך להשתמש בקרם הגנה לעור שמן של חווה זינגבויים התכשיר אינו קומודוגני (גורם להפרשת סבום) יש למרוח את קרם ההגנה לעיתים קרובות בחשיפה לשמש כל שעתיים עד רדת החשיכה גם בימים גשומים ומעוננים .
    לתוספת לחות את יכולה למרוח סרום חומצה הילהרונית התורמת תורמת לשמירת הלחות בעור ואינה קומודוגנית. שימוש עקבי יחד עם ביקור אצל הקוסמטיקאית לניקוז הנקודות השחורות תפחית במשך הזמן את כמות השומן שעורך מפריש ותשפר את מרקמו. כשהעור ישתפר אני ממליצה לך לעבור סדרת טיפולים בטכנולוגיית אלוס עי"י מכשיר E STYLE, המילה elos היא ראשי תיבות של: Electro Optical Synergy
    שילוב מיוחד של אנרגיית האור ואנרגיית רדיו-חשמלית,טכנולוגיה בטוחה ויעילה זמן היעילה ביותר.
    טיפול בטכנולוגיה בטוחה זו תאפשר לך להמשיך את שגרת יומך , הטיפול גורם לשגשוג של קולגן ואלסטין חדש בעומק הדרמיס הרקמה החדשה נבנית סביב הנקבוביות המורחבות וגורמת לכיווצם.
    הטיפולים אינם גורמים לאודם וקילוף ויעילים מאוד.
    בברכה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התאמת מוצרים של חוה
    דקלה
    19/11/2009

אני בת 36 ויש לי עור עם נקבוביות והתחילו לי מעט קמטים בצידי הפה ומעט ריפיון. הייתי רוצה שתמליצי לי אצל מי אוכל לקנות מוצרים של חוה שיוכלו לעזור לי. תודה רבה מדקלה, אני גרה באזור תל אביב

לקביעת תור
    סגירה
    התאמת מוצרים של חוה

הוספת תגובה

• מוצרים של חוה

אורית בן יהודה
    20/11/2009

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    לחוה זינגבויים יש מוצרים טובים היכולים להתאים לבעיות שאת מציינת, חשוב באמת לגשת קוסמטיאית רפואית שתתאים את המוצרים לעורך.
    כנסי לאתר של חווה זינגבויים (חפשי בגוגל), בדף הביית למעלה יש "מצא קליניקה" האתר יפנה אותך לקוסמטיקאיות רפואיות העובדות בשיטת חווה זינגבויים הקרובות למקום מגוריך.
    בברכה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות לאקנה
    ג
    18/11/2009

שלום רב!

אני לוקחת 7 חודשים גלולות מינס לאקנה .

עדיין יוצאים לי פצעים (הרופאת נשים אמרה שזה מעלים לגמרי) .

כשבאתי אליה אחרי 4 חפיסות שלקחתי היא אמרה שעוד חודש חודשיים זה יעלם לגמרי,אבל ממשיך לצאת לי אפילו במצח (ששם בלי גלולות לא היו לי פצעים) .

אני חושבת אולי להפסיק.

אם אחליט להפסיק עם הגלולה מה יקרה כשאפסיק ?

אני לא יודעת אם להתייעץ עם הרופאת נשים על הפסקה או פשוט לא לבוא אליה לקבל מרשמים נוספים.

בתודה מראש,

מיכל

לקביעת תור
    סגירה
    גלולות לאקנה

הוספת תגובה

• גלולות לאקנה

אורית בן יהודה
    19/11/2009

את צריכה לנסות גלולות אחרות , הורמונים פועלים אחרת על כל אחת ומה שטוב לאחרת לא בהכרח טוב לך.
    מבחן התוצאה הוא הקובע!! 7 חודשים עם גלולות שלא הביאו לשום שיפור זה די והותר זמן כדי לקבוע שהגלולה שאת נוטלת לא משפרת לך את מצב האקנה אלא אפילו מחמירה את המצב כפי שכתבת התפרצות במצח דבר שלא היה.
    כמו כן אני מאוד ממליצה בנוסף להחלפת הגלולה לשלב טיפול קוסמטי אצל קוסמטיקאית רפואית
    כדי לנקז את הנקודות השחורות - קומודונים שמהן מתחיל התהליך הדלקתי וכן רצוי שיתאימו לך תכשירים לשימוש בייתי, כיום ישנם תכשירים מעולים וגם בנות הסובלות מחוסר איזון הורמונלי ואינן מעוניינות ליטול הורמונים מסיבות שונות , או שהתנסו בכמה סוגים והטיפול לא הועיל או גרם לתופעות לוואי לא רצויות מטופלות ע"י קוסמטיקאיות רפואיות ומגיעות לתוצאות מרשימות ביותר
    בריפוי אקנה.
    בברכה, אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ישיבה במחשב ופיגמנטציה
    גלית
    18/11/2009

