מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לייזר לטיפול בסימני מתיחהGIRL199008/05/2010
שלום , אני בת 19 וחצי יש לי סימני מתיחה באיזור הירכיים קצת למעלה מ3 שנים ,ראיתי בתכנית אמריקאית שיש לייזר ממש אפקטיבי,
רציתי לדעת איך קוראים לליזר הזה ואיפה ניתן לעשות אותו..
תודה רבה ויום טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר לסימני מתיחה
ד''ר מיכאל שוחט12/05/2010קימים מס מכשירים לשיפור סימני מתיחה בניהם אקסנט של אלמה לייזר ומכשיר 1540 של פלומר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדת שיער בלייזררעמית02/05/2010
היי האם הורדת שיער בלייזר באזור המפשעה יכולה לפגוע בפוריות.. או להפרעות בעתיד להכינס להריון?
ובאיזור הבית שחי זה לא פוגע בבלוטות הזיעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן06/05/2010הסבירות אפסית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת כתם לידהלולה26/04/2010
אני בת 25 ויש לי כתם לידה בגודל כ 5סמעל 2 סמ באיזור חזה עליון, הוא שטוח בצבע חום בהיר, אני כבר שנים רוצהלהסיר אותו ורציתי לדעת מה הדרך הטובה ביותר שלא תיהיה צלקת וגם בערך תווך המחירים של ניתוח כזה ואיפה אפשר לבצע אותו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם
ד''ר מיכאל שוחט29/04/2010ניתן חלק מהכתמים המולדים להסיר עיי לייזר מדובר במס טיפוליים ועלות הטיפול יכולה להגיע לאלפי שקליים ואולם יש ראשית לאבחן את הכתם ולקבוע אם ניתן לטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזר ביתירונית25/04/2010
לפני זמן מה שמעתי על מכשיר שנקרא "הסורק" והוא ניתן לשימוש ביתי להסרת שיערות ללא שום התנסות קודמת
האם שמעת על מכשיר זה ואתה ממליץ לרכוש אותו?
האם הוא עובד על כל שערה בנפרד או על מספר שערות ביחד?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסורק
ד''ר מיכאל שוחט29/04/2010איני מכיר את המכשיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינפרהשיר22/04/2010
היי, אני מורידה שיער במפשעות ובבית השחי באינפרה, אני כבר בטיפול החמישי ועדיין אין שינוי משמעותי, האם זה נורמלי?
דבר שני - הקוסמטיקאית שלי אמרה לי שבאזור השפתיים אי אפשר לגמרי להוריד את כל השערות, אז - האם יש דרך אחרת? והאם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינפרא
ד''ר מיכאל שוחט23/04/2010לאחר חמישה טיפוליים צריך כבר לראות תוצאות אלא אם מדובר בשיער פלומטי שלא מגיב לטיפול או שיער גינגי ברור שאיכות הטיפול תלויה גם בעוצמות ,בסוג המכשיר וברוחב הפולס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שיר23/04/2010אני רואה תוצאות אבל ממש מעט.
וזה נכון שבאזור השפתיים אי אפשר להוריד לגמרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער
ד''ר מיכאל שוחט29/04/2010אכן קשה באזור זה להגיע להסרה מוחלטת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני מתיחהצליל19/04/2010
היי,
ברצוני לדעת האם ניתן לטפל ולהעלים (עד כמה שאפשר) סימני מתיחה בני 8 שנים (אני בת 22, וסימני המתיחה הופיעו כתוצאה מטיפול בסטרואידים לצורך טיפול ב-ITP), בהתחשב בזה שצבע העור שלי לבן כמו הירח, וסימני המתיחה גם הם כמעט בצבע העור?... מה הסיכויים שזה ייעלם לחלוטין ומה העלות? תודה רבה:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה
ד''ר מיכאל שוחט22/04/2010ניתן לטשטש ולהקטין סימני מתיחה עיי סידרה של טיפוליים הגורמים לחימום מקומי של העור ויצירת סיבי קולגן הטיפול מתבצע עיי אנרגיה של גלי רדיו או לייזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדת כתם לידה בלייזרחיים16/04/2010
שלום יש לי כתם לידה בירך ליד המפשעה
רציתי לדעת אם אפשר להוריד דבר כזה בלייזר או לעשות על זה קעקוע? הלכתי לרופא של הכללית של פלסטיקה אבל הוא אמר שישאר לי צלקת ענקית בניתוח שאלתי אותי בקשר להורדה בלייזר והוא לא ידע בכלל מה זה. אני אשמח אם תוכל לתת חוות דעת ואם אתה חושב שאפשר להוריד את זה בלייזר ואיפה אפשר לעשות את זה או לקבל חוות דעת? בכלל אם אם הרופא בכללית לא יודע בכלל מה זה אז אני לא בטוח לאן ללכת.
