מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער במקום לא נעיםליבי22/01/2010
אני בעל שיער בלונדיני ואני מעוניין להוריד שיער מהישבן.
אפשר בלייזר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער
ד''ר מיכאל שוחט24/01/2010שיער בהיר ופלומטי לא מגיב לטיפולי לייזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקותשלום רב!17/01/2010
במשך זמן רב הורדתי שיערות בקו הביקיני והבטן בשעווה. כתוצאה מכך גדלו לי שערות הפוכות, כלומר בתוך העור. הדבר גרם לי לסבל וכאשר ניסיתי לגרד/להוציא את השיערות נותרתי עם צלקות במקומות אילו. איך ניתן לשטח או להעלים את הצלקות/הכתמים שעל העור? הדבר מעיק עליי וגורם לי חוסר נוחות עם הגוף.ואם יש טיפול אפשרי היכן אני יכולה לעשות אותו? ומה שמו של הטיפול?
רב תודות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות
ד''ר מיכאל שוחט20/01/2010ניתן לעיתים עיי שימוש בלייזר או טכנולוגייית גלי רדיו לטשטש ולשפר את מראה הצלקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול לייזר בצלקות בפניםמורן16/01/2010
שלום, אני בת 22 והתייעצתי עם רופא עור לגבי טיפול בלייזר לצלקות אקנה שטחיות, הרופא אמר לי שיש סיכוי שהטיפול ישאיר כוויות על הפנים שאלתי גם אם הטיפול שווה את הסיכון, ורציתי עוד חוות דעת מרופא אחר אם טיפול בלייזר (מכל סוג שהוא) שווה את הסיכון שישארו כוויות על הפנים....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן16/01/2010ההחלטה אם הטיפול שווה את הכוויות שעשויות להישאר על הפנים היא החלטה שלך. עליך רק להבין כי אם אכן תשארנה כוויות ובעקבות כוויות אלו ישארו צלקות אזי התמודדות עם צלקות כאלו הינה בעיתית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שלומית18/01/2010אני עשיתי טיפול בפוטורגוביניישן בכפר סבא ממש מומלץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר
ד''ר מיכאל שוחט20/01/2010במידה והטיפול מתבצע עיי רופא מומחה המיומן בטיפולי לייזר באזור הפנים הסיכוי לנזק שיגרם באזור המטופל הינו מינימלי ואולם טיפול בלייזר יכול להשאיר אדמומיות שתחלוף תוך מס ימים עד שבועות תלוי בסוג הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזר לכתמיםחסוי13/01/2010
עשיתי טיפול לייזר לכתמים בעור ונשאר לי אחרי הטיפול מין סימן אדום כזה בפנים כמו כתם אדום כזה נראה כמו כוויה כזה האם זה הפיך ניתן להעלים את הכוויה הסימן האדום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדום
ד''ר מיכאל שוחט15/01/2010בדכ הכתם חולף תוך מס שבועות מומלץ מריחה מקומית של קרם הגנה משמש ובמידה ואין שיפור לאחר 3 חודשים ניתן לטפל שוב עיי לייזר בזהירות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמלהמירב11/01/2010
שלום
הומלץ לי למרוח אמלה/דוקאין לפני הסרת שיער בלייזר למזער את הכאב הנוראי (מפשעות..)
מה ההבדל בין שתי המשחות? וכמה זמן לפני יש למרוח? (אמרו לי ששעה אבל נראה לי לא הגיוני כי אני משתמשת בעזרקאין לעיתים לקיום יחסי מין ומספיק 2 דקות להרדמת המקום).
תודה רבה ולילה טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמלה
ד''ר מיכאל שוחט15/01/2010מדובר בשני תכשירים דומים וזמן המריחה בין 30 ל45 דקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול במכשירים שוניםמירב11/01/2010
שלום רב,
אני אחרי 3 טיפולים להסרת שיער בלייזר באיזור הרגליים, ידיים, מפשעה ושחי.
בכל טיפול טופתי ע"י מכשיר שונה בשל מגבלות המקום-פעם באלכסנדריט, בפעם השנייה בלייצר ובשלישית במכשיר חדש שנקרא נטוראלייס (מכירים?)
1.האם יעילות הטיפולים פוחתת כשמשתמשים כל פעם במכשיר אחר?
2. מה האינדיקציה הכי טובה לדעת איזה מכשיר הכי טוב עבורי?
3.באופן כללי, אני בעלת עור בהיר עם שערות שחורות- זה מספיק כדי לדעת איזה מכשיר מתאים עבורי?
תודה רבה מראש וסליחה על האורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שייער
ד''ר מיכאל שוחט15/01/2010לא מומלץ לעבור כל טיפול מכשיר אחר קשה לתת לך הערכה איזה מכשיר יעיל יותר יש צורך בבדיקה של כמות ואיכות השיער וברור שעם התקדמות מס הטיפולים הכמות תרד והשיער יהפך לפלומטי יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בצלקות אקנהמורן09/01/2010
שלום, אני בת 24 וברצוני לדעת מה הטיפול הטוב ביותר לצלקות אקנה בפנים שקיימות כמעט כ 5 שנים והאם טיפול זה יעלים את הצלקות וישאיר עור אחיד או רק יטשטש אותן והעור ישאר לא אחיד, והאם אפשר לפרסם תמונות של מטופלים שעברו טיפול כדי לראות תוצאות.