שלום!
    ברצוני לברר משהו:
    הקוסמטיקאית שלי נתנה לי תכשירי הבהרה שהשפיעו מצויין
    המוצרים הם של רונליזה (אולי שמעת עליהם). הפנים שלי ממש היו לבנות בתחילת השימוש
    ואפילו הייתי יכולה להסתובב בלי מייק אפ אך בהדרגה זה חזר קצת, לא כמו שהיה אבל הייתה נסיגה של השפעת החומר.
    אני משתמשת בקרם הגנה 50 spf של "אוונט" והטענה שלה היא שפה הבעייה מיכוון שההגנה הגבוהה יש בה סיליקונים והם חוסמים את העור והישיבה מול המחשב גם כן מוסיפה לפיגמנטציה. האם זה הגיוני? בנוסף היא ממליצה לי לקנות את הקרם הגנה של רונליזה 20 spf והיא טוענת שזה מספיק לי. מה את יכולה לייעץ לי כדי שיעזור לי, אני כבר אובדת עצות, קונה המון תכשירים שמשפיעים ואחר כך יש נסיגה וכמובן אני שומרת מהשמש.

אודה מאוד אם תוכלו להדריך אותי
    תודה רבה! גלית

לקביעת תור
    סגירה
    ישיבה במחשב ופיגמנטציה

הוספת תגובה

• בדיוק מה שרציתי לשאול

חן
    18/11/2009

שמעתי שיש ממסכי מחשב רגילים קרינת אולטרא סגולית
    וכי במסכי lcd אין קרינה או שהיא פחותה?
    תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדוייק

אורית בן יהודה
    18/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ישיבה במחשב ופיגמנטציה

אורית בן יהודה
    18/11/2009

אני מכירה את המוצרים של רונה ליזה, אם המשכת להשתמש בהם והם חדלו להשפיע יש צורך לשנות או להוסיף תכשיר.
    אין בעיה בקרם ההגנה שלך אולי לא הקפדת למרוח אותו בתדירות מספקת.
    ישיבה מול מסכי מחשב מיושנים אכן חושפת אותך לקרינת UV וכך גם נורות נאון, מאחר ומבלים במקומות העבודה זמן רב הקרינה מצטברת ואכן עלולה לגרום לפיגמנטציה, במסכי המחשב החדישים אין קרינת UV , בארה"ב יש קרם הגנה מיוחד למשרד , אצלינו אין מספיק מודעות.
    גם תכשיר ההגנה של רונה ליזה 20SPF הוא טוב, יש למרוח אותו כל שעתיים בחשיפה לשמש וגם במשרד לעיתים יותר רחוקות אך יש לחדש את המריחה. גם תכשיר של 50 SPF יש לחדש בתדירות זו.
    טיפול מומלץ להבהרת כתמי עור : פוטורגובינשיין בטכנולוגיית אלוס, ניתן לשלב את הטיפול עם תכשירי הבהרה.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אורית ומימי
    שמרית
    17/11/2009

1.האם אתן מכירות נשים הנוטלות גלולות נגד היריון על אף שאין אצלן בעיה הורמונלית מתוך תקווה שזה ישפר את תוצאות הטיפול?
    2. ראיתי באתר של אורית המלצה למשחות לחידוש העור לאחר האפילציה. כמו ויטה מרפן. מהו ייעודן של המשחות האלה? האם זה משחות נגד כוויות? והאם ניתן למרוח אותן על איזור נרחב כמו הבטן והפנים (המקומות בהם אני עושה אפילציה) ללא חשש?
    3. האם גם סלקטיפ פרו יכול לגרום לפיגמנטציה? אני עושה כרגע אפילציה ויש לי כתמים כהים במקומות בהם הוחדרה המחט + שטח לבן שהוא כנראה הפיגמנטציה בגין הטיפול הזה.
    4. הבנתי שגם הסלקטיפ וגם האפילציה, התשלום בגינן הוא לפי יחידות זמן ולא לפי גודל השטח. האם יש אפשרות לציין כאן בגדול (לא חובה לציין מחירים אם אינכן מעוניינות) עבור יחידת זמן נתונה מה יותר יקר הסלקטיף או האפילציה?
    5. האם אפילציה שעושים כאשר אין בעיה הורמונלית, צריכה גם להיות במרווחים של כל שלושה שבועות או שלא חייב?
    6. האם האם הכתמים החומים שנותרו על הפנים וגם הפיגמנטציה יעברו מעצמם? (אמא אומרת שכשהייתי קטנה גם היה לי איזשהו כתם פיגמנטציה קטן אך עם השנים הוא נעלם מעצמו).