ועוד שאלה קטנה הבנתי שהלייזר בעצם מבהיר את המקום אז אם הלייזר מבהיר את המקום ואני משתזף או משהו אז המקום של הכתם ישאר בהיר ששאר העור יהיה שחום?
אשמח לדעת מה לעשות אני הלכתי לאיבוד פה ואני מת להוריד את זה ולא יודע כבר למי לפנות
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן17/04/2010לצערי לא אוכל לסייע ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעניין למה קיים הפורום אם זאת התשוב
חיים18/04/2010היו שם עוד כמה שאלות שהיית יכול לענות, שאם היית עונה כנראה גם הייתי בא לבדיקה אצלך, הדרך שבא ענית (וגם בדקתי על עוד שאלות שענית בפורום) מראה שיש לך פחות או יותר אותה תשובה ובגלל שאתה אפילו לא טורח לענות על השאלות לדעתי צריך להבין מישהו אחר שיעשה את העבודה פה בפורום ולא אחד שרק מנסה להביא אנשים למרפאה שלו אני יעשה בדיקה אבל אצלך רופא אחר ולא אצלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמי עור לאחר טיפולי לייזרירון11/04/2010
עשיתי שישה טיפולי לייזר באיזור קו הגילוח בלחיים וכרגע יש לי כתמים שנראים כמו כוויות. האם כתמים מסוג זה בם הרי חלוף? האם ניתן להשתמש במשחה לההבהר כתמי עור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים
ד''ר מיכאל שוחט15/04/2010קשה לתת חוות דעת ללא בדיקה מומלץ שתיפנה לרופא או למכון שטיפל בך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם אדום לאחר טיפול בלייזרדנה10/04/2010
פניתי לרופא עור לאחר שגדל לי על האף מין נקודה אדומה בולטת שנראית כמו חצ'קון שלא עובר . הוא המליץ לי לפנות למרפאת לייזר ושם עשיתי טיפול בלייזר לפנים . לאחר הטיפול נוצר לי פצע במקום כשהפצע הגליד הנקודה נשארה כאילו כלום והצטרף אליה גם כתם אדום מסביב לנקודה הזאת ועכשיו זה הרבה יותר בולט ויותר מציק .
אני לא יודעת מה אפשר לעשות ואני די מיואשת עברה כבר שנה מאז הטפילו בלייזר והמצב לא משתפר .
זה במרכז הפנים וזה ממש מציק האם יש משהו שאפשר לעשות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם
ד''ר מיכאל שוחט15/04/2010מדובר בקפילרי המנגייומה לעיתים יש צורך ביותר מטיפול אחד של לייזר או מחט חשמלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידרדנטיטיס סופרטיבה ולייזר CO2גל05/04/2010
שלום רב,
סובלת מהנדון כ- 20 שניום בעיקר בישבן (בת 37)
נאמר כי אחד הטיפולים שנחזו להיות יעילים הוא טיפול בלייזר C02
האם הנכם מטפלים בבעיה זו?
היה ולא היכן ניתן לטפל?