אודה על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן10/01/2010ניתן לבצע קילוף עור שעשוי לשפר משמעותית את המצב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסיון04/01/2010
שלום רב,
אני אדם ששוקל כ-20 קילו יותר מהמומלץ לי ויש לי כרס גדולה. ברצוני לבצע המסת שומן בלייזר. האם זה יוכל להוריד לי את הכרס וכמה טיפולים בערך ידרשו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המסת שומן
ד''ר מיכאל שוחט05/01/2010מומלף לעסוק בספורט ואף להיכנס למישטר של דיאטה ורק לאחר שתירד מס קג במישקל ניתן לשקול טיפול שאיבת שומן בלייזר או טיפולים שאינם פולשניים שמצריכים סידרת טיפולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלימור30/12/2009
יש לי נקודת חן די קטנה באיזור
האף והייתי רוצה לדעת אם אני יסיר הצלקת תהייה ברורה לעין?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נק חן
ד''ר מיכאל שוחט30/12/2009ניתן להסיר נק חן בפנים עם צלקת מינימלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאבי27/12/2009
לאשתי יש בעיה קטנה, שלדעתה גדולה - יש לה ישבן שלא נעלם גם לאחר דיאטות וספורט מתמידים.
היא מעוניינת לעשות המסת שומן. למען הרוגע האישי שלי הייתי רוצה לברר האם זה מסוכן? האם זה כלול בסיכוני בריאות? האם זה ניתוח? אשמח לתשובה בנושא.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה קטנה
ד''ר מיכאל שוחט27/12/2009הטיפול המועדף הוא שאיבת שומן עלייכם להתייעץ עם הרופא המבצע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקותאברי21/12/2009
האם לייזר יכול להתאים לצלקות ישנות, מלפני כשלושים שנה ומלפני 23 שנים.
עברתי תאונה וכמה ניתוחים בגב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות
ד''ר מיכאל שוחט22/12/2009ניתן גם לתקן צלקות ישנות התוצאות קשורות לאופי הצלקת ומיקומה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות אקנה שטחיותאור13/12/2009
שלום. מה הטיפול המומלץ לצלקות אקנה שטחיות (מעין חורים קטנים בפנים,אך לא עמוקים, במצח ומעט מאוד בלחיים), בנות כ-8 שנים, בעור בהיר? ושאלה נוספת- האם ניתן להסיר קופרוז שנמצא ליד העין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות
ד''ר מיכאל שוחט13/12/2009הטיפול המומלץ הוא סידרה של טיפולים בלייזר מקלף מסוג ארביום או co2
ניתן להסיר קופרוז בלייזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזר ולופוסאיילת09/12/2009
האם זה בטוח לעבור טיפול לטשטוש צלקות אקנה במכשיר palomar 1540
עבור חולי לופוס?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לופוס
ד''ר מיכאל שוחט10/12/2009במידה ואת לא נוטלת טיפול תרופתי שיכול לפגוע בריפוי העור ומומלץ לבצע טסט מקומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלקווניל
איילת10/12/2009תודה על התשובה המהירה.
אני נוטלת רק פלקווניל 300 מ"ג מדי יום. זו תרופה בעייתית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלקווניל
ד''ר מיכאל שוחט11/12/2009התרופה הינה פוטוסנסיטיבית כלומר בעת לקיחתה יש להימנע מחשיפה ממושכת לשמש למרות שאורך הגל שלהלייזר אינו חלק מספקטרום האור הנראה הייתי ממליץ על ביצוע טסט מקדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אלו כוויות?חן06/12/2009
שלום- היום הייתי בטיפול בלייזר להסרת שיער. שאלתי היא האם זה טבעי שיש מן אדמומיות על העור? אינני יודעת עם אלו כוויות שכן הרגליים נורא שורפות לי. עליי לציין שבאותו מכון ישנן מספר מטפלות , שבכל טיפול מישהי אחרת מטפלת (בצורות שונות לגמרי). בשני הטיפולים הקודמים הרגשתי כאב עדין, אך בטיפול האחרון הכאב היה קשה מנשוא והמכשיר לפתע התחמם ולא היה ניתן להמשיך לעבוד איתו. האם יש קשר בין השניים? אשמח לתשובה תודה חן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כויות
ד''ר מיכאל שוחט10/12/2009תיתכן אדמומיות לאחר טיפול לייזר שנמשכת מס שעות וחולפת ניתן למרוח מקומית קרם להרגעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם אדום-חום כתוצאה ממלייזרת01/12/2009
הי,
הסרתי לפני חודש נקודה בלייזר. הפצע הגליד והתקלף וכעת יש נקודה בצבע חום אדום, שהקוטר שלה הרבה יותר גדול מהקוטר של הנק' הקטנה שהוסרה, והיא נראית כמו נק' חן.
השאלה שלי האם אפשר להסיר את הכתם שיצר הלייזר באמצעות לייזר?
הבנתי שאפשר להסיר כתמי שמש באמצעות לייזר, לא ברור לי כיצד הדבר אפשרי אם הלייזר בעצמו משאיר כתם בצבע אדום- ורוד- חום?
האם אתה מכיר משחות שאפשר למרוח על הכתם שנשאר?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם
ד''ר מיכאל שוחט04/12/2009בדכ הכתם נעלם עם הזמן באים מדובר בפיגמנטציה ניתן למרוח מקומית קרם הבהרה ויש להיזהר מחשיפה מוגברת לשמש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)