סליחה על כל השאלות ומקווה שתוכלו לענות לי עליהן.

לקביעת תור
    סגירה
    שלום אורית ומימי

הוספת תגובה

• היי שמרית

מימי שגב
    18/11/2009

היי שימרית אני אחזור יותר מאוחר לפורום ואענה לך על שאולותייך,גם אני וגם אורית עסוקות
    איתך הסליחה,מימי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער , פיגמנטציה

אורית בן יהודה
    18/11/2009

1. אין שום תועלת בנטילת גלולות ללא סיבה, הדבר אינו משפר את תוצאות הטיפול.
    2. ויטה מורפן היא משחה אנטיספטית ומחדשת משתמשים בה לכויות קלות שפשופים שריטות לאחר פילינגים אפילציה ועוד, היא תורמת לתחלופה מהירה של התאים, כך שהגלד נושר מהר יותר, את יכולה להשתמש בה ללא חשש.
    3. פיגמנטציה חומה ניתן להבהיר , שטח לבן זה היפו פיגמטציה, לא ניתן לטפל בזה הדבר לא הפיך כנראה שהטיפול נעשה בחום גבוה מידי, סלקטיף פרו בעבודה נכונה לא גורם לפגמנטציה.
    4. מחיר 15 דקות סלקטיף הוא כפעמיים וחצי ממחיר אפילציה לאותו הזמן, אך העבודה מהירה מאוד וניתן להספיק לטפל בפי 3-4 שערות בזמן זה, כך שבסופו של דבר הטיפול בסלקטיף יותר זול.
    3. אפילציה את יכולה לעשות בקצב צמיחת השיער. .
    מאחר והעבודה עם סלקטיף מאפשרת לנקות את השיער במהירות רבה יחסית לאפילציה, יש שתי אפשרויות להגיע כל פעם שהשיער גדל או כל שלושה שבועות לאותו אזור שטופל, אפשר גם לא לתלוש את השיער כאשר עובדים עם סלקטיף , שיער הנמצא בשלב הצמיחה (אנגן) ינשור מעצמו לכן ההגעה לטיפול רצוי שתהיה לאחר שלושה שבועות - זמן מחזוריות צמיחת השיער בפנים, כך מטפלים ביותר שיערות בשלב האנגן.באזורים אחרים קצת יותר- במקרה שלא תולשים.
    6. בכתמים רצוי לטפל בהקדם, כך ההבהרה היא מהירה ,פיגמנטציה כתוצאה מאפילציה לא תמיד
    חולפת לבד מאחר והמחט חודרת לעומק העור .

מקווה שעזרתי, בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורית עזרת מאוד

שמרית
    19/11/2009

אני אתקשר לקבוע פגישה כדי שתראי אותי... הכתמים החומים הם ממש נקודות כאלה על פני העור (זה נראה כאילו היה לי אקנה בעבר למרות שלא היה). בכל מקרה,, "אין טוב ממראה עיניים" אז אנחנו נתראה בקרוב.

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

ללא שם
    20/11/2009

אורית היקרה....
    מה קורה עם השיער בפנים לא יינשור??? ומה לגבי גבר שרוצה לעשות סלקטיב האם גם לו כדאי להשאיר את השערות בפנים אחרי הטיפול ולהזמין אותו לאחר 3 שבועות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אורית בן יהודה
    20/11/2009

היי:) לרוב, מוציאים את השערה לאחר הטיפול במקרים בהם השיער פלומתי ולא בולט מידי נותנים לשיער לנשור מעצמו.
    אצל גברים השיער עבה ובולט כן שולפים את השיער כדי שמור על מראה אסטתי.
    בברכה,
    אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורית היקרה
    נטע
    17/11/2009

אני מעוניינת להסיר שיער בIPL והבנתי שיש כמה מכשירים להסרת שיער.
    האם חשוב לי ללכת למישהי עם המלצות או כל אחת באיזור שלי תעשה עבודה טובה עם מכשיר IPL?
    יש לי בעיה הורמונלית, אני עם גלולות דיאנה לאיזון כבר שנים, IPL לא מתאים לי? כי חבל לי לבזבז זמן וכסף לחינם.
    האם את עובדת בבית פרטי או במכון?
    אם לא, מה את ממליצה לי לדרך מהירה לטיפול ברגלים במפשעות ובבית השחי?
    יש לי מצח קטן, האם ניתן לגלח את קו המצח ב-2 ס"מ ולעשות IPL כמו בכל איזור אחר? מה סיכויי ההצלחה?