אודה לקבלת פרטים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידראדניטיס
ד''ר מיכאל שוחט15/04/2010בחלק המיקרים הטיפול יכול לעזור את יכולה לפנות ליעוץ במירפאתי שבתא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת כתם לידהענבל03/04/2010
יש לי כתם לידה ליד העין והייתי מאוד רוצה להסיר אותו בלייזר אבל אני לא יודעת אם אפשר כי זה מתחת לעין וזה מאוד מסוכן.. אפשר להסיר אותו באיזושהי דרך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן03/04/2010בד"כ לייזר היא הדרך היחידה אולם גם היא אינה בטוחה לחלוטין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בלייזר וקומדיןסיון31/03/2010
אני מטופלת בקומדין על בסיס קבוע עקב DVT- 5 מ"ג ליום
האם אני יכולה לבצע הורדת שיער בלייזר כאשר אני מטופלת בקומדין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן03/04/2010אין מניעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיגעתם אותנו!!!רות27/03/2010
רופאי עור חסרי בטחון, שאינם מאמינים בטכנולוגיות שהם בעצמם ממליצים עליהם , אך תמיד שורה תחתונה הם מטילים את האחריות על המטופל שגם השקיע מזמנו, מכספו ולא פחות בכאביו. האחד ממליץ על לייזר "לשיפור" בצלקות והאחר ממליץ להחליף "טריידין" צלקת אקנה בתמורה תקבל צלקת כוויה, ומשאירים את זה לשיקולך? אתם מבינים מדוע השאלות חוזרות על עצמן מאנשים שונים כי, כי אינכם ברורים, ולא מספיק "גברים" להגיד אחת ולתמיד יש פתרון לצלקות אקנה או שתמיד תאכילו אותנו בתשובה"לשכנה ממול זה עזר לא בטוח שלך זה יעזור, תלוי בגנטיקה מסוג העור, לך זה יקח יותר זמן" . די נמאסתם, אתם מתעללים במטופלים ומלעיטים אותנו באשליות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה כל העצבים האלה ?!
אורטל12/04/2010הם עושים את עבודתם , וכן נכון זה תלוי בגנטיקה , כל מיקרה לגופו , וזה אותו דבר וכל תחום בחיים ובעיקר כשמדובר ברפאוה , או בספורט , אין מה לעשות .
את צריכה להפנים את זה , שום דבר לא לגמרי בטוח כיום גם לא ברפאוה , לכן יש מעבדות שעוקבות לאחר כל דבר , כל פרט כדי לוודא .
אין צורך להתעצבן , אני לא באה לרעתך , אבל זה שרשמת והתעצבנת , לא ממש יעזור לך . זה אף פעם לא יהיה שחור לבן , אני מתחום הספורט ותאמיני לי שכל דבר אצלך יראה אחרת אצלי ,
תזכרי : כל מקרה לגופו!
חוץ מזה , שזה פורום : זה יעוץ , הם לא באמת רואים אותך פנים מול פנים כדי להמליץ לך על משהו בוודאות , ואגב אסור דרך פורום !
תרגישי טוב , תנשמי עמוק והכל יהיה בסדר
בהצלחה שיהיה לך.
את תמצאי את מה שאת צריכה , אך כרגע את צריכה להרפות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדת קעקועקוקי23/03/2010
יש לי קעקוע בגודל של 2 סמ על 1 סמ על על כתף מקדימה. האם ניתן להסיר אותו בלייזר? האם נשארת צלקת? האם זה מסוכן?
ד''ר אכי פרידמן23/03/2010ניתן לנסות להסירו עליך לגשת למומחה בעניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני מתיחה....עזרה בבקשהרחל12/03/2010
שלום לכם....
לפני 4 שנים ילדתי ולצערי נשארו לי סימני מתיחה בבטן בזמנו קניתי משחות שקצת עזרו,אבל עדיין זה מפריע לי מאד..
רציתי לדעת מה מומלץ על מנת שזה יטושטש יותר..האם קרם ספציפי?או טיפול בלייזר?
ושאלה נוספת אני מתדוררת ליד חיפה אז היכן בדיוק יש טיפול כזה שקרוב לאזור מגוריי...
אשמח מאד מאד אם אקבל תשובה...
תודה לכם רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה
ד''ר מיכאל שוחט15/03/2010ניתן בסידרת טיפולים עיי אנרגיית גלי רדיו ולעיתים בשלוב של אנרגיית לייזר לגרום לשיפור בסימני המתיחה ואף למצק את העור בזרועות לצערי איני מכיר שם של מקום בצפון המיתמחה בטיפולים אלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)