תודה!!

לקביעת תור
    סגירה
    אורית היקרה

הוספת תגובה

• הסרת שיער ונטילת גלולות

אורית בן יהודה
    17/11/2009

היי:) ברוכה הבאה לפורם.
    לא כל אחת תעשה עבודה טובה ולא מספיק מכשור טוב אלה יש צורך בעבודה יסודית של המטפלת.
    לכן מומלץ מאוד לא לרכוש סדרת טיפולים אלה לשלם על כל טיפול בנפרד, כך תוכלי לראות עד כמה העבודה במקום יסודית - כמו כן תבחני את התוצאה, בטיפול יסודי וטב אין כויוות וכל השיער נושר לאחר כשבועיים מהטיפול ללא פסים של שיער באזורים שלא טופלו.
    את יכולה להסיר שיער בIPL ׁ(לא מאזור הפנים) כשאת נוטלת גלולות התוצאות יהיו יפות, עלייך לקחת בחשבון שכשתפסיקי עם הדיאנה , גופך יהיה פחות מאוזן לכן תתכן צמיחה נוספת מסויימת.
    זה לא אומר שאת מבזבזת את כספך לשווא , הטיפול ב IPL פוגע בנימי הדם המספקים חמצן לשרשי השיער, שיער שיוסר בהצלחה לא ישוב וייגדל בתנאי שמקיפים את כל מחזורי הצמיחה לכן מומלץ על ריווח של הטיפולים בתחילה כל חודש וחצי וככל שהטיפול מתקדם יש להרחיק את זמן הטיפול הבא .
    אצל בנות הסובלות מחוסר איזון הורמונלי ומפסיקות את נטילת הגלולות , תתכן יצירת זקיקים חדשים של שיער, אך זה לא אותם זקיקי שיער שטופלו בהצלחה.
    לכן יתכן שעם הפסקת הגלולה תצרכי לעבור עוד מספר טיפולים אך השיער לא ישוב להיות כמו לפני הטיפול.
    במצח בשום פנים ואופן לא לטפל בIPL רק ע"י אפלציה או SELECTIF PRO - אולטרה סאונד.
    אני עובדת במכון - ראי כתובת אתר למעלה, את מוזמנת ליעוץ.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורית

נטע
    17/11/2009

היי שוב

תודה על כל האינפורמציה.

רציתי לשאול למה אסור לעשות IPL במצח? עם אפילציה יקח שנים, לא?
    ומהו המכשיר שהמלצת עליו למצח? שמעתי על כמה שעשו במצח עם לייזר, האם יהיה גם קשר להפסקת הגלולות?

ועוד שאלה, כמה שנים את עוסקת באפילציה? וכמה זמן לוקח בערך לגמור ידיים מלאות, פלוס מינוס, עם עבודה של שעה כל שבוע.

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער

אורית בן יהודה
    18/11/2009

הי:) לא מומלץ בכלל להסיר שיער בIPL או לייזר מאזור הפנים, זה אזור שמגיב פחות טוב ביחוד במצח בגלל מבנהו לא ניתן לעבוד עם IPL.
    לגבי מכשיר SELECTIF PRO חפשי בגוגל תמצאי הרבה אינפורמציה.
    לגבי שאר שאלותייך, את מוזמנת להתקשר אלי או לעיין באתר , הכתובת מצוייה למעלה ליד התמונה.
    בברכה, אורית בו יהודה, קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אורית- עוד משהו

נטע
    19/11/2009

את מכירה כאלה שעברו טיפולים במצח?
    יש אחוזי הצלחה גבוהים לדעתך? זה לוקח שנים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

נטע
    19/11/2009

אני אהיה חייבת לגלח בין הטיפולים, ובלי לחכות שבוע,לא אוכל ללכת עם קוצים שם, אין איך להסתיר איזור כזה. מה את אומרת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

אורית בן יהודה
    19/11/2009

היי)
    לאזור המצח המלצתי היא טיפול ע"י SELCTIF PRO , זהו אזור מאוד רגיש העור הדוק לעצם המצח לכן אפילציה באזור זה בעייתית, כאשר את מטופלת באולטרה סאונד ואינך רוצה להסתובב עם קוצים, ניתן להגיע לעיתים קרובות לטיפול בכל פעם שיש צמיחה חדשה אפילו לחמש דקות כך שלא תיגרם לך חוסר נוחות.
    ישנם אנשים העוברים טיפול באזור זה בהצלחה.
    לגבי משך הטיפול: מאחר ושיער ייתר תלוי בגורמים רבים, הורמונלים תורשתיים ועוד אני לר נוהגת להבטיח בשום שיטה להסרת שיער מספר טיפולים הדבר לא מקצועי. אני כן אומרת לכל מי שמסירה שיער שבהתמדה בטיפול יראה דילול ניכר וכן זמן הטיפול עצמו יתקצר במשך הזמן והמרווח בין הטיפולים יגדל עד לתוצאה המקווה.
    דבר חשוב נוסף: לפי הבנתי את מעוניינת להסיר שיער מאזור הקרקפת צמוד לשיער הראש, כדי לחשוף יותר מצח, במידה ומדובר בשיער הראש מחזוריות השיער היא 4 שנים , במקרה כזה ניתן להגיע לתוצאה מהירה יותר בהסרת השיער. כמובן שיש צורך לראותך כדי לקבוע האם זה המקרה.
    בברכה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית, רפואית -אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער ב-IPL
    ליאור
    16/11/2009

שלום רב,
    עברתי 12 טיפולים אצל קוסמטיקאית פרא רפואית במכשיר שנקרא קריסטל כשמהטיפול ה-10 הקוסמטיקאית עברה למכשיר שנקרא אופטימה-היא אמרה לי שזה אותו מכשיר רק יותר מהיר
    את הטיפולים אני עוברת בכל הגוף: מפשעה, ידיים, רגליים, גב, בטן, שחי
    יש כמובן שיפור בגדילה, אך עדיין יש צמיחה בכל האזורים, בעיקר ברגליים ובידיים אומנם יותר פלומתית אבל צמיחה די רבה
    רציתי לדעת אם זה נורמלי שלאחר כבר 12 טיפולים עדיין יש צמיחה באזורים אלו, או שכדאי להפסיק את הטיפולים ולעבור לליזר?
    כמו כן רציתי לדעת אם באמת מכשירים אלו הם אותו דבר-האם שניהם פועלים על טכנולוגית ה-IPL ואם האופטימה באמת יותר טובה/ מהירה?
    תודה מראש
    ליאור

לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער ב-IPL

הוספת תגובה

• הסרת שיער ב- IPL

אורית בן יהודה
    17/11/2009

היי:) ברוכה בהאה לפורום.
    שני המכשירים הן הקריסטל והן האופטימה פועלים על טכנולוגיית IPL, האופטימה חדישה יותר וחזקה יותר מהקריסטל.
    האם את סובלת מבעיות הורמונליות? במקרה כזה נדרשים יותר טיפולים.
    האם יש אזורים שאת רואה הידללות ניכרת בשיער מלבד העובדה שהשיער פלומתי יותר?
    כל כמה זמן את מגיעה לטיפול?
    אני צריכה יותר אינפורמציה כדי לייעץ לך
    מצפה לתשובתך
    בברכה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער IPL

ליאור
    17/11/2009

תודה על התגובה,
    לא ידוע לי על אי אלו בעיות הורמונליות שמהן אני סובלת, מה כוונתך בדיוק?
    הטיפולים בהתחלה היו במרווחים של חודש וחצי ובמשך הזמן עלו לחודשיים
    בידיים יש הידללות מעטה , אני לא רואה הבדל גדול,, ברגליים- מהברך ומטה יש קרחות אך עדיין יש צמיחה, ומהברך למעלה- יש יותר שיער ,בהבטן יש עדיין פסן של שיער מהפופיק ומטה כזה ובכל הבטן צומח אבל יחסית פחות, בבית השחי יש צמיחה של מספר שערות אבל לא ממש במרכז השחי אלא יותר לכיוון היד למעלה ולכיוון הבטן מטה (מסביבו השחי) בגב עדיין יש צמיחה אך קשה לי לראות מה קורה שם..
    בנוסף יש לציין שאת הרגליים,השחי ווהמפשעה (לא כולה) אני מגלחת, את הידיים לפעמים היא עושה לי עם שעווה (אחרי הטיפול) ולפעמים היא מגלחת לי אותם ואז מטפלת- כנ"ל לגבי הבטן והגב
    האם זה בסדר?
    תודה רבה על העזרה, מצפה לתשובתך
    ליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער IPL

אורית בן יהודה
    18/11/2009

היי:)
    נראה שיש תצאות יפות, את יכולה לרווח יותר את הטיפולים בשלב זה.
    אזור הידיים הוא בעייתי יותר בכל מקרה עדיף לגלח, אחרת האנרגייה מתבזבזת על השיער במקום להתמקד מפני העור ועד לזקיק השערה.
    שימי לב, ברגע שהשיער פלומתי מידי ולא משתנה מטיפול לטיפול יש לעבור לשיטה אחרת.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה(רוזציאה)
    אנונימואוס
    16/11/2009

שלום.
    אני בן 28.
    הלכתי לרופא עור בגלל הופעת פצעים באף דמויי אקנה.
    הרופא חושב שזה רוזציאה.
    זה בא בתקופות פעם זה מחמיר וכל האף אדום דלקתי ונפוח.
    ולפעמים זה רגוע ושקט.
    הוא רשם לי מינוציקלין (TAB) וכן קלירקס ואיזשהו ספירט למריחה יום יומית.
    לתקופה של חודש.
    מה שרציתי לשאול,
    יש המלצות כלשהם ממה להימנע?
    האם יש תכשירים מומלצים למניעה?
    בכלל הייתי רוצה להיפגש עם קוסמטיקאית רפואית.אני גר באזור הדרום אם יש המלצות אשמח.
    תודהה

לקביעת תור
    סגירה
    אקנה(רוזציאה)

הוספת תגובה

• אקנה(רוזציאה)

אורית בן יהודה
    16/11/2009

היי :)ברוך הבא לפורום
    רוזציאה- Rosacea : היא מחלת עור דמויית אקנה המחלה מתחילה באודם של המקום הנגוע לרוב מופיעה דווקא באזור הלחיים קטנים מלווה בנימי דם מורחבים - קןמפרוז .
    בין הגורמים המחמירים את הרוזצאה נמנים לחץ נפשי,מזג אויר חם מידי או קר מידי , אמבטיות חמות סאונות, אלכוהול ואוכל חריף ,.
    רצוי להמנע עד כמה שאפשר מהגורמים המוזכרים, בין הטיפולים היעילים לרוזציאה נמנים התרופות שקיבלת מהרופא: אנטיביוטיקה וטיפול מקומי במתכשירים.
    כמו כן, טיפולים פוטודינמים בטיפול זה בטיפול זה נמרח על העור חומר הנקרא ALA. חומר זה רגיש לאור ונספג בנימי הדם ובבלוטות החלב לאחר כשעה חושפים את המקום לאור כחול (משמש גם בהצלחה רבה לריפוי אקנה - טיפול פוטותרפי) בארץ משתמשים במכשיר הנקרא CLERE100XI החשיפה לאור הכחול יחד עם מריחת ALA גורמת לתגובה פוטודינמית - הטיפול הנעשה רק ע"י רופאים מומוחים .
    כמו כן ניתן לעבור טיפול בטכנולוגיית אלוס טכנולוגייה זו משלבת IPL בשילוב בוו זמנית עם תדרי רדיו, טכנולוגיה זו גורמת לפגיעה מינמלית באפידרמיס (שכבת העור החיצונית) ופוגעת בנגעים בעומק העור . מאחר שסוג זה של אקנה אינו מאופיין בנקודות שחורות אלה בנימי דם מורחבים. לאנשים הנוטים לרוזציאה יש ריבוי כלי דם ונטיה להסמקה והפצעים מופיעים כהמשך לתופעה זו ,הטיפול בטכנולוגיית אלוס פוגע בנימי הדם מקריש ומכווץ אותם הדבר תורם להטבה משמעותית ברוזציאה.

בברכה, אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקטיף
    לילך
    14/11/2009

שלום,

שאלתי היא כזאת: אם אני רוצה להסיר שיער בסלקטיף פרו - אבל רוצה ממש את האיזור גם נקי משיער במהלך הטיפולים ולא להסיר מעט בכל טיפול, זה אפשרי ? מומלץ ?
    הרי יש את עיניין שלב צמיחת השיערה שצריך "לתפוס" בזמן.. אז האם זה חכם לעבור עם המכשיר על כ-ל האיזור או בכל טיפול לנקות קצת ממקום אחר ?

במידה ולא מומלץ להסיר הכל בטיפול אחד, על איזו דרך על ממליצה כדי להיות "נקיים משיער" בינתיים ? (כי אי אפשר בחוט/פינצטה/שעווה - וגילוח לא בא בחשבון אם מדובר בפנים)

לקביעת תור
    סגירה
    סלקטיף

הוספת תגובה

• תשובה ללי

מימי שגב
    14/11/2009

ערב טוב,האפשרויות העומדות לרשותך הן גזירה של השיער או הבהרת השיער,

ביי מימי שגב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקטיף

אורית בן יהודה
    15/11/2009

היי:)ברוכה הבאה לפורום
    הסרת שיער בסלקטיף פרו שונה מהסרת שיער בipl או לייזר העובדים על אנרגייה אופטית ומכסים שטחים נרחבים, מכשיר הסלקטיף עובד בטכנולוגיית גלי קול - אלטרה סאונד והעבודה נעשית שערה שערה, המכשיר מהיר מאוד וההספק תלוי גם ביד המטפלת, לכן לשאלתך, בעיקרון ניתן לעבוד על השיער בפנים גם שעה שלמה ויותר כך שניתן (תלוי ברמת השיעור) לעבור על כל השיער בפנייך, או לחילופין לטפל כל יום באיזור אחר עד שמחסים את כל שטח הפנים .
    ניתן לטפל בסלקטיף פרו גם ללא תלישה כלל , שיערות הנמצאות בשלב הצמיחה (אנגן) ינשרו מעצמן , חשוב להגיע לטיפול באותו אזור כל שלושה שבועות (זמו מחזור צמיחת השיער בפנים) כך ניתן לתפוס יותר שיער בשלב הצמיחה.
    אפשר כמובן גם לתלוש את השערות שטופלו , הדבר לא פוגם בטיפול אך נתון לבחירתך, כך תוכלי להינות ממראה חלק יותר במהלך הטיפול.
    ניתן גם להבהיר את השיער בפנים בזמן הטיפול ,רצוי בעזרת חומר הנקרא ג'ולן הנותן הבהרה טבעית ניתן לרכוש אותו בכל בית מרקחת.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל הבהרה לא מזינה את השערה

שמרית
    17/11/2009

וגורמת לה להיות שחורה וארוכה יותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא!!

אורית בן יהודה
    17/11/2009

הבהרה לא מזינה את השיער וגורמת לגדילה מועצת של שיער, אם זה היה כך הבהרה היתה טיפול נגד נשירת שיער , נהפוכו נשים שמבהירות את שיער ראשם סובלות יותר משיער פגום ונשירה.
    המלצתי לך על חומר בשם ג'ולן, הוא נותן הבהרה טבעית ובטוחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חמצון=הבהרה?

שמרית
    18/11/2009

כי אני הבהרתי את שערותיי בידיים באמצעות אבקת חמצן או מי חמצן והשערות חד משמעית כעבור זמן איבדו את הבהירות והפכו לכהות יותר משהיו וארוכות יותר.

ואמשח לקבל תשובה על השאלה שכותרתה "אורית ומימי שלום"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חמצון=הבהרה?

אורית בן יהודה
    18/11/2009

היי ברוכה הבאה לפורום:)
    הבהרת השיער היא תוצאה של חמצון, ישנה ההבהרה הרגילה שבה השתמשת , בכל מקרה אין שום עדות מדעית לכך שחמצון השיער הופך אותו שחור וכהה יותר יכול להיות שהבהרת את השיער בתקופת הקייץ והידיים הן אזור חשוף לשמש , ובקייץ אכן רואים צמיחה מוגברת של שיער זו כנראה הסיבה לכך שנראה לך שהשיערה כהה וארוך יותר.
    המלצתי על גבי הפורום על חומר השם גו'לן לאזור הפנים - חומר הנותן הבהרה טבעית ובטוחה.
    אשמח לענות לך על שאר שאלותייך בסוף היום , אני כרגע עסוקה בעבודה.
    בברכה,
    אורית בן יהודה ,קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בקשר להסרת שיער
    חן
    14/11/2009

רציתי לדעת איזו שיטה היא הטובה ביותר להסרה של שיער בשפם מבלי שיגדל קוצים או יותר שיער ממה שהיה כבר ..

בבקשה עיזרי לי .

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר להסרת שיער

הוספת תגובה

• תשובה לחן

מימי שגב
    14/11/2009

היי חן,כיום יש מס רב של דרכים טובות להסרת שיער באזור השפם ,למרות שצריך לקחת בחשבון שזהו אזור שהתוצאות יהיו יותר איטיות מבאזורים שונים בגוף מאחר והוא מושפע משינויים הורמונליים
    ןבכן קימים מכשירי ליזר שהתוצאות מצוינות ואפשרי לשלב לאחר מס טיפולי ליזר את מכשירי ה-IPL מאחר והשיער מתחיל להיות פלומתי ,כמובן שלפני התחלת הטיפול כדאי לך לעבור אבחון של סוג השערה ועל פי זאת יתאימו לך את סוג המכשיר.

תודה מימי שגב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפילציה
    דנה
    11/11/2009

האם יתכן שטף דם יומיים לאחר אפילציה ? (באזור הסנטר) (כתם כחול)

לקביעת תור
    סגירה
    אפילציה

הוספת תגובה

• אפילציה

אורית בן יהודה
    11/11/2009

כן, יתכן שטף דם - המטומה לאחר אפילציה, הדבר קורה בעקבות פגיעה בנימי דם שכיח בעור היפרמי, אך אין לך מה לדאוג התופעה חולפת ולא משאירה זכר.
    מרחי בניתיים ע"י קונסילר .
    בברכה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיעור קל בחזה
    ליאן
    09/11/2009

אורית שלום רב,
    יש לי בעיה אמנם לא חמורה אך עדיין זה מפריע לי.
    יש לי סביב הפטמות מס' בודד של כמה שערות עיקשות שחורות אשר מאוד מפריעות לי.
    עד היום נהגתי להוריד אותן בפינצטה אך הפעולה גורמת לי הרבה פעמים לפצעים לא נעימים.
    מאחר ויש מעט מאוד שערות ממש 3 או 4 על כל שד מעולם לא טרחתי להוריד אותן באופן מקצועי.
    אך הן בכל זאת מפריעות לי מאוד וכשלא מורידים אותן הן מאוד בולטות.
    מהיא הצורה הטובה ביותר עבורי להוריד אותן לצמיתות?
    (עורי בהיר, והשיער כהה).

ושאלה נוספת...האם על שאר פני שטח החזה אמורה להיות פלומה עדינה ושקופה של שיער? ואם לא אז האם גם את זה ניתן להוריד? כי משום מה אני חיה תחת האשליה שכולן חוץ ממני חלקות להפליא ולגמרי.

לקביעת תור
    סגירה
    שיעור קל בחזה

הוספת תגובה

• שיעור קל בחזה

אורית בן יהודה
    11/11/2009

שערות בודדות סביב הפטמות ניתן להסיר ע"י אפילציה או selectif pro .
    את הפלומה ניתן להסיר ע"י טיפול בselctuf pro - אולטרה סאונד, כיום אין צורך להסתובב עם הרגשה לא נוחה, אם הפלומה מציקה לך טפלי בבעיה .
    לא כולן חלקות להפליא.. ישנן בנות חלקות וישנן בנות כמוך.
    בהצלחה,
    אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השערת שייער ואקנה
    יעל
    09/11/2009

שלום אורית!
    אני סובלת מאקנה כבר שנתיים ,המצב השתפר מאוד מאז ונשארו לי רק כמה שחורים
    ופצעונים שיוצאים מידי פעם.
    כמובן שעדיין יש לי אדמומיות איפה שיהיה לי פעם פצעים וצלקות שנשארו מהטיפולים.
    הקוסמטיקאית שלי אומרת שהבעיה אצלי בזקיקי השייער והיא רוצה שאני העשה הסרת שייער בפנים , לא רק בפאות אלא יותר בכיוון של הלחיים.
    אני עדיין מסתייגת כי אני יודע שיש סיכונים בדברים האלו אז רציתי לשאול אותך מה השיטה הכי בטוחה וכדאית לי כדי להסיר את השייער ומה התופעות לוואי של זה ?(במיוחד שאני עברתי אקנה,ושיש לי פיגמנטציה וצלקות).
    אני צריכה לציין שאני שחומת עור , מחכה לתשובה.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    השערת שייער ואקנה

הוספת תגובה

• הסרת שיער ואקנה

אורית בן יהודה
    10/11/2009

היי:) ברוכה הבאה לפורום.
    שמחה לשמוע שמצב האקנה השתפר.
    לגבי הסרת שיער בפנים השיטות היעילות ביותר לאזור זה הן אפילציה-מחט חשמלית או סלקיף פרו -הסרת שיער באלטרה סאונד.
    מאחר ואת שחומת עור , אפילציה עלולה לגרום לך לפיגמטיציה לכן אני מאוד ממליצה לטפל
    ע"י אולטרה סאונד, טיפול לא כואב מהיר יעיל מאוד ואינו מותיר סימנים.
    חשוב שהטיפול יעשה על עור בריא אין לטפל באזורים מודלקים, את יכולה לשלב טיפול לשיפור מרקם העור וטיפול בפיגמנטציה עם טיפול ע"י סלקטיף פרו - אולטרה סאונד להסרת השיער המיותר.
    חשוב מאוד להקפיד על מריחת קרם הגנה המתאים לעורך מספר פעמים ביום גם בחורף, הדבר חשוב מאוד לעור כמו שלך שנותר עם פוסט אקנה ופיגמנטציה ובכלל.